Skip to main content

Nytårsmenu ud af huset i Silkeborg

Vi står for din nytårsmenu ud af huset i Silkeborg. Nytårsaften skal fejres i det bedste selskab og med den bedste nytårsmenu. DiningSix catering står klar til at overtage køkkentjansen, så I kan læne jer tilbage og nyde et glas bobler. Det er sjældent, man ønsker at bruge sidste dag på året på at stå i køkkenet. Derfor leverer vi jeres nytårsmenu 2022 ud af huset i Silkeborg og vi leverer til døren, hvis I ønsker det. Gå ikke glip af nytårs momenterne, og skynd dig at bestille mad til nytår i Silkeborg!

Tre-retters nytårsmenu i Silkeborg 2022 til alle og enhver

Over de seneste år, er det blevet mere og mere populært, at overlade køkkenarbejdet til andre – og det forstår vi godt! Heldigvis elsker vi at lave mad, og derfor står vi glædeligt for din nytårsmenu i Silkeborg 2022. Vi sørger for en gastronomisk nytårsmenu ud af huset, inspireret af alle DiningSix’ forskellige koncepter, og kokkereret af vores erfarne kokke. Så kan du i stedet nyde tiden med dine gæster og at poppe champagnen til Dronningens nytårstale. Dette års nytårsmenu i Silkeborg 2022 består af en lækker tre-retters menu med forret, hovedret og dessert. Er der nogle i selskabet, som ikke spiser kød, er det selvfølgelig også muligt at vælge en vegetarisk nytårsmenu. Derudover tager vi så vidt muligt hensyn til forskellige allergener. Vores nytårsmenu ud af huset i Silkeborg er for alle! Vi sørger for catering til en smagfuld nytårsaften, som følger jer godt på vej ind i det nye år.

Det er ingen skam at bestille mad til nytår!

Nytårsmenuen gør sig altid bemærket, og med mad ud af huset til nytår fra DiningSix, garanterer I selskabet en spændende smagsoplevelse. Der er altså ingen skam i at bestille jeres nytårsmenu i Silkeborg ud af huset i år – og du må hjertens gerne tage æren for den! Ved at lade os stå for jeres nytårsmenu i Silkeborg, kan du som vært for jeres nytårsaften slippe for stress og jag i køkkenet, bekymringer om hvorvidt saucen skiller, eller om hummerbisquen har fået for længe. Med DiningSix ved hånden, er det bare at nyde aftenen og dine gæster og så ellers sætte jer til nytårsbordet, når I bliver sultne.

Årets nytårsmenu 2022 i Silkeborg kræver minimal tilberedning

Vælger os til at stå for jeres nytårsmenu ud af huset i Silkeborg, leverer vi lige til døren, hvis I ønsker det. Alternativt kan I hente nytårsmenuen hos en af DiningSix’ catering adresser. Den bliver pakket med en nem og udførlig guide til, hvordan maden skal tilberedes. Din nytårsmenu kræver altså minimal tilberedning, og du behøver absolut ikke være en haj i køkkenet for at kunne sørge for, at maden bliver helt perfekt. Med en nytårsmenu ud af huset i Silkeborg, gør du det nemt, hurtigt og lækkert – både for dig selv og for gæsterne – og samtidig får du mulighed for at nyde årets sidste aften, uden at risikere at gå glip af noget. Vi leverer jeres nytårsmenu i Silkeborg, så skal I blot sørge for en god nytårs playliste og et flot og festligt nytårsbord.

God kvalitet skinner igennem i alt, hvad vi laver – det gælder også dette års nytårsmenu ud af huset i Silkeborg

For os er det vigtigt altid at leve op til vores kunders forventninger. Vi gør vores bedste for, at I får en nem, hyggelig og gentagelsesværdig oplevelse hver eneste gang, I bestiller mad hos os. Gennem årene har vi modtaget god respons, og vi vil fortsat gøre alt for at tilfredsstille vores kunder og leve op til den standard DiningSix stræber efter at opretholde. Jeres lækre nytårsmenu i Silkeborg er kokkereret af vores dygtige og erfarne kokke, hvis største passion er at sammensætte smagfulde og smukke retter, som får mundvandet til at løbe hos de fleste. Og jeres nytårsmenu 2022 i Silkeborg er ingen undtagelse. Den er sammensat af de bedste, lokale råvarer, som er nøje udvalgt af vores dygtige kokke-team. Smag selv og bestil jeres nytårsmenu ud af huset i Silkeborg hos DiningSix!

Vi ser frem til at høre fra jer og til at være med til at give jer et smagfuldt afsæt til det nye år. Rigtig godt nytår og god appetit!