Skip to main content

Nytårsmenu i Svendborg 2022

Så er tiden kommet til, at vi igen skal fejre året der er gået og byde det nye år velkommen. Det skal gøres med manér, og med DiningSix ved hånden kan du være sikker på, at du går det nye år i møde med en smagfuld menu! Lad DiningSix stå for din nytårsmenu ud af huset i Svendborg, så slipper I for al nytårsstress, når det kommer til indkøb og forberedelser til nytårsmiddagen. Nytårsaften skal planlægges til mindste detalje, og udover maden skal der være styr på alt fra fyrværkeri til champagne. Igen i år står DiningSix klar til at smøge ærmerne op, og vi kokkererer med et smil jeres nytårsmenu i Svendborg.  Spring køkkentjansen over, og undgå for meget koordinering og planlægning, og lad DiningSix stå for jeres nytårsmenu i 2022! Vi leverer lige til døren på nytårsaftensdag, hvis I ønsker det.

Nytårsmenu 2023

325 DKK

Minimal tilberedning

DiningSix sørger igen for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år. Vi har samlet de bedste smage fra vores restaurantkoncepter og sammensat en overdådig 3-retters nytårsmenu ud af huset.

Få tid til bordbomber og bobler nytårsaften med mad ud af huset i Svendborg

Når du bestiller din nytårsmenu i Svendborg hos DiningSix, får du tid til alt det, der er vigtigst nytårsaftensdag. Måske der skal pyntes festligt op, eller at I i familien har nogle særlige traditioner, som er vigtige for dig at kunne være med til. Lad os stå for jeres nytårsmenu i Svendborg 2022, og slip for at stresse over maden. Vi serverer en vidunderlig 3 retters menu, som er sammensat ud fra vores forskellige madkoncepter – og vi lover, at det vil være noget for hele selskabet! Vi tilbyder selvfølgelig også vegetariske og veganske alternativer til din nytårsmenu ud af huset i Svendborg. Derudover forsøger vi altid at tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. En ting er sikker: Alle bliver med sikkerhed mætte og glade.

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Inden man får set sig om, står nytårsaften lige pludselig og banker på døren. Det er en aften, hvor alting selvfølgelig skal gå op i en højere enhed, og det vil vi hos DiningSix gerne være hjælpe til med vores mad ud af huset i Svendborg. Det er en aften, der skal nydes, så vi kan fejre året der er gået, og ikke mindst glæde os til året vi går i møde. Nytårsaften skal ligeledes være i selskab med dem man elsker og altså dem, der har været en stor del af året, der gik. Det er en aften, hvor man mindes det foregående år, og hvor man på tværs af middagsbordet deler ud af de mange nytårsforsæt. Et gammelt nytårsfortsæt kunne fx være at lade DiningSix stå for jeres nytårsmenu i 2022 i Svendborg!  

Måske er I vilde med traditionerne, måske er I ikke, men lige meget hvad, er maden en stor del af aftenen. I skal have tid til at lægge armen om dem, I elsker, mens DiningSix sørger for, at I ikke behøver at stå og svede i køkkenet på årets sidste dag. Man kan ikke nå det hele, så lad os om at smøge ærmerne op og stå for jeres nytårsmenu i Svendborg. 

En nytårsmenu i Svendborg skal laves med erfaring

DiningSix er en organisation med mange års erfaring inden for catering. Vi har lavet mad ud af huset i Svendborg i mange år, og maden er vores passion og speciale, så vi ser blot en nytårsmenu som en kærkommen mulighed for at forkæle vores kunder. DiningSix er derfor det oplagte valg, når I bestiller en nytårsmenu som take away i Svendborg. Vores nytårsmenu ud af huset kan bestilles i mange former og med mange forskellige elementer. Vores garvede kokke lader sig inspirere af DiningSix’ forskellige koncepter og gastronomiske universer, når de sammensætter menuen. Vi er overbeviste om, at der er noget, der falder i jeres smag.

Bestil jeres nytårsmenu som take away i Svendborg allerede i dag

Bestil allerede jeres nytårsmenu som take away i Svendborg i dag, og kryds maden til jeres nytårsaften af listen. DiningSix sørger for det hele. Det eneste, I skal sørge for, er at pynte nytårsbordet og byde jeres gæster velkommen med et glas champagne. Vi glæder os til at være en del af jeres nytårsfejring. Det skal være nemt, lækkert og festligt. Find din nytårsmenu ud af huset i Svendborg hos DiningSix. 

Rigtig godt nytår!