Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles

Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling

Baggrund for DiningSix

Teamet bag DiningSix består af de seks venner og partnere Morten, Sandra, Troels, Søren, Kasper & Kristian. Teamet opstod i 2009 og det er de selvsamme seks venner, der udgør partnerkredsen i DiningSix i dag. De har bygget koncernen op fra bunden og med hver deres baggrund, ekspertise og erfaring komplimenterer de hinanden optimalt.

Det hele startede med …

De seks venner fandt i sin tid sammen ved en tilfældighed, og det var dengang ikke planen, at det skulle munde ud i den massive vækst, de i dag er vidne til. Dengang var det blot et par restauranter, der blev drevet helt uafhængigt af hinanden, og som kørte hver sit liv. Først efter flere år fik projektet fuld fokus fra alle partnere, og i januar 2017 blev DiningSix stiftet for at professionalisere det hele. Morten blev indsat som direktør, og der blev oprettet en særlig stilling til hver af de resterende partnere. Desuden blev en del af medarbejderne i restauranterne forfremmet til ledende positioner. Målet var at sikre driften samt væksten, og det blev for alvor en levevej for alle partnerne.

DiningSix udtænker, udvikler og driver i alt 10 restauranter i både Aarhus, København og Oslo. Mest kendt er de for sine fire KöD-restauranter, men står også bag koncepterne Basso, Keyser Social og Klokken. Desuden har de en anpart i cocktailbaren LouLou. Derudover har DiningSix de seneste år satset markant på segmentet ”ud-af-huset” med en selvstændig cateringafdeling med dertilhørende cateringkøkkener i både Aarhus og København. 

 

1 december, 2009

Slap af åbner

1 august 2014

KöD Aarhus Åbner

1 juni 2015

KöD København åbner

1 april 2016

KöD Vesterbro åbner

1 juni 2017

Lou Lou åbner

1 september 2017

Köd Aarhus flytter til Åen

2 september 2017

DiningSix Catering etableres

14 september 2017

Basso Aarhus åbner

20 april 2018

Basso København åbner

15 juni 2018

Klokken Aarhus åbner

31 december, 2018

Slap Af overdrages til ny ejer

1 marts 2019

KöD Olso åbner

28 maj 2020

Keyser Social åbner i København

1, November 2020

Klokken København åbner

Februar 2021

DiningSix køber Burger Shacks

April 2021

Basso Social Oslo åbner


Ledige
stillinger

Aktuelle stillinger

Den ultimative elevplads

Opstart og færdiggør din kokkeuddannelse hos DiningSix og få en bonus på 50.000 kroner!
Som elev hos DiningSix bliver du en del af et omfattende fællesskab med mere end 200 kollegaer inden for kokke- og tjenerfaget på tværs af vores restaurant-koncepter samt vores cateringafdeling. Vi prioriterer vores elever meget højt, hvor læring og dygtiggørelse er nogle af nøgleordene. Til gengæld forventer vi ambitioner, seriøsitet og passion.

Tjener søges til Keyser Social – Asiatiske restaurantkoncept i københavn

Vi søger stjerner til vores helt nye asiatiske restaurantkoncept, hvor du har muligheden for at være med helt fra starten af.

Energibomber søges til ny, asiatisk restaurantoplevelse i Aarhus

Vi søger stjerner til vores helt nye asiatiske restaurantkoncept, hvor du har muligheden for at være med helt fra starten af.

Junior-udvikler søges i København

Vil du være med til at videreudvikle hjertet i en virksomhed i vækst? Elsker du at finde på nye tiltag og lære om nye teknologier? Så er du den helt rette person for DiningSix A/S. Vi søger lige nu en nytænkende samt dygtig og grundig junior-udvikler på deltid til at indgå i vores tech-team.

Norsk kommunikasjonsprofil i DiningSix søkes

Drømmer du om å utvikle din faglige kommunikative profil ved å være en del av en suksessfull dansk restaurantkjede? Du blir en del av et ambisiøst kundeservice team, hvor du får muligheten til å være med til å påvirke og utvikle gode kunderelasjoner og opplevelse via vår kundeservice. Du får også lov til å være en del av vårt markedsføringsteam og markedsføringen for den norske avdelingen.

Ledige restaurantstillinger i DiningSix

DiningSix har på meget kort tid fordoblet sin portefølje af restauranter. Derfor søger vi nu endnu flere kyndige hænder til at blive en del af DiningSix-familien og være med på vores fortsatte rejser. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den rette til vores nye team.

Søg et job uopfordret

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores forskellige afdelinger. Finder du ikke noget der passer dig, så send endelig en motiveret via denne formular. Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 1 GB.