Nytårsmenu ud af huset Køge

Vi tæller alle ned til nytårsaften og til det nye år. Er I i gang med planlægningen af den festlige aften?  DiningSix står klar til at kokkerere jeres nytårsmenu ud af huset. Har I lyst til at nyde aftenen uden at stå i køkkenet og uden at risikere at gå glip af de store, sjove og festlige øjeblikke? Lad DiningSix levere jeres 3-retters nytårsmenu ud af huset i Køge. Nytårsmenuen består af forret, hovedret og dessert – og den kræver minimal tilberedning, og ingen lang indkøbstur. På den måde vil ingen gå glip af momenter på den begivenhedsrige aften.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Vi sørger for din Nytårsmenu!

Hvis I ønsker det, kan vi sagtens levere jeres nytårsmenu i Køge. Alternativt kan I også nemt hente maden ved en af DiningSix’ adresser. Med maden følger en udførlig guide, der forklarer de trin, I skal igennem. Kodeordene er: overskueligt og overdådigt! Du behøver ikke være en haj i køkkenet

Spring ind i det nye år med en ekstraordinær smag på livet. Bestil din nytårsmenu ud af huset til Køge – I vil ikke fortryde det. Vi gør, som altid, vores bedste for at leve op til dine forventninger. Kundetilfredsheden skal selvfølgelig være i top! Hurtigt, nemt og lækkert. Med vores nytårsmenu, har du sikret titlen som god nytårsvært. Vi sikrer at du har overskuddet til at være tilstede i selskabet. Sørg for musik og nytårshatte, så trækker DiningSix ærmerne op og klarer resten. 

Vi har gjort det nemt for dig, så du kan nyde årets sidste aften. Når du har bestilt din nytårsmenu til Køge kan du krydse menuen af på tjeklisten. Din nytårsmenu ud af huset indeholder et ekstraordinært nytårs måltid, inspireret af alle DiningSix’ restauranter. Vi har smag for det gastronomiske univers og en god forståelse for at sammensætte forskellige smagsoplevelser. En nytårsmenu ud af huset, der med sikkerhed vil falde i selskabets smag. DiningSix sørger for din nytårsmenu ud af huset i Køge, og vi vil, så vidt muligt, tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Vi har forståelse for, at dine gæster har forskellige behov og derfor er det også muligt at bestille vegansk nytårsmenu ud af huset.

Nytårsmenuens duft spreder sig langsom i køkkenet imens den sidste op pyntning bliver fikset. Der kommer i hvert fald ikke til at være stress i køkkenet, når dørklokken ringer. Sammen sørger vi for at I hopper ind i det nye år på bedste vis! Sig ordentligt farvel til året der er gået med  musik, nytårshatte og dejlig mad. Brug tiden med hinanden og lad os stå for din nytårsmenu i Køge. Nytårsaften skal fejres med manér og det hjælper vi jer med!

Vi glæder os til at være en del af jeres festlige aften. Godt nytår og god appetit!