Nytårsmenu Viborg

Forberedelserne til nytårsaften er lige om hjørnet! DiningSix står klar til at smøge ærmerne op og stå for jeres nytårsmenu ud af huset i Viborg. Glæd jer til et gastronomisk, smagfuld måltid, inspireret af alle vores restaurantkoncepter. I har fortjent den bedste nytårsmenu uden at skulle bruge hele dagen i køkkenet nytårsdag. Bestil nytårsmenu ud af huset i Viborg hos DiningSix når det skal være både lækkert og nemt.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Vores dygtige kokke tager sig af alle forberedelserne og med DiningSix’ mange års catering erfaring, kan I se frem til en smagfuld aften hvor I roligt kan byde jeres gæster velkommen og sætte jer sultne til bords. I behøver knapt nok at løfte en finger. Vi prøver selvfølgelig, så vidt muligt, at tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. 

Man kan ikke komme udenom at maden er en stor del af nytårsaften. Festmåltidet er samlingspunktet for selskabet. I er absolut ikke de eneste, der hellere vil bruges tiden på dem I holder af , end at stå med sved på panden i køkkenet. Det er noget de fleste forstår. Overlad køkkentjansen til DiningSix – maden er vores speciale og passion. Derfor har vi gjort det nemt når I bestiller mad ud af huset til nytår i Viborg. 

Bestil din nytårsmenu til Viborg og få den leveret lige til døren på nytårsdagen. Når I modtager maden, vil det kun kræves minimal tilberedning. Med jeres nytårsmenu følger en udførlig guide, der kan følges af alle og enhver. Du behøver altså ikke være en haj i køkkenet for at forberede din nytårsmenu i Viborg.

Det er vores fornøjelse at stå for jeres nytårsmenu ud af huset i Viborg. Vi glæder os til at være en del af mange forskellige nytårsfejringer rund i hele landet – store som små. Der vil være nytårs smil på læben i køkkenet, og du kan være sikker på at din nytårsmenu er lavet med kærlighed, der kan smages. 

Vi glæder os meget til at gå det nye år i møde med jeres nytårsselskab og give jer en smagfuld start på det nye år. Og husk, du er velkommen til at tage æren for maden – vi er bare glade for at kunne give dig en nytårsaften værd at nyde. 

Godt nytår!