Vælg din menu

Skal du holde barnedåb, fødselsdag, firmafest, reception eller julefrokost? Vi står altid klar med et bredt udvalg af muligheder og menusammensætninger. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din foretrukne menu og så læne dig tilbage og nyde festen.

Tapas

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig spiseoplevelse. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag.

Fra 150,- pr. person

Selskabsmenu

Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Fra 199,- pr. person

Italieneren

Italieneren er det klassiske italienske køkken samlet i én menu. Det er pastaretter med hjemmelavet pasta, delikate meat balls samt diverse serveringer med forkærlighed for mozzarella. Inviter dine gæster på en bid af Italien, og lad maden tale for sig selv.

Fra 219,- pr. person

Dansk mad

Dansk mad, når det er bedst! Denne menu indeholder en lang række klassiske, danske kolde og varme retter tilberedt efter traditionelle danske opskrifter.

Fra 189,- pr. person

Buffet

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

Fra 159,- pr. person

Reception

Et bredt udvalg af “fingerfood” i forskellige og lækre kombinationer, der passer perfekt til den uformelle fest eller stående reception. Du sammensætter selv din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer.

Fra 99,- pr. person

Sæsonmenuer

Vi elsker sæsonernes råvarer! Derfor har vi sammensat nogle særlige sæsonmenuer, som passer til de forskellige årstider.

Julemenuer 2018

Se vores brede udvalg af julemenuer. Her er lidt for enhver smag og selskab.

Fra 150,- pr. person

Sommermenu

Lækker 3-retters sommermenu, hvor både smage, teksturer og farver passer perfekt til de lune sommeraftener.

Fra 300,- pr. person

Flere menuer kommer snart

Fra 219,- pr. person

Restaurantmenuer

Unikke menuer fra vores forskellige restauranter.

KöD Menu

Klassisk 3-retters menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Fra 250,- pr. person

Basso Menu

En italiensk smagsrejse i bedste Basso-stil med en menu bestående af simple og enkle retter med stor smag.

Fra 339,- pr. person

Klokken Menu

Menu fra Restaurant Klokken bestående af traditionel, dansk mad lavet ud fra klassiske opskrifter og med omtanke for både råvarer, smag og danske traditioner.

Pris 300,- pr. person

Til enhver lejlighed

Vi har sammensat nogle unikke menuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores mad kommer hjem til dig i specialdesignede varme- og kølekasser og er enkel og nem at anrette og servere for dine venner, kollegaer eller familie. Ergo – der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. Maden kan holde sig i kasserne i 3 timer. Vi giver jer selvfølgelig udførlige anvisninger og fif med i pakken, så I på den måde kan få en bekymringsfri og dejlig oplevelse med vores mad.

 

DiningSix A/S

Nørregade 28a
DK-1165 København K

+45 69156982
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

Spørgsmål?
close slider