Nytårsmenu ud af huset i Herning

Der er nedtælling til nytårsaften – derfor er det allerede nu en god ide at få styr på nytårsmenuen. DiningSix står klar til at træde til og gøre det nemt og lækkert for dig! Vores speciale er at lave mad. Det er vores store passion. Vi sørger for mad ud af huset i Herning til jeres nytårsaften. Læn dig tilbage og lad os klare forberedelserne og din mad til nytår ud af huset. Fokuser i stedet på din familie og dine venner. Der er ingen grund til at værten skal stå i køkkenet hele aftenen. Vi sørger for din nytårsmenu ud af huset i Herning. 

DiningSix De Luxe Menu

Før 340 Nu 225 DKK

Minimal tilberedning

Juli tilbud

Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Vi sørger for Nytårsmenuen 

Året der er gået skal fejres, og spændingen for det nye år skal tændes. I skal ikke spare på festlighederne. Sig farvel til året der gik  med manér. Vi glæder os til at være en del af din nytårsfejring! DiningSix står klar med forret, hovedret og selvfølgelig dessert til den søde tand.

Bestil nytårsmenu ud af huset i Herning online hos DiningSix, og vær sikker på at du som vært kan nyde aften lige så meget som dine inviterede gæster. Når du bestiller nytårsmenu i Herning hos DiningSix garanterer vi dig et måltid, der er både overdådigt og overskueligt.

Ved levering af jeres 3-retters nytårsmenu ud af huset, får I en nem step by step guide med til de endelige forberedelser inden servering. Forberedelserne tager ikke længe. Når I bestiller nytårsmenu ud af huset i Herning bruger I minimal tid i køkkenet på den festlige aften, så I har tiden til at skabe de sidste minder for året der gik. Din vigtigste rolle på aftenen vil være at sørge for festlig  pynt, nytårshatte og playliste.  

Maden nytårsaften er et afgørende element og vil uden tvivl altid være noget af det der bliver mest bemærket.   Nytårsmenu ud af huset sammensættes af vores passionerede, dygtige kokke, som står klar med kvalitetsråvarer og et fantastisk, smagfuldt gastronomisk univers.

For os er det vigtigt, ikke at gå på kompromis med kvalitet og vi vil altid gøre vores bedste for at leve op til DiningSix’ hidtil eksemplariske standard. Når I bestiller nytårsmenu i Herning er vi sikre på, at nytårsmenu ud af huset falder i alles smag. Så vidt som muligt tager DiningSix catering selvfølgelig hensyn til eventuelle allergener i nytårs selskabet. 

I skal have fri mulighed for at fejrer året det er gået – opture såvel som nedture. Vi står klar til at skabe en nytårsmenu ud af huset, der passer til dit selskab. Ring ind for yderligere informationer eller i så fald for hyggens skyld. Vi glæder os til at høre fra dig.