Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles

Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling

Baggrund for DiningSix

Teamet bag DiningSix består af de seks venner og partnere Morten, Sandra, Troels, Søren, Kasper & Kristian. Teamet opstod i 2009 og det er de selvsamme seks venner, der udgør partnerkredsen i DiningSix i dag. De har bygget koncernen op fra bunden og med hver deres baggrund, ekspertise og erfaring komplimenterer de hinanden optimalt.

Det hele startede med …

De seks venner fandt i sin tid sammen ved en tilfældighed, og det var dengang ikke planen, at det skulle munde ud i den massive vækst, de i dag er vidne til. Dengang var det blot et par restauranter, der blev drevet helt uafhængigt af hinanden, og som kørte hver sit liv. Først efter flere år fik projektet fuld fokus fra alle partnere, og i januar 2017 blev DiningSix stiftet for at professionalisere det hele. Morten blev indsat som direktør, og der blev oprettet en særlig stilling til hver af de resterende partnere. Desuden blev en del af medarbejderne i restauranterne forfremmet til ledende positioner. Målet var at sikre driften samt væksten, og det blev for alvor en levevej for alle partnerne.

DiningSix udtænker, udvikler og driver i alt 10 restauranter i både Aarhus, København og Oslo. Mest kendt er de for sine fire KöD-restauranter, men står også bag koncepterne Basso, Keyser Social og Klokken. Desuden har de en anpart i spiseoplevelsen Mandalay samt cocktailbaren LouLou. Derudover har DiningSix de seneste år satset markant på segmentet ”ud-af-huset” med en selvstændig cateringafdeling med dertilhørende cateringkøkkener i både Aarhus og København. 

 

1 december, 2009

Slap af åbner

1 august 2014

KöD Aarhus Åbner

1 juni 2015

KöD København åbner

1 april 2016

KöD Vesterbro åbner

1 juni 2017

Lou Lou åbner

1 september 2017

Köd Aarhus flytter til Åen

2 september 2017

DiningSix Catering etableres

14 september 2017

Basso Aarhus åbner

20 april 2018

Basso København åbner

15 juni 2018

Klokken Aarhus åbner

31 december, 2018

Slap Af overdrages til ny ejer

1 marts 2019

KöD Olso åbner

28 maj 2020

Keyser Social åbner i København

2. september 2020

Mandalay åbner i Charlottenlund


Ledige
stillinger

Aktuelle stillinger

Den ultimative elevplads

Opstart og færdiggør din kokkeuddannelse hos DiningSix og få en bonus på 50.000 kroner!
Som elev hos DiningSix bliver du en del af et omfattende fællesskab med mere end 200 kollegaer inden for kokke- og tjenerfaget på tværs af vores restaurant-koncepter samt vores cateringafdeling. Vi prioriterer vores elever meget højt, hvor læring og dygtiggørelse er nogle af nøgleordene. Til gengæld forventer vi ambitioner, seriøsitet og passion.

Ledige stillinger i DiningSix

Hos DiningSix har vi fortsat høje forventninger til, at alle vores dejlige gæster vil bakke om os, så snart omstændighederne tillader det. Den opbakning vi mærker lige nu og har mærket igennem hele krisen er enorm og giver os en tro på fremtiden såvel som blod på tanden. Derfor er vi optimistiske og tror på, at branchen vil komme stærkt tilbage, når vi må slå dørene op igen. Derfor søger vi nu de helt rigtige kandidater til at blive en del af DiningSix-familien og være med på vores fortsatte rejser.

Søg et job uopfordret

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores forskellige afdelinger. Finder du ikke noget der passer dig, så send endelig en motiveret via denne formular. Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.
Bestil nytårsmenu