Nytårsmenu ud af huset i Herning

Der er nedtælling til nytårsaften – derfor er det allerede nu en god ide at få styr på nytårsmenuen. DiningSix står klar til at træde til og gøre det nemt og lækkert for dig! Vores speciale er at lave mad. Det er vores store passion. Vi sørger for mad ud af huset i Herning til jeres nytårsaften. Læn dig tilbage og lad os klare forberedelserne og din mad til nytår ud af huset. Fokuser i stedet på din familie og dine venner. Der er ingen grund til at værten skal stå i køkkenet hele aftenen. Vi sørger for din nytårsmenu ud af huset i Herning. 

Nytårsmenu 2022

325 DKK

Minimal tilberedning

3 retters nytårsmenu ud af huset

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere fra sild til risalamande og alt derimellem. Den kolde menu kræver minimal tilberedning og kan bestilles alle ugens dage. Du skal blot lune retter i ovnen og på komfuret.

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Juleaften menu

245 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Vi sørger for Nytårsmenuen 

Året der er gået skal fejres, og spændingen for det nye år skal tændes. I skal ikke spare på festlighederne. Sig farvel til året der gik  med manér. Vi glæder os til at være en del af din nytårsfejring! DiningSix står klar med forret, hovedret og selvfølgelig dessert til den søde tand.

Bestil nytårsmenu ud af huset i Herning online hos DiningSix, og vær sikker på at du som vært kan nyde aften lige så meget som dine inviterede gæster. Når du bestiller nytårsmenu i Herning hos DiningSix garanterer vi dig et måltid, der er både overdådigt og overskueligt.

Ved levering af jeres 3-retters nytårsmenu ud af huset, får I en nem step by step guide med til de endelige forberedelser inden servering. Forberedelserne tager ikke længe. Når I bestiller nytårsmenu ud af huset i Herning bruger I minimal tid i køkkenet på den festlige aften, så I har tiden til at skabe de sidste minder for året der gik. Din vigtigste rolle på aftenen vil være at sørge for festlig  pynt, nytårshatte og playliste.  

Maden nytårsaften er et afgørende element og vil uden tvivl altid være noget af det der bliver mest bemærket.   Nytårsmenu ud af huset sammensættes af vores passionerede, dygtige kokke, som står klar med kvalitetsråvarer og et fantastisk, smagfuldt gastronomisk univers.

For os er det vigtigt, ikke at gå på kompromis med kvalitet og vi vil altid gøre vores bedste for at leve op til DiningSix’ hidtil eksemplariske standard. Når I bestiller nytårsmenu i Herning er vi sikre på, at nytårsmenu ud af huset falder i alles smag. Så vidt som muligt tager DiningSix catering selvfølgelig hensyn til eventuelle allergener i nytårs selskabet. 

I skal have fri mulighed for at fejrer året det er gået – opture såvel som nedture. Vi står klar til at skabe en nytårsmenu ud af huset, der passer til dit selskab. Ring ind for yderligere informationer eller i så fald for hyggens skyld. Vi glæder os til at høre fra dig.