Sæsonmenuer

Vi elsker sæsonernes råvarer! Derfor har vi sammensat nogle særlige sæsonmenuer, som passer til de forskellige årstider.

Påskemenu

Årets påskemenu er noget ekstra særligt. Vi har samlet en menu med klassisk påskefrokost forretter, kombineret med en hovedret bestående af lækker mør braiseret lammebov. En menu for hele familien

Konfirmation

Den første dag i voksenlivet bør være så bekymringsfri som muligt. Derfor har vi sammensat en række menuer, der alle passer til den særligt store dag, nemlig konfirmationen. Så lad DiningSix stå for konfirmationsforberedelserne, så du kan nyde dagen i fulde drag!

Barnedåb

Barnedåb, navngivningsfest, dåbsfest… Kært barn har mange navne! Nedenfor finder du et stort udvalg af menuer, der passer til dåbsfesten – uanset dit barns navn. Finder du ikke lige, hvad du søger, så er du velkommen til at kontakte os; så skræddersyr vi en menu, der passer til både dig, dit barn og jeres selskab.

Catering i København og Århus. Mad ud af huset og lige til din dør.

Skal du holde barnedåb, fødselsdag, firmafest, reception eller julefrokost? Vi står altid klar med et bredt udvalg af muligheder og menusammensætninger. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din foretrukne menu og så læne dig tilbage og nyde festen.

Tapas

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

minimum 10 personer

Fra 159,- pr. person

Selskabsmenu

Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

 

minimum 4 personer

Fra 199,- pr. person

Vi fik buffet til 9 personer – jeg havde bestilt til 10, for at være sikker på at der var nok, da der kom flere som tager godt fra, men det havde ikke været nødvendigt, da der var mere end rigeligt mad!!! Kvaliteten var helt i top. Det bedste catering jeg har fået til dato, og vi vil klart bestille herfra igen, når min kæreste bliver 30 til foråret. Alle gæsterne roste maden og ville vide hvor det var fra, da de også selv kunne finde på at købe derfra til deres næste fest. TAK for dejlig mad!

Eva

Anmeldelse fra trustpilot

Dansk mad

Dansk mad, når det er bedst! Denne menu indeholder en lang række klassiske, danske kolde og varme retter tilberedt efter traditionelle danske opskrifter.

minimum 4 personer

Fra 185,- pr. person

Italieneren

Italieneren er det klassiske italienske køkken samlet i én menu. Det er pastaretter med hjemmelavet pasta, delikate meat balls samt diverse serveringer med forkærlighed for mozzarella. Inviter dine gæster på en bid af Italien, og lad maden tale for sig selv.

 

minimum 4 personer

Fra 189,- pr. person

Reception

Et bredt udvalg af “fingerfood” i forskellige og lækre kombinationer, der passer perfekt til den uformelle fest eller stående reception. Du sammensætter selv din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer.

Fra 1000,- i alt

DiningSix Favoritmenu

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

minimum 8 personer

Fra 179,- pr. person

Festbuffet

Vores festbuffet består af 9 lækre serveringer og rummer alt, hvad den store konfirmationsdag bør indeholde: fisk, fugl, okse og chokolade. Her er noget for enhver smag; Børn, voksne og næsten-voksne.

Kommer anrettet på fade klar til servering.

minimum 10 personer

249,- pr. person

Vi holdte barnedåb med 50 gæster. Alle blev mætte, med velsmagende mad.
Aldrig har vi fået en buffet, med så meget smag.
Kvaliteten af maden er rigtig høj.

Det er ikke sidste gang, vi har fået mad fra DiningSix

Lars H.

Anmeldelse fra trustpilot

Fik mad fra Restaurant Köd gennem DiningSix og alt fungerede perfekt. Havde brug for at lave en ændring i desserten og det kunne nemt lade sig gøre – Leveret til tiden, varmt og perfekt tilberedt. Og så var der masser af mad i forhold til prisen.

Tina M.

Anmeldelse fra trustpilot

Luksusfestbuffet

Luksuriøs buffet fuld af lækre smage, teksturer og farver. Gå på opdagelse i de mange forskellige retter og specialiteter, der med garanti både vil overraske og forkæle gæsternes smagsløg. Passer perfekt til konfirmationen, hvor den gerne ”må få lidt ekstra”.

Kommer anrettet på fade klar til servering.

minimum 20 personer

369,- pr. person

Brunch buffet

Overdådig brunchbuffet med alt hvad hjertet og maven begærer først på dagen. Det spændende udvalg fungerer som det perfekte startskud til en fortsat god og festlig dag.

minimum 10 personer

199,- pr. person

Restaurantmenuer

Unikke menuer fra vores forskellige restauranter.

KöD Menu

Klassisk 3-retters menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

minimum 4 personer

Fra 250,- pr. person

Basso Menu

En italiensk smagsrejse i bedste Basso-stil med en menu bestående af simple og enkle retter med stor smag.

minimum 8 personer

315,- pr. person

Klokken Menu

Menu fra Restaurant Klokken bestående af traditionel, dansk mad lavet ud fra klassiske opskrifter og med omtanke for både råvarer, smag og danske traditioner.

minimum 6 personer

Fra 225,- pr. person

Til enhver lejlighed

Vi har sammensat nogle unikke menuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores mad kommer hjem til dig i specialdesignede varme- og kølekasser og er enkel og nem at anrette og servere for dine venner, kollegaer eller familie. Ergo – der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. Maden kan holde sig i kasserne i 3 timer. Vi giver jer selvfølgelig udførlige anvisninger og fif med i pakken, så I på den måde kan få en bekymringsfri og dejlig oplevelse med vores mad.

Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepoliti

 


Har du spørgsmål om allergener skriv til info@diningsix.dk

 

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C

Mad ud af huset – Mad til døren – Catering

DiningSix er en virksomhed med mad i centrum. DiningSix har flere restauranter både i Aarhus og København. Restauranterne byder på dansk traditionel mad ved Klokken Aarhus, restauranthygge og cocktails hos Slap Af, italiensk social dining hos Basso København og Basso Aarhus og store bøffer ved KöD København, KöD Vesterbro og KöD Aarhus. Men DiningSix er ikke kun restauranter for spiseglade gæster i Aarhus og København. Det er også mad ud af huset, mad til døren og catering. DiningSix kan stå for din fest, barnedåb, firmafrokost etc. uafhængig af størrelse. Både som mad til døren eller hvor du selv henter maden ved én af vores restauranter i Aarhus eller København. Maden vil være pakket i store, tætte varmebokse, så maden holder sig helt frisk til du skal bruge den. Der kræves minimum tilberedelse og anretning. DiningSix står også får catering til din fest. Her kommer udlærte kokke ud til dit arrangement og tilbereder maden for jer.

DiningSix brunch & catering

Måske du har besøgt vores restauranter og kunne tænke dig maden hjemme eller andetsteds. Her tilbyder DiningSix menuer fra både KöD, Basso og Klokken. KöD serverer en klassisk 3-retters menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen. Basso tilbyder en italiensk smagsrejse i bedste Basso-stil med en menu bestående af simple og enkle retter med stor smag, mens menuen fra restaurant Klokken er bestående af traditionel, dansk mad lavet ud fra klassiske opskrifter og med omtanke for både råvarer, smag og danske traditioner. Til større arrangementer tilbyder DiningSix finger food. Her serveres catering med et bredt udvalg af små anretninger i forskellige og lækre kombinationer, der passer perfekt til den uformelle fest eller stående reception. Du sammensætter selv din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer. Til de større arrangementer kan du også bestille mad ud af huset eller catering med buffet. En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt desserter. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet. Her serverer Klokken også en lidt større menu som står på dansk mad, når det er bedst! Denne menu indeholder en lang række klassiske, danske  både kolde og varme retter tilberedt efter traditionelle danske opskrifter Tapas catering er perfekt til de små, hyggelige selskabsarrangementer. Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får du og dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag, så I selv kan præge festen med det, I har lyst til. Hvis du nyder at anrette en smule, men holder af at kunne være uforstyrret med dit selskab er mad til døren i form af en selskabsmenu den perfekte løsning. Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Italieneren er det klassiske italienske køkken samlet i én menu. Det er pastaretter med hjemmelavet pasta, delikate meat balls samt diverse serveringer med forkærlighed for mozzarella. Inviter dine gæster på en bid af Italien, og lad maden tale for sig selv.

Julefrokost catering | Julebuffet ud af huset

Julen er snarligt over os. Og endnu tættere på, er julefrokostsæsonen. Her tilbyder DiningSix også catering og mad ud af huset med særligt udtænkte menuer perfekt til julefrokosterne i både Aarhus og København. Vi har hele 6 forskellige menuer planlagt til dig og dine gæster. En klassisk julemenu helt uden dikkedarer, og som vi kender den. Her sikres juletraditioner til fulde med rugbrødsbordet og sild som forret og de varme retter med kartofler, and, frikadeller og brun sovs til hovedret – ris á la mande kan tilvælges som dessert. KöD serverer også en julefrokost med KöD-stemning inklusiv lækre forretter fra restaurantens menukort og forskellige udskæringer af det bedste kød til hovedret. Det hele sluttes af med KöDs populære cheesecake. Fra Klokkens menukort står de danske madtraditioner også i fokus. Til de flittige studerende i Aarhus og København har vi kreeret en julefrokostmenu der passer til dig og dine medstuderende; god mad til en god pris – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. En lækker menu er også lavet i vegetarisk udgave, til dig der foretrækker en julefrokost uden kød. Her serveres sprøde vintersalater, grøntsager, nøddepaté og vegetariske frikadeller lavet på kikærter og rødbeder.

Nytårsmenu cetering | Nytårsmenu ud af huset

Mangler du inspiration til nytårsmenuen? Nytåret skal fejres på bedste manér og DiningSix tilbyder en særlig nytårsmenu som catering til dig, der gerne vil tilbringe mest mulig tid med dine nærmeste og mindst mulig tid i køkkenet. Her får du den fulde pakke, som kan arrangeres som DU gerne vil have det. Hvad end du er til kød eller ej, om natmaden skal inkluderes, om gæsterne skal nyde lidt ekstra snacks før boblerne og om traditionen skal holdes ved lige med en kransekage. Du får den fulde pakke med DiningSix i en speciallavet nytårsmenu, der er nem for dig både at tilberede og anrette.     Så hvorfor ikke lade DiningSix stå for arbejdet til din julefrokost i år? Du kan få maden direkte til døren eller lade vores kompetente kokke sørge for dig og din madoplevelse gennem hele aftenen som cateringbestilling.   Se de forskellige menuer, både til jul og til årets andre arrangementer og bestil nemt online. Vi glæder os til at servere den bedste mad til dig og dem du holder af!

Spørgsmål?
close slider