Nytårsmenu ud af huset Horsens

Det bedste selskab kalder på den bedste menu. Spar ikke på festlighederne nytårsaften – slut året af med manér, og  start det nye år ud på bedste vis. En nytårsmenu behøver ikke at være en vanskelig. Bestil din nytårsmenu ud af huset i Horsens hos DiningSix og få krydset maden af på checklisten. Vi sørger for hele nytårsmenuen, og vi lover, at der ikke mangler noget.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Vi sørger for din Nytårsmenu!

Når du bestiller nytårsmenu ud af huset i Horsens, behøver du ikke være en haj i køkkenet. Vi har pakket alle elementer og retterne kræver minimal tilberedning. Der følger en nem step by step guide med, som tager dig i hånden og følger dig helt i mål. Hvis du er frisk, kan du selvfølgelig sætte dig helt eget præg på din nytårsmenu! 

Vi tilbyder en 3-retters menu, der består af forret, hovedret og dessert. Et overdådigt måltid inspireret af vores mange spændende restaurantkoncepter. Din nytårsmenu ud af huset i Horsens rummer et gastronomisk univers, der giver hele selskabet spændende, smagfulde oplevelser i løbet af aftenen, som med sikkerhed vil falde i alles smag. Bestil din nytårsmenu i Horsens hos DiningSix og glæd dig til et nytårs måltid, der er dit nytårsselskab værdigt. Værten skal have mulighed for at være en lige så stor del af selskabet, som alle andre.

DiningSix sørger for din nytårsmenu ud af huset i Horsens. Vi er med vores mange års erfaring, det foretrukne valg når I bestiller nytårsmenu i Horsens. Vores glade gæster har tendens til at vælge os, når de bestiller mad ud af huset til nytår gang på gang – og det er vi meget glade for! Vi arbejder altid hårdt for at leve op til vores kvalitetssikre standard.

Især til nytår gør menuen sig bemærket. Maden er et bærende element, på sådan en festaften. Vi leverer en kvalitetssikret nytårsmenu ud af huset, sammensat af vores dygtige og erfarne kokke. Fornem duften på den tilberedte mad som langsomt spreder sig i køkkenet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi vil gøre vores bedste for, at tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Det er helt sikkert at vores  nytårsmenu ud af huset falder i alles smag.

En nytårsaften skal fejres med manér og der skal ikke mangle noget. Skynd dig at bestille din nytårsmenu i Horsens. Vi glæder os meget til at forkæle jer med et spændende smagsunivers. Det bliver nemt, hurtigt og ikke mindst utroligt lækkert. Vores nytårsmenu ud af huset er til dig, der sætter pris på kvalitet og finesse.  I sørger for musik og nytårspynt, så står DiningSix for resten. 

Rigtig godt nytår!