Nytårsmenu ud af huset i Herning

Der er nedtælling til nytårsaften – derfor er det allerede nu en god ide at få styr på nytårsmenuen. DiningSix står klar til at træde til og gøre det nemt og lækkert for dig! Vores speciale er at lave mad. Det er vores store passion. Vi sørger for mad ud af huset i Herning til jeres nytårsaften. Læn dig tilbage og lad os klare forberedelserne og din mad til nytår ud af huset. Fokuser i stedet på din familie og dine venner. Der er ingen grund til at værten skal stå i køkkenet hele aftenen. Vi sørger for din nytårsmenu ud af huset i Herning. 

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Vi sørger for Nytårsmenuen 

Året der er gået skal fejres, og spændingen for det nye år skal tændes. I skal ikke spare på festlighederne. Sig farvel til året der gik  med manér. Vi glæder os til at være en del af din nytårsfejring! DiningSix står klar med forret, hovedret og selvfølgelig dessert til den søde tand.

Bestil nytårsmenu ud af huset i Herning online hos DiningSix, og vær sikker på at du som vært kan nyde aften lige så meget som dine inviterede gæster. Når du bestiller nytårsmenu i Herning hos DiningSix garanterer vi dig et måltid, der er både overdådigt og overskueligt.

Ved levering af jeres 3-retters nytårsmenu ud af huset, får I en nem step by step guide med til de endelige forberedelser inden servering. Forberedelserne tager ikke længe. Når I bestiller nytårsmenu ud af huset i Herning bruger I minimal tid i køkkenet på den festlige aften, så I har tiden til at skabe de sidste minder for året der gik. Din vigtigste rolle på aftenen vil være at sørge for festlig  pynt, nytårshatte og playliste.  

Maden nytårsaften er et afgørende element og vil uden tvivl altid være noget af det der bliver mest bemærket.   Nytårsmenu ud af huset sammensættes af vores passionerede, dygtige kokke, som står klar med kvalitetsråvarer og et fantastisk, smagfuldt gastronomisk univers.

For os er det vigtigt, ikke at gå på kompromis med kvalitet og vi vil altid gøre vores bedste for at leve op til DiningSix’ hidtil eksemplariske standard. Når I bestiller nytårsmenu i Herning er vi sikre på, at nytårsmenu ud af huset falder i alles smag. Så vidt som muligt tager DiningSix catering selvfølgelig hensyn til eventuelle allergener i nytårs selskabet. 

I skal have fri mulighed for at fejrer året det er gået – opture såvel som nedture. Vi står klar til at skabe en nytårsmenu ud af huset, der passer til dit selskab. Ring ind for yderligere informationer eller i så fald for hyggens skyld. Vi glæder os til at høre fra dig.