Nytårsmenu ud af huset Silkeborg

Vi står for din nytårsmenu ud af huset i Silkeborg. Nytårsaften skal fejres i det bedste selskab og med den bedste nytårsmenu. DiningSix catering står klar til at overtage køkkentjansen, så I kan læne jer tilbage og nyde et glas bobler. Det er sjældent man ønsker at bruge sidste dag på året, på at stå i køkkenet. Vi leverer nytårsmenuen ud af huset i Silkeborg og vi leverer til døren, hvis I ønsker det. Gå ikke glip af nytårs momenterne og skynd dig at bestille mad til nytår i Silkeborg.

DiningSix De Luxe Menu

Før 340 Nu 225 DKK

Minimal tilberedning

Juli tilbud

Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Det er ingen skam at bestille mad til nytår!

Over de seneste år, er det blevet mere og mere populært, at overlade køkken arbejdet til andre – og det forstår vi godt! Heldigvis elsker vi at lave mad og derfor står vi glædeligt for din nytårsmenu i Silkeborg. Vi sørger for en gastronomisk nytårsmenu ud af huset inspireret af alle DiningSix’ forskellige koncepter, kokkereret af vores erfarne kokke. Den 3-retters nytårsmenu består af forret, hovedret og dessert. Vi sørger for catering til en smagfuld nytårsaften, som følger jer godt på vej ind i det nye år.

For os er det vigtigt altid at leve op til vores kunders forventninger. Vi gør vores bedste for at I får en nem, hyggelig og gentagelses værdig oplevelse hver eneste gang, I bestiller mad hos os. Gennem årene har vi modtaget god respons og vi vil fortsat gøre alt for at tilfredsstille vores kunder og leve op til den standard DiningSix stræber efter at opretholde. 

Vi leverer nytårsmenu ud af huset i Silkeborg til døren, hvis I ønsker det. Alternativt kan I hente nytårsmenuen hos en af DiningSix’ catering adresser. Din nytårsmenu ud af huset er pakket med en nem guide til, hvordan maden skal tilberedes. Din nytårsmenu kræver minimal tilberedning. Det er  nemt, hurtigt og lækkert, og du får mulighed for ikke at gå glip af noget, på årets sidste aften. Når I bestille nytårsmenu i Silkeborg skal I blot sørge for en god nytårs playliste og et flot nytårsbord. 

Nytårsmenuen gør sig altid bemærket, og med mad ud af huset til nytår fra DiningSix, garanterer I selskabet en spændende smagsoplevelse. Vores fremgangsmåde har gennem tiden opnået god positiv respons og en bred vifte af gengangere. Vi yder altid vores bedste og vi glæder os til at være en del af årets sidste aften. 

Vi ser frem til at høre fra jer og til at være med til at give jer et smagfuldt afsæt til det nye år. Godt nytår og god appetit.