Nytårsmenu Viborg

Forberedelserne til nytårsaften er lige om hjørnet! DiningSix står klar til at smøge ærmerne op og stå for jeres nytårsmenu ud af huset i Viborg. Glæd jer til et gastronomisk, smagfuld måltid, inspireret af alle vores restaurantkoncepter. I har fortjent den bedste nytårsmenu uden at skulle bruge hele dagen i køkkenet nytårsdag. Bestil nytårsmenu ud af huset i Viborg hos DiningSix når det skal være både lækkert og nemt.

DiningSix De Luxe Menu

Før 340 Nu 225 DKK

Minimal tilberedning

Juli tilbud

Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Vores dygtige kokke tager sig af alle forberedelserne og med DiningSix’ mange års catering erfaring, kan I se frem til en smagfuld aften hvor I roligt kan byde jeres gæster velkommen og sætte jer sultne til bords. I behøver knapt nok at løfte en finger. Vi prøver selvfølgelig, så vidt muligt, at tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. 

Man kan ikke komme udenom at maden er en stor del af nytårsaften. Festmåltidet er samlingspunktet for selskabet. I er absolut ikke de eneste, der hellere vil bruges tiden på dem I holder af , end at stå med sved på panden i køkkenet. Det er noget de fleste forstår. Overlad køkkentjansen til DiningSix – maden er vores speciale og passion. Derfor har vi gjort det nemt når I bestiller mad ud af huset til nytår i Viborg. 

Bestil din nytårsmenu til Viborg og få den leveret lige til døren på nytårsdagen. Når I modtager maden, vil det kun kræves minimal tilberedning. Med jeres nytårsmenu følger en udførlig guide, der kan følges af alle og enhver. Du behøver altså ikke være en haj i køkkenet for at forberede din nytårsmenu i Viborg.

Det er vores fornøjelse at stå for jeres nytårsmenu ud af huset i Viborg. Vi glæder os til at være en del af mange forskellige nytårsfejringer rund i hele landet – store som små. Der vil være nytårs smil på læben i køkkenet, og du kan være sikker på at din nytårsmenu er lavet med kærlighed, der kan smages. 

Vi glæder os meget til at gå det nye år i møde med jeres nytårsselskab og give jer en smagfuld start på det nye år. Og husk, du er velkommen til at tage æren for maden – vi er bare glade for at kunne give dig en nytårsaften værd at nyde. 

Godt nytår!