Nytårsmenu ud af huset Roskilde

Der er nedtælling til at vi igen skal hoppe ind i det nye år. Nytårs forberedelserne er lige om hjørnet, og det første du skal have på plads, er selvfølgelig nytårsmenuen. DiningSix sørger for en bemærkelsesværdig menu, som vil vække selskabets smagssanser. Nytårsaften skal som altid fejres med manér! Bestil din nytårsmenu ud af huset i Roskilde hos DiningSix.

DiningSix De Luxe Menu

Før 340 Nu 225 DKK

Minimal tilberedning

Juli tilbud

Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Skal vi sørger for Nytårsmenuen?

Smid forklædet og nyd aftenen med et glas bobler. DiningSix overtager køkkentjansen og sørger for din nytårsmenu ud af huset i Roskilde. Jeres 3-retters nytårsmenu kræver minimal tilberedning. Forret, hovedret og dessert, sammensat af vores dygtige kokke. Et gastronomisk måltid inspireret af alle DiningSix’ restauranter. På den måde vil ingen gå glip af de uventede minder man skaber hvert år. Gå det nye år smagfuldt i møde! 

Vi står glædeligt for mad ud af huset til nytårs i Roskilde. Vi står med vores mange års erfaring klar til at gøre jeres aften særlig. Vi har mange års erfaring med catering til nytår og derfor er vi det foretrukne valg, når I bestiller nytårsmenu ud af huset. Vi tager så vidt som muligt hensyn til eventuelle allergener i selskabet. 

Nytårsaften skal fejres med manér og alt skal selvfølgelig spille når I siger farvel til  året, der er gået og hopper ind i det nye år. Vores 3-retter nytårsmenu ud af huset byder på en rejse igennem mange forskellige smagsindtryk, der er hentet i  DiningSix´ gastronomiske univers. Din nytårsmenu i Roskilde ud af huset er inspireret af alle vores forskellige koncepter, og består af forret, hovedret og selvfølgelig dessert. En nytårsmenu ud af huset, der helt sikkert vil falde i hele selskabets smag.

En nytårsmenu bliver altid bemærket og med vores nytårsmenu ud af huset, kan I være sikre på, at selskabets får en positiv smagsoplevelse. Hos DiningSix går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har igennem tiden fået meget positiv respons for vores catering, og har en bred vifte af gengangere. Vi gør altid vores bedste for at leve op til den standard DiningSix hidtil har formået at opretholde.

Vi sørger for nytårsmenuen og dermed vil ingen gå glip af de mindeværdige nytårs momenter, når hattene bliver sat på hovedet. Find proptrækkeren og skænk dig et glas bobler til Dronningens nytårstale. Samtidig med at man kan fornemme duften af den lækre nytårsmenu, der langsomt bevæger sig igennem hjemmet. 

Vi glæder os til at gøre jeres aften mindeværdig. Rigtig godt nytår.