Nytårsmenu ud af huset Silkeborg

Vi står for din nytårsmenu ud af huset i Silkeborg. Nytårsaften skal fejres i det bedste selskab og med den bedste nytårsmenu. DiningSix catering står klar til at overtage køkkentjansen, så I kan læne jer tilbage og nyde et glas bobler. Det er sjældent man ønsker at bruge sidste dag på året, på at stå i køkkenet. Vi leverer nytårsmenuen ud af huset i Silkeborg og vi leverer til døren, hvis I ønsker det. Gå ikke glip af nytårs momenterne og skynd dig at bestille mad til nytår i Silkeborg.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Det er ingen skam at bestille mad til nytår!

Over de seneste år, er det blevet mere og mere populært, at overlade køkken arbejdet til andre – og det forstår vi godt! Heldigvis elsker vi at lave mad og derfor står vi glædeligt for din nytårsmenu i Silkeborg. Vi sørger for en gastronomisk nytårsmenu ud af huset inspireret af alle DiningSix’ forskellige koncepter, kokkereret af vores erfarne kokke. Den 3-retters nytårsmenu består af forret, hovedret og dessert. Vi sørger for catering til en smagfuld nytårsaften, som følger jer godt på vej ind i det nye år.

For os er det vigtigt altid at leve op til vores kunders forventninger. Vi gør vores bedste for at I får en nem, hyggelig og gentagelses værdig oplevelse hver eneste gang, I bestiller mad hos os. Gennem årene har vi modtaget god respons og vi vil fortsat gøre alt for at tilfredsstille vores kunder og leve op til den standard DiningSix stræber efter at opretholde. 

Vi leverer nytårsmenu ud af huset i Silkeborg til døren, hvis I ønsker det. Alternativt kan I hente nytårsmenuen hos en af DiningSix’ catering adresser. Din nytårsmenu ud af huset er pakket med en nem guide til, hvordan maden skal tilberedes. Din nytårsmenu kræver minimal tilberedning. Det er  nemt, hurtigt og lækkert, og du får mulighed for ikke at gå glip af noget, på årets sidste aften. Når I bestille nytårsmenu i Silkeborg skal I blot sørge for en god nytårs playliste og et flot nytårsbord. 

Nytårsmenuen gør sig altid bemærket, og med mad ud af huset til nytår fra DiningSix, garanterer I selskabet en spændende smagsoplevelse. Vores fremgangsmåde har gennem tiden opnået god positiv respons og en bred vifte af gengangere. Vi yder altid vores bedste og vi glæder os til at være en del af årets sidste aften. 

Vi ser frem til at høre fra jer og til at være med til at give jer et smagfuldt afsæt til det nye år. Godt nytår og god appetit.