Nytårsmenu Nordsjælland

Skal vi sørge for din nytårsmenu ud af huset i Nordsjælland? Hvert år leverer vi nytårsmenu ud af huset, til alle dem, der ønsker at være fri for køkkentjansen. Vi tager os af alle forberedelserne, så du har muligheden for at være 100% tilstede, når dine gæster ringer på døren. Der er ingen fare for, at køkkenarbejdet bliver skyld i, at du går glip at mindeværdige nytårs øjeblikke. Lad os stå for catering til nytår. Læn dig tilbage og nyd din aften.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Bestil Nytårsmenu ud af huset

I kan stadig nå det! Hos DiningSix har I mulighed for at bestille nytårsmenu ud af huset til Nordsjælland. I kan glæde jer til en 3-retters menu, med forret, hovedret og selvfølgelig dessert til den søde tand. Der skal ikke mangle noget på aftenen – Det skal vi nok sørge for. Året, der er gået og året, der kommer skal fejres med manér. 

Vores dygtige kokke, der har mange års erfaring, sammensætter en smagfuld menu, der giver selskabet en dejlig begyndelse på det nye år. Vi går aldrig  på kompromis med kvaliteten, når vi forbereder din nytårsmenu ud af huset. Vi gør en stor dyd ud af altid at tilfredsstille vores kunder og gøre oplevelsen så nem, hyggelig og gentagelse værdig som muligt. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at leve op til den høje standard, vi stræber efter at opretholde. 

Når du bestiller nytårsmenu ud af huset i Nordsjælland, skal du ikke være bange for at fejle i køkkenet. Når du modtager din mad følger der selvfølgelig en udførlig guide med, der guider dig fra A til B. Din nytårsmenu ud af huset kræver minimal tilberedning. Byd selskabet velkommen og tag jer stille og roligt af tilberedningen. Nemt, hurtigt og lækkert til ethvert selskabs fornøjelse. Skulle der være eventuelle allergener i selskabet, gør vi selvfølgelig hvad vi kan, for at imødekomme jeres behov. 

Nytårsmenuen er inspireret af alle vores restaurantkoncepter. Vi sammensætter en gastronomisk smagsoplevelse, der ikke vil gå i glemmebogen.

Vores speciale og passion er madlavning og vi trækker igen ærmerne op og laver din nytårsmenu ud af huset i Nordsjælland. Så længe I sørger for for nytårshatte, musik og godt humør, er vi sikre på, at aftenen forløber på bedste vis. 

Vi ser frem til at stå for catering til nytår i Nordsjælland. Sammen sørger vi for at I hopper ind i det nye år  på bedste vis.
Godt nytår og god appetit!