Nytårsmenu Svendborg

Så er tiden kommet til, at vi igen skal fejre året der er gået. Nytårsaftenen skal planlægges og udover maden skal der være styr på fyrværkeri og champagne. Igen i år står DiningSix klar til at smøge ærmerne op og kokkererer jeres nytårsmenu i Svendborg. Lad DiningSix stå for din nytårsmenu ud af huset i Svendborg. I slipper for al nytårs stress, når det kommer til indkøb og forberedelser til nytårsmiddagen. Spring køkkentjansen over, og undgå for meget koordinering og planlægning, og lad DiningSix stå for nytårsmaden ud af huset. Vi leverer lige til døren på nytårsdag, hvis I ønsker det.

DiningSix De Luxe Menu

Før 340 Nu 225 DKK

Minimal tilberedning

Juli tilbud

Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Inden man får set sig om, når vi nytårsaftenen. En aften hvor alting selvfølgelig skal gå op i en højere enhed.  En aften, der skal nydes, så vi kan fejrer året der er gået, og ikke mindst, året vi går i møde. Nytårsaften skal være i selskab med dem man elsker, dem, der har været en stor del af året, der gik. Måske er I vilde med traditionerne, måske er I ikke, men lige meget hvad, er maden en stor del af aftenen. I skal have tid til at lægge armen om dem, I elsker, mens DiningSix sørger for at I ikke behøver at stå og svede i køkkenet på årets sidste dag. Man kan ikke nå det hele, så lad os om at smøge ærmerne op og stå for jeres nytårsmenu i Svendborg.  

DiningSix er en organisation med mange års erfaring. DiningSix har lavet mad ud af huset i mange år og maden er vores passion og speciale. Derfor er DiningSix det oplagte valg, når I bestiller mad til nytår i Svendborg. Vores nytårsmenu ud af huset kan bestilles i mange former og med mange forskellige elementer. Vores garvede kokke lader sig inspirerer af DiningSix’ forskellige koncepter og gastronomiske universer, når de sammensætter menuen. Vi er overbeviste om, at der er noget, der falder i jeres smag.

Vi vil selvfølgelige tilbyde vegetariske og veganske alternativer til din nytårsmenu ud af huset i Svendborg. Derudover forsøger vi altid at tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Alle bliver med sikkerhed mætte og glade. 

DiningSix sørger for det hele. Det eneste I skal sørger for er at pynte nytårsbordet og byde jeres gæster velkommen med et glas champagne. Vi glæder os til at være en del af jeres nytårsfejring. Det skal være nemt, lækkert og festligt. Find din nytårsmenu ud af huset i Svendborg hos DiningSix. 

Rigtig godt nytår.