Skip to main content

Nytårsmenu i Roskilde 2022

Nedtællingen til at vi igen skal hoppe ind i det nye år er så småt begyndt. Nytårsforberedelserne er lige om hjørnet, og det første du skal have på plads, er selvfølgelig nytårsmenuen. DiningSix sørger for en bemærkelsesværdig nytårsmenu i Roskilde, som vil vække selskabets smagssanser. Nytårsaften skal som altid fejres med manér, og hvad bedre end at overlade køkkentjansen til os, så du kan bruge tiden på fest og fyrværkeri? Bestil din nytårsmenu ud af huset i Roskilde hos DiningSix allerede nu.

Lad os stå for jeres nytårsmenu ud af huset i Roskilde – der er noget til alle!

Smid forklædet, og nyd aftenen med et glas bobler sammen med dine gæster. DiningSix overtager madlavningen og sørger for din nytårsmenu ud af huset i Roskilde. Dette års tre-retters nytårsmenu i Roskilde 2022 byder på en rejse igennem mange forskellige smagsindtryk og består af en forret, hovedret og dessert, sammensat af vores dygtige kokke. Et gastronomisk måltid inspireret af alle DiningSix’ restauranter og madkoncepter. Den lækre take away nytårsmenu 2022 i Roskilde kommer selvfølgelig også i en kødfri udgave til dem i selskabet, der er vegetarer eller veganere. Derudover forsøger vi så vidt muligt at tage hensyn til allergener i selskabet. Det er lige så vigtigt for os, som for jer, at alle i selskabet kan nyde godt af dette års nytårsmenu ud af huset i Roskilde!

Gør det nemt for dig selv og bestil maden til nytår

Når du som vært for dette års nytårsaften vælger at bestille jeres nytårsmenu ud af huset i Roskilde, sparer du tiden i køkkenet. Nytårsaften skal gerne være så festlig som muligt, og ofte ender mange med at bruge en masse tid på at kokkerere og tilberede aftenens menu. Madlavning på sådan en vigtig aften er tit forbundet med stress og jag, bekymringer om hvorvidt saucen er skilt, og om moussen nu når at sætte sig, inden der skal spises dessert. Brug hellere tiden på dine gæster og dem, du holder af, og lad DiningSix stå for dette års nytårsmenu i Roskilde 2022. På den måde vil ingen gå glip af de uventede minder, I skaber sammen på årets sidste dag. Vores nytårsmenu i Roskilde kan enten leveres lige til døren, eller I kan hente den på en af DiningSix’ cateringadresser. Når du skal tilberede jeres nytårsmenu, kræver det absolut ikke, at du er uddannet kok – det er nemt og ligetil, og der følger en udførlig guide med, der tager dig fra A til B. Som oftest tager tilberedningen ikke mere end 30 minutter + et par minutter til anretning, så du har rig mulighed for at bruge tiden med dine gæster.

Gå det nye år smagfuldt i møde med en nytårsmenu i Roskilde fra DiningSix

Vi står glædeligt for at levere jeres nytårsmenu ud af huset i Roskilde, og vi  står med vores mange års erfaring klar til at gøre jeres aften særlig. Vi har gennem tiden sørget for catering til mange nytårsaftener, og derfor er vi det foretrukne valg, når I skal bestille nytårsmenu ud af huset i Roskilde. 

En nytårsmenu bliver altid bemærket og med vores nytårsmenu ud af huset, kan I være sikre på, at selskabets får en positiv smagsoplevelse. Hos DiningSix går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores dygtige og erfarne kokke har selv sammensat en vidunderlig tre-retters menu, hvor kvalitet, gode råvarer og skønne smagssammensætninger går hånd i hånd. Vi har igennem tiden fået meget positiv respons for vores catering, og har en bred vifte af gengangere. Vi gør altid vores bedste for at leve op til den standard, som DiningSix hidtil har formået at opretholde – og det gælder også for jeres take away nytårsmenu 2022 i Roskilde!

Bestil jeres nytårsmenu allerede i dag

Vi sørger for et brag af en nytårsmenu ud af huset i Roskilde, så ingen ender med at gå glip af de mindeværdige nytårsmomenter. Sæt hattene på hovedet, find proptrækkeren frem, og skænk dig og dine gæster et glas bobler til Dronningens nytårstale. Nyd aftenen med dine gæster, alt imens I langsomt fornemmer duften af den lækre nytårsmenu, der langsomt bevæger sig igennem hjemmet. 

Vi glæder os til at gøre jeres aften mindeværdig. Rigtig godt nytår!