Skip to main content

Nytårsmenu Vejle

Så er der ikke længe til, at vi igen går ind i et nyt år. Skal det endelig være året, hvor du gør det nemt og lækkert for dig selv? Lad DiningSix stå for din nytårsmenu ud af huset i Vejle! Bestil din nytårsmenu ud af huset allerede i dag og kryds en stor opgave af tjeklisten. DiningSix har mange års erfaring med catering og vi glæder os til at levere mad til nytår i Vejle! Der er ingen, der har sagt, at du behøver stå i køkkenet hele nytårsdag. I skal have tid til at reflektere over året der er gået, og året I går i møde.

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Får du allerede sved på panden, når du tænker på alle nytårsforberedelserne? En aften hvor forventningerne er på sit højeste. DiningSix står klar til at smøge ærmerne op og stå for alle madforberedelserne. Bestil nytårsmenu ud af huset i Vejle og overlad køkkentjansen til os. Vi tager os glædeligt af alt madlavning til jeres nytårsaften i Vejle – Maden er vores passion og speciale. Med DiningSix’ mange års catering erfaring, får I plads til at nyde dagen uden at gå glip af de skønne nytårs momenter.   

Vores dygtige kokke står for en festlig nytårsmenu ud af huset, der byder på en gastronomisk smagsoplevelse, inspireret af alle vores restaurantkoncepter. Et måltid, der med sikkerhed vil give hele selskabet en smagfuld start på det nye år. 

Vores nytårsmenuen ud af huset kræver minimal tilberedning. Ved modtagelse af DiningSix’s nytårsmenu, er maden anrettet når I modtager det. Hvis I ønsker at anrette på egne fade og skåle, er dette selvfølgelig en mulighed. Til nytårsmenuen følger en udførlig guide, der følger dig helt i mål i køkkenet. Det er nemt at gå til for alle og enhver og du vil ikke nå at få den mindste dråbe sved på panden. 

Vi klarer din nytårsmenu i Vejle med et smil på læben, og glæder os til at være en del af jeres nytårsfejring. Det giver jer et overskud når maden, der næsten altid fylder mest, er bestilt og I kan give jer god tid til de resterende forberedelser. Maden er som regel en stor del af forberedelserne, og nytårsmenuen gør sig altid bemærket.

Med nytårsmenu ud af huset i Vejle fra DiningSix sørger vi for en magisk madoplevelse, der giver jer en smagfuld start på det nye år, i selskab med familie og venner. En nytårs catering der falder i god jord til både store og små selskaber. 

Vi ser frem til at give jer en smagfuld oplevelse og være en del af jeres nytårsfejring. 

Godt nytår og god appetit!