Sæsonmenuer

Vi elsker sæsonernes råvarer! Derfor har vi sammensat nogle særlige sæsonmenuer, som passer til de forskellige årstider.

Stadig brug for julemad? Vi har forlænget muligheden for at bestille julemaden indtil 31 januar 2019. 

Vælg din menu

Skal du holde barnedåb, fødselsdag, firmafest, reception eller julefrokost? Vi står altid klar med et bredt udvalg af muligheder og menusammensætninger. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din foretrukne menu og så læne dig tilbage og nyde festen.

Tapas

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Fra 159,- pr. person

Selskabsmenu

Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Fra 199,- pr. person

Italieneren

Italieneren er det klassiske italienske køkken samlet i én menu. Det er pastaretter med hjemmelavet pasta, delikate meat balls samt diverse serveringer med forkærlighed for mozzarella. Inviter dine gæster på en bid af Italien, og lad maden tale for sig selv.

Fra 189,- pr. person

Dansk mad

Dansk mad, når det er bedst! Denne menu indeholder en lang række klassiske, danske kolde og varme retter tilberedt efter traditionelle danske opskrifter.

Fra 185,- pr. person

Buffet

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

Fra 179,- pr. person

Reception

Et bredt udvalg af “fingerfood” i forskellige og lækre kombinationer, der passer perfekt til den uformelle fest eller stående reception. Du sammensætter selv din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer.

Fra 1000,- i alt

Restaurantmenuer

Unikke menuer fra vores forskellige restauranter.

KöD Menu

Klassisk 3-retters menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Fra 250,- pr. person

Basso Menu

En italiensk smagsrejse i bedste Basso-stil med en menu bestående af simple og enkle retter med stor smag.

285,- pr. person

Klokken Menu

Menu fra Restaurant Klokken bestående af traditionel, dansk mad lavet ud fra klassiske opskrifter og med omtanke for både råvarer, smag og danske traditioner.

Fra 225,- pr. person

Til enhver lejlighed

Vi har sammensat nogle unikke menuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores mad kommer hjem til dig i specialdesignede varme- og kølekasser og er enkel og nem at anrette og servere for dine venner, kollegaer eller familie. Ergo – der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. Maden kan holde sig i kasserne i 3 timer. Vi giver jer selvfølgelig udførlige anvisninger og fif med i pakken, så I på den måde kan få en bekymringsfri og dejlig oplevelse med vores mad.

 

Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepolitik

 

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C

Mad ud af huset – Mad til døren – Catering

DiningSix er en virksomhed med mad i centrum. DiningSix har flere restauranter både i Aarhus og København. Restauranterne byder på dansk traditionel mad ved Klokken Aarhus, restauranthygge og cocktails hos Slap Af, italiensk social dining hos Basso København og Basso Aarhus og store bøffer ved KöD København, KöD Vesterbro og KöD Aarhus. Men DiningSix er ikke kun restauranter for spiseglade gæster i Aarhus og København. Det er også mad ud af huset, mad til døren og catering. DiningSix kan stå for din fest, barnedåb, firmafrokost etc. uafhængig af størrelse. Både som mad til døren eller hvor du selv henter maden ved én af vores restauranter i Aarhus eller København. Maden vil være pakket i store, tætte varmebokse, så maden holder sig helt frisk til du skal bruge den. Der kræves minimum tilberedelse og anretning. DiningSix står også får catering til din fest. Her kommer udlærte kokke ud til dit arrangement og tilbereder maden for jer.

DiningSix brunch & catering

Måske du har besøgt vores restauranter og kunne tænke dig maden hjemme eller andetsteds. Her tilbyder DiningSix menuer fra både KöD, Basso og Klokken. KöD serverer en klassisk 3-retters menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen. Basso tilbyder en italiensk smagsrejse i bedste Basso-stil med en menu bestående af simple og enkle retter med stor smag, mens menuen fra restaurant Klokken er bestående af traditionel, dansk mad lavet ud fra klassiske opskrifter og med omtanke for både råvarer, smag og danske traditioner. Til større arrangementer tilbyder DiningSix finger food. Her serveres catering med et bredt udvalg af små anretninger i forskellige og lækre kombinationer, der passer perfekt til den uformelle fest eller stående reception. Du sammensætter selv din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer. Til de større arrangementer kan du også bestille mad ud af huset eller catering med buffet. En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt desserter. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet. Her serverer Klokken også en lidt større menu som står på dansk mad, når det er bedst! Denne menu indeholder en lang række klassiske, danske  både kolde og varme retter tilberedt efter traditionelle danske opskrifter Tapas catering er perfekt til de små, hyggelige selskabsarrangementer. Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får du og dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag, så I selv kan præge festen med det, I har lyst til. Hvis du nyder at anrette en smule, men holder af at kunne være uforstyrret med dit selskab er mad til døren i form af en selskabsmenu den perfekte løsning. Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Italieneren er det klassiske italienske køkken samlet i én menu. Det er pastaretter med hjemmelavet pasta, delikate meat balls samt diverse serveringer med forkærlighed for mozzarella. Inviter dine gæster på en bid af Italien, og lad maden tale for sig selv.

Julefrokost catering | Julebuffet ud af huset

Julen er snarligt over os. Og endnu tættere på, er julefrokostsæsonen. Her tilbyder DiningSix også catering og mad ud af huset med særligt udtænkte menuer perfekt til julefrokosterne i både Aarhus og København. Vi har hele 6 forskellige menuer planlagt til dig og dine gæster. En klassisk julemenu helt uden dikkedarer, og som vi kender den. Her sikres juletraditioner til fulde med rugbrødsbordet og sild som forret og de varme retter med kartofler, and, frikadeller og brun sovs til hovedret – ris á la mande kan tilvælges som dessert. KöD serverer også en julefrokost med KöD-stemning inklusiv lækre forretter fra restaurantens menukort og forskellige udskæringer af det bedste kød til hovedret. Det hele sluttes af med KöDs populære cheesecake. Fra Klokkens menukort står de danske madtraditioner også i fokus. Til de flittige studerende i Aarhus og København har vi kreeret en julefrokostmenu der passer til dig og dine medstuderende; god mad til en god pris – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. En lækker menu er også lavet i vegetarisk udgave, til dig der foretrækker en julefrokost uden kød. Her serveres sprøde vintersalater, grøntsager, nøddepaté og vegetariske frikadeller lavet på kikærter og rødbeder.

Nytårsmenu cetering | Nytårsmenu ud af huset

Mangler du inspiration til nytårsmenuen? Nytåret skal fejres på bedste manér og DiningSix tilbyder en særlig nytårsmenu som catering til dig, der gerne vil tilbringe mest mulig tid med dine nærmeste og mindst mulig tid i køkkenet. Her får du den fulde pakke, som kan arrangeres som DU gerne vil have det. Hvad end du er til kød eller ej, om natmaden skal inkluderes, om gæsterne skal nyde lidt ekstra snacks før boblerne og om traditionen skal holdes ved lige med en kransekage. Du får den fulde pakke med DiningSix i en speciallavet nytårsmenu, der er nem for dig både at tilberede og anrette.     Så hvorfor ikke lade DiningSix stå for arbejdet til din julefrokost i år? Du kan få maden direkte til døren eller lade vores kompetente kokke sørge for dig og din madoplevelse gennem hele aftenen som cateringbestilling.   Se de forskellige menuer, både til jul og til årets andre arrangementer og bestil nemt online. Vi glæder os til at servere den bedste mad til dig og dem du holder af!

Spørgsmål?
close slider