Skip to main content

Nytårsmenu ud af huset i Herning

Der er nedtælling til nytårsaften – derfor er det allerede nu en god ide at få styr på nytårsmenuen. DiningSix står klar til at træde til og gøre det nemt og lækkert for dig! Vores speciale er at lave mad. Det er vores store passion. Vi sørger for mad ud af huset i Herning til jeres nytårsaften. Læn dig tilbage og lad os klare forberedelserne og din mad til nytår ud af huset. Fokuser i stedet på din familie og dine venner. Der er ingen grund til at værten skal stå i køkkenet hele aftenen. Vi sørger for din nytårsmenu ud af huset i Herning. 

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

50% BLACK FRIDAY

160 DKK

Minimal tilberedning

Dette særlige Black Friday-tilbud gælder kun i november! Så hermed en opfordring til at invitere venner og familie hjem til middag i starten af det nye år og få styr på menuen allerede nu.

DiningSix Favoritmenu

Fra 190 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Italiensk buffet

fra 300 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en italiensk buffet ud af huset, så har vi dig. Vi har nemlig sammensat en italiensk menu, som består af tre klassiske italienske snacks, fem italienske hovedretter og mulighed for at tilkøbe vores ynglings dessert fra italien. Prøv en lækker italiensk buffet fra DiningSix!

Vi sørger for Nytårsmenuen 

Året der er gået skal fejres, og spændingen for det nye år skal tændes. I skal ikke spare på festlighederne. Sig farvel til året der gik  med manér. Vi glæder os til at være en del af din nytårsfejring! DiningSix står klar med forret, hovedret og selvfølgelig dessert til den søde tand.

Bestil nytårsmenu ud af huset i Herning online hos DiningSix, og vær sikker på at du som vært kan nyde aften lige så meget som dine inviterede gæster. Når du bestiller nytårsmenu i Herning hos DiningSix garanterer vi dig et måltid, der er både overdådigt og overskueligt.

Ved levering af jeres 3-retters nytårsmenu ud af huset, får I en nem step by step guide med til de endelige forberedelser inden servering. Forberedelserne tager ikke længe. Når I bestiller nytårsmenu ud af huset i Herning bruger I minimal tid i køkkenet på den festlige aften, så I har tiden til at skabe de sidste minder for året der gik. Din vigtigste rolle på aftenen vil være at sørge for festlig  pynt, nytårshatte og playliste.  

Maden nytårsaften er et afgørende element og vil uden tvivl altid være noget af det der bliver mest bemærket.   Nytårsmenu ud af huset sammensættes af vores passionerede, dygtige kokke, som står klar med kvalitetsråvarer og et fantastisk, smagfuldt gastronomisk univers.

For os er det vigtigt, ikke at gå på kompromis med kvalitet og vi vil altid gøre vores bedste for at leve op til DiningSix’ hidtil eksemplariske standard. Når I bestiller nytårsmenu i Herning er vi sikre på, at nytårsmenu ud af huset falder i alles smag. Så vidt som muligt tager DiningSix catering selvfølgelig hensyn til eventuelle allergener i nytårs selskabet. 

I skal have fri mulighed for at fejrer året det er gået – opture såvel som nedture. Vi står klar til at skabe en nytårsmenu ud af huset, der passer til dit selskab. Ring ind for yderligere informationer eller i så fald for hyggens skyld. Vi glæder os til at høre fra dig.