Nytårsmenu Vejle

Så er der ikke længe til, at vi igen går ind i et nyt år. Skal det endelig være året, hvor du gør det nemt og lækkert for dig selv? Lad DiningSix stå for din nytårsmenu ud af huset i Vejle! Bestil din nytårsmenu ud af huset allerede i dag og kryds en stor opgave af tjeklisten. DiningSix har mange års erfaring med catering og vi glæder os til at levere mad til nytår i Vejle! Der er ingen, der har sagt, at du behøver stå i køkkenet hele nytårsdag. I skal have tid til at reflektere over året der er gået, og året I går i møde.

DiningSix De Luxe Menu

Før 340 Nu 225 DKK

Minimal tilberedning

Juli tilbud

Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Får du allerede sved på panden, når du tænker på alle nytårsforberedelserne? En aften hvor forventningerne er på sit højeste. DiningSix står klar til at smøge ærmerne op og stå for alle madforberedelserne. Bestil nytårsmenu ud af huset i Vejle og overlad køkkentjansen til os. Vi tager os glædeligt af alt madlavning til jeres nytårsaften i Vejle – Maden er vores passion og speciale. Med DiningSix’ mange års catering erfaring, får I plads til at nyde dagen uden at gå glip af de skønne nytårs momenter.   

Vores dygtige kokke står for en festlig nytårsmenu ud af huset, der byder på en gastronomisk smagsoplevelse, inspireret af alle vores restaurantkoncepter. Et måltid, der med sikkerhed vil give hele selskabet en smagfuld start på det nye år. 

Vores nytårsmenuen ud af huset kræver minimal tilberedning. Ved modtagelse af DiningSix’s nytårsmenu, er maden anrettet når I modtager det. Hvis I ønsker at anrette på egne fade og skåle, er dette selvfølgelig en mulighed. Til nytårsmenuen følger en udførlig guide, der følger dig helt i mål i køkkenet. Det er nemt at gå til for alle og enhver og du vil ikke nå at få den mindste dråbe sved på panden. 

Vi klarer din nytårsmenu i Vejle med et smil på læben, og glæder os til at være en del af jeres nytårsfejring. Det giver jer et overskud når maden, der næsten altid fylder mest, er bestilt og I kan give jer god tid til de resterende forberedelser. Maden er som regel en stor del af forberedelserne, og nytårsmenuen gør sig altid bemærket.

Med nytårsmenu ud af huset i Vejle fra DiningSix sørger vi for en magisk madoplevelse, der giver jer en smagfuld start på det nye år, i selskab med familie og venner. En nytårs catering der falder i god jord til både store og små selskaber. 

Vi ser frem til at give jer en smagfuld oplevelse og være en del af jeres nytårsfejring. 

Godt nytår og god appetit!