Nytårsmenu Nordsjælland

Skal vi sørge for din nytårsmenu ud af huset i Nordsjælland? Hvert år leverer vi nytårsmenu ud af huset, til alle dem, der ønsker at være fri for køkkentjansen. Vi tager os af alle forberedelserne, så du har muligheden for at være 100% tilstede, når dine gæster ringer på døren. Der er ingen fare for, at køkkenarbejdet bliver skyld i, at du går glip at mindeværdige nytårs øjeblikke. Lad os stå for catering til nytår. Læn dig tilbage og nyd din aften.

DiningSix De Luxe Menu

Før 340 Nu 225 DKK

Minimal tilberedning

Juli tilbud

Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Bestil Nytårsmenu ud af huset

I kan stadig nå det! Hos DiningSix har I mulighed for at bestille nytårsmenu ud af huset til Nordsjælland. I kan glæde jer til en 3-retters menu, med forret, hovedret og selvfølgelig dessert til den søde tand. Der skal ikke mangle noget på aftenen – Det skal vi nok sørge for. Året, der er gået og året, der kommer skal fejres med manér. 

Vores dygtige kokke, der har mange års erfaring, sammensætter en smagfuld menu, der giver selskabet en dejlig begyndelse på det nye år. Vi går aldrig  på kompromis med kvaliteten, når vi forbereder din nytårsmenu ud af huset. Vi gør en stor dyd ud af altid at tilfredsstille vores kunder og gøre oplevelsen så nem, hyggelig og gentagelse værdig som muligt. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at leve op til den høje standard, vi stræber efter at opretholde. 

Når du bestiller nytårsmenu ud af huset i Nordsjælland, skal du ikke være bange for at fejle i køkkenet. Når du modtager din mad følger der selvfølgelig en udførlig guide med, der guider dig fra A til B. Din nytårsmenu ud af huset kræver minimal tilberedning. Byd selskabet velkommen og tag jer stille og roligt af tilberedningen. Nemt, hurtigt og lækkert til ethvert selskabs fornøjelse. Skulle der være eventuelle allergener i selskabet, gør vi selvfølgelig hvad vi kan, for at imødekomme jeres behov. 

Nytårsmenuen er inspireret af alle vores restaurantkoncepter. Vi sammensætter en gastronomisk smagsoplevelse, der ikke vil gå i glemmebogen.

Vores speciale og passion er madlavning og vi trækker igen ærmerne op og laver din nytårsmenu ud af huset i Nordsjælland. Så længe I sørger for for nytårshatte, musik og godt humør, er vi sikre på, at aftenen forløber på bedste vis. 

Vi ser frem til at stå for catering til nytår i Nordsjælland. Sammen sørger vi for at I hopper ind i det nye år  på bedste vis.
Godt nytår og god appetit!