Skip to main content

Nytårsmenu i Viborg

Et årsskifte er så småt på vej, og forberedelserne til nytårsaften banker forsigtigt på køkkendøren! Hos DiningSix står vi klar til at smøge ærmerne op, så vi kan stå for at give jer en velsmagende nytårsmenu ud af huset i Viborg. I skal glæde jer til et gastronomisk og smagfuldt måltid, som er inspireret af alle vores restaurantkoncepter. I har nemlig fortjent den bedste nytårsmenu, hvor I slipper for at bruge hele dagen i køkkenet på nytårsaftensdag. Bestil jeres nytårsmenu ud af huset i Viborg hos DiningSix, når det skal være både lækkert og nemt. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give jer den bedste nytårsmenu i Viborg – så god at selv naboen misundeligt ser til.

Nytårsmenu 2023

325 DKK

Minimal tilberedning

DiningSix sørger igen for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år. Vi har samlet de bedste smage fra vores restaurantkoncepter og sammensat en overdådig 3-retters nytårsmenu ud af huset.

Med en nytårsmenu i Viborg får I tid til både drink og Dronning

Vores dygtige kokke tager sig af alle forberedelserne. Vi bryster os af at have mange års erfaring med catering, så du kan være sikker på, at vi ved, hvad vi laver. Ved at bestille jeres nytårsmenu ud af huset i Viborg, får I god tid til at byde jeres gæster velkommen med en hjemmegjort velkomstdrink – og endda lige i tide til Dronningens nytårstale klokken 18. Når drinken er tom, og talen er slut, kan du og dine gæster roligt sætte jer sultne til bords – helt uden at løfte en finger. I er absolut ikke de eneste, der hellere vil bruge tiden på dem I holder af, end at stå med sved på panden i køkkenet. Det er noget, de fleste forstår, og vi synes derfor, at I skal overlade køkkentjansen til os hos DiningSix og bestille jeres nytårsmenu ud af huset i Viborg. Maden er vores speciale og passion, så for os er dette blot endnu en kærkommen mulighed for at forkæle vores kunder.

Godt selskab kræver en god nytårsmenu i Viborg

Man kan absolut ikke komme udenom, at nytårsmenuen er en stor del af festen. Festmåltidet er nemlig samlingspunktet for hele selskabet, og det er her, hvor man bruger de fleste timer af aftenen – derfor skal det også spille rent på alle tangenterne. Spisningen er kun afbrudt af stræk-ben-pauser, opfyldning af drikkevarer og et lille kig til fyrværkeriet hos naboen. Det er vores store fornøjelse at stå for jeres nytårsmenu ud af huset i Viborg. Vi glæder os til at være en del af mange forskellige nytårsfejringer rund i hele landet – store som små. Der vil være nytårssmil på læben i køkkenet hos os i DiningSix, og du kan være helt sikker på, at din nytårsmenu i Viborg er lavet med kærlighed, der kan smages ned til den sidste bid.

Nytårsmenu ud af huset i Viborg er skræddersyet jeres selskab

Vi prøver selvfølgelig, så vidt det er muligt, at tage hensyn til eventuelle allergener og andre præferencer hos jeres nytårsselskab. Derfor kan I selvfølgelig bestille jeres nytårsmenu i Viborg som en vegetarmenu til dem i selskabet, der ikke spiser kød. I skal knapt løfte en finger, men blot høre jeres gæster ad på forhånd, og derfra videregive det til os, når I bestiller en nytårsmenu ud af huset i Viborg. Så sørger vi for at imødekomme allergener og præferencer i jeres nytårsmenu uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

Nytårsmenu ud af huset i Viborg leveret lige til døren

Når du bestiller din nytårsmenu i Viborg, får du den leveret lige til hoveddøren. Det gør du først på nytårsaftensdag, og slipper derfor for at opbevare det flere dage i forvejen – brug hellere køleskabspladsen på kolde drikkevarer til dine nytårsgæster. Når I modtager jeres nytårsmenu i Viborg, vil der kun kræves minimal tilberedning i køkkenet. Dette kommer selvfølgelig i følgeskab med en detaljeret og udførlig guide, som kan følges af alle og enhver – vi har lavet det store forarbejde. Du behøver altså ikke være en haj i køkkenet for at forberede din nytårsmenu i Viborg, men blot have et falkeblik på den vedlagte guide.

Lad os stå for din nytårsmenu i Viborg

Vi glæder os meget til at gå det nye år i møde med jeres nytårsselskab og give jer en smagfuld start på det nye år. Og husk, du er velkommen til at tage æren for maden – vi er bare glade for at kunne give dig en nytårsaften værd at nyde. 

Godt nytår!