Skip to main content

Nytårsmenu ud af huset Køge

Vi tæller alle ned til nytårsaften og til det nye år. Er I i gang med planlægningen af den festlige aften?  DiningSix står klar til at kokkerere jeres nytårsmenu ud af huset. Har I lyst til at nyde aftenen uden at stå i køkkenet og uden at risikere at gå glip af de store, sjove og festlige øjeblikke? Lad DiningSix levere jeres 3-retters nytårsmenu ud af huset i Køge. Nytårsmenuen består af forret, hovedret og dessert – og den kræver minimal tilberedning, og ingen lang indkøbstur. På den måde vil ingen gå glip af momenter på den begivenhedsrige aften.

DiningSix 5 års Fødselsdag

155 DKK

Minimal tilberedning

Menuen kan bestilles t.o.m 31. oktober

I anledning af DiningSix Caterings 5-års fødselsdag har vi sammensat menu med en skarp pris og udvalgt de bedste retter fra de seneste 5 år.

Efterårsmenu

200 DKK

Klar til servering

Menuen kan bestilles t.o.m 14 november

Til dig, der vil løfte efterårshumøret med en lækker efterårsmenu! Menuen er sammensat af efterårets råvarer og den smager fantastisk. Perfekt til en blæsende efterårsdag, der har brug for et lille, velsmagende løft. Velbekomme!

DiningSix Favoritmenu

Fra 190 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Tapas menu

Fra 180 DKK

Minimal tilberedning

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

Vi sørger for din Nytårsmenu!

Hvis I ønsker det, kan vi sagtens levere jeres nytårsmenu i Køge. Alternativt kan I også nemt hente maden ved en af DiningSix’ adresser. Med maden følger en udførlig guide, der forklarer de trin, I skal igennem. Kodeordene er: overskueligt og overdådigt! Du behøver ikke være en haj i køkkenet

Spring ind i det nye år med en ekstraordinær smag på livet. Bestil din nytårsmenu ud af huset til Køge – I vil ikke fortryde det. Vi gør, som altid, vores bedste for at leve op til dine forventninger. Kundetilfredsheden skal selvfølgelig være i top! Hurtigt, nemt og lækkert. Med vores nytårsmenu, har du sikret titlen som god nytårsvært. Vi sikrer at du har overskuddet til at være tilstede i selskabet. Sørg for musik og nytårshatte, så trækker DiningSix ærmerne op og klarer resten. 

Vi har gjort det nemt for dig, så du kan nyde årets sidste aften. Når du har bestilt din nytårsmenu til Køge kan du krydse menuen af på tjeklisten. Din nytårsmenu ud af huset indeholder et ekstraordinært nytårs måltid, inspireret af alle DiningSix’ restauranter. Vi har smag for det gastronomiske univers og en god forståelse for at sammensætte forskellige smagsoplevelser. En nytårsmenu ud af huset, der med sikkerhed vil falde i selskabets smag. DiningSix sørger for din nytårsmenu ud af huset i Køge, og vi vil, så vidt muligt, tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Vi har forståelse for, at dine gæster har forskellige behov og derfor er det også muligt at bestille vegansk nytårsmenu ud af huset.

Nytårsmenuens duft spreder sig langsom i køkkenet imens den sidste op pyntning bliver fikset. Der kommer i hvert fald ikke til at være stress i køkkenet, når dørklokken ringer. Sammen sørger vi for at I hopper ind i det nye år på bedste vis! Sig ordentligt farvel til året der er gået med  musik, nytårshatte og dejlig mad. Brug tiden med hinanden og lad os stå for din nytårsmenu i Køge. Nytårsaften skal fejres med manér og det hjælper vi jer med!

Vi glæder os til at være en del af jeres festlige aften. Godt nytår og god appetit!