Nytårsmenu Svendborg

Så er tiden kommet til, at vi igen skal fejre året der er gået. Nytårsaftenen skal planlægges og udover maden skal der være styr på fyrværkeri og champagne. Igen i år står DiningSix klar til at smøge ærmerne op og kokkererer jeres nytårsmenu i Svendborg. Lad DiningSix stå for din nytårsmenu ud af huset i Svendborg. I slipper for al nytårs stress, når det kommer til indkøb og forberedelser til nytårsmiddagen. Spring køkkentjansen over, og undgå for meget koordinering og planlægning, og lad DiningSix stå for nytårsmaden ud af huset. Vi leverer lige til døren på nytårsdag, hvis I ønsker det.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Inden man får set sig om, når vi nytårsaftenen. En aften hvor alting selvfølgelig skal gå op i en højere enhed.  En aften, der skal nydes, så vi kan fejrer året der er gået, og ikke mindst, året vi går i møde. Nytårsaften skal være i selskab med dem man elsker, dem, der har været en stor del af året, der gik. Måske er I vilde med traditionerne, måske er I ikke, men lige meget hvad, er maden en stor del af aftenen. I skal have tid til at lægge armen om dem, I elsker, mens DiningSix sørger for at I ikke behøver at stå og svede i køkkenet på årets sidste dag. Man kan ikke nå det hele, så lad os om at smøge ærmerne op og stå for jeres nytårsmenu i Svendborg.  

DiningSix er en organisation med mange års erfaring. DiningSix har lavet mad ud af huset i mange år og maden er vores passion og speciale. Derfor er DiningSix det oplagte valg, når I bestiller mad til nytår i Svendborg. Vores nytårsmenu ud af huset kan bestilles i mange former og med mange forskellige elementer. Vores garvede kokke lader sig inspirerer af DiningSix’ forskellige koncepter og gastronomiske universer, når de sammensætter menuen. Vi er overbeviste om, at der er noget, der falder i jeres smag.

Vi vil selvfølgelige tilbyde vegetariske og veganske alternativer til din nytårsmenu ud af huset i Svendborg. Derudover forsøger vi altid at tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Alle bliver med sikkerhed mætte og glade. 

DiningSix sørger for det hele. Det eneste I skal sørger for er at pynte nytårsbordet og byde jeres gæster velkommen med et glas champagne. Vi glæder os til at være en del af jeres nytårsfejring. Det skal være nemt, lækkert og festligt. Find din nytårsmenu ud af huset i Svendborg hos DiningSix. 

Rigtig godt nytår.