Nytårsmenu Vejle

Så er der ikke længe til, at vi igen går ind i et nyt år. Skal det endelig være året, hvor du gør det nemt og lækkert for dig selv? Lad DiningSix stå for din nytårsmenu ud af huset i Vejle! Bestil din nytårsmenu ud af huset allerede i dag og kryds en stor opgave af tjeklisten. DiningSix har mange års erfaring med catering og vi glæder os til at levere mad til nytår i Vejle! Der er ingen, der har sagt, at du behøver stå i køkkenet hele nytårsdag. I skal have tid til at reflektere over året der er gået, og året I går i møde.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Får du allerede sved på panden, når du tænker på alle nytårsforberedelserne? En aften hvor forventningerne er på sit højeste. DiningSix står klar til at smøge ærmerne op og stå for alle madforberedelserne. Bestil nytårsmenu ud af huset i Vejle og overlad køkkentjansen til os. Vi tager os glædeligt af alt madlavning til jeres nytårsaften i Vejle – Maden er vores passion og speciale. Med DiningSix’ mange års catering erfaring, får I plads til at nyde dagen uden at gå glip af de skønne nytårs momenter.   

Vores dygtige kokke står for en festlig nytårsmenu ud af huset, der byder på en gastronomisk smagsoplevelse, inspireret af alle vores restaurantkoncepter. Et måltid, der med sikkerhed vil give hele selskabet en smagfuld start på det nye år. 

Vores nytårsmenuen ud af huset kræver minimal tilberedning. Ved modtagelse af DiningSix’s nytårsmenu, er maden anrettet når I modtager det. Hvis I ønsker at anrette på egne fade og skåle, er dette selvfølgelig en mulighed. Til nytårsmenuen følger en udførlig guide, der følger dig helt i mål i køkkenet. Det er nemt at gå til for alle og enhver og du vil ikke nå at få den mindste dråbe sved på panden. 

Vi klarer din nytårsmenu i Vejle med et smil på læben, og glæder os til at være en del af jeres nytårsfejring. Det giver jer et overskud når maden, der næsten altid fylder mest, er bestilt og I kan give jer god tid til de resterende forberedelser. Maden er som regel en stor del af forberedelserne, og nytårsmenuen gør sig altid bemærket.

Med nytårsmenu ud af huset i Vejle fra DiningSix sørger vi for en magisk madoplevelse, der giver jer en smagfuld start på det nye år, i selskab med familie og venner. En nytårs catering der falder i god jord til både store og små selskaber. 

Vi ser frem til at give jer en smagfuld oplevelse og være en del af jeres nytårsfejring. 

Godt nytår og god appetit!