Nytårsmenu ud af huset Roskilde

Der er nedtælling til at vi igen skal hoppe ind i det nye år. Nytårs forberedelserne er lige om hjørnet, og det første du skal have på plads, er selvfølgelig nytårsmenuen. DiningSix sørger for en bemærkelsesværdig menu, som vil vække selskabets smagssanser. Nytårsaften skal som altid fejres med manér! Bestil din nytårsmenu ud af huset i Roskilde hos DiningSix.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Skal vi sørger for Nytårsmenuen?

Smid forklædet og nyd aftenen med et glas bobler. DiningSix overtager køkkentjansen og sørger for din nytårsmenu ud af huset i Roskilde. Jeres 3-retters nytårsmenu kræver minimal tilberedning. Forret, hovedret og dessert, sammensat af vores dygtige kokke. Et gastronomisk måltid inspireret af alle DiningSix’ restauranter. På den måde vil ingen gå glip af de uventede minder man skaber hvert år. Gå det nye år smagfuldt i møde! 

Vi står glædeligt for mad ud af huset til nytårs i Roskilde. Vi står med vores mange års erfaring klar til at gøre jeres aften særlig. Vi har mange års erfaring med catering til nytår og derfor er vi det foretrukne valg, når I bestiller nytårsmenu ud af huset. Vi tager så vidt som muligt hensyn til eventuelle allergener i selskabet. 

Nytårsaften skal fejres med manér og alt skal selvfølgelig spille når I siger farvel til  året, der er gået og hopper ind i det nye år. Vores 3-retter nytårsmenu ud af huset byder på en rejse igennem mange forskellige smagsindtryk, der er hentet i  DiningSix´ gastronomiske univers. Din nytårsmenu i Roskilde ud af huset er inspireret af alle vores forskellige koncepter, og består af forret, hovedret og selvfølgelig dessert. En nytårsmenu ud af huset, der helt sikkert vil falde i hele selskabets smag.

En nytårsmenu bliver altid bemærket og med vores nytårsmenu ud af huset, kan I være sikre på, at selskabets får en positiv smagsoplevelse. Hos DiningSix går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har igennem tiden fået meget positiv respons for vores catering, og har en bred vifte af gengangere. Vi gør altid vores bedste for at leve op til den standard DiningSix hidtil har formået at opretholde.

Vi sørger for nytårsmenuen og dermed vil ingen gå glip af de mindeværdige nytårs momenter, når hattene bliver sat på hovedet. Find proptrækkeren og skænk dig et glas bobler til Dronningens nytårstale. Samtidig med at man kan fornemme duften af den lækre nytårsmenu, der langsomt bevæger sig igennem hjemmet. 

Vi glæder os til at gøre jeres aften mindeværdig. Rigtig godt nytår.