Nytårsmenu ud af huset Horsens

Det bedste selskab kalder på den bedste menu. Spar ikke på festlighederne nytårsaften – slut året af med manér, og  start det nye år ud på bedste vis. En nytårsmenu behøver ikke at være en vanskelig. Bestil din nytårsmenu ud af huset i Horsens hos DiningSix og få krydset maden af på checklisten. Vi sørger for hele nytårsmenuen, og vi lover, at der ikke mangler noget.

DiningSix De Luxe Menu

Før 340 Nu 225 DKK

Minimal tilberedning

Juli tilbud

Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Vi sørger for din Nytårsmenu!

Når du bestiller nytårsmenu ud af huset i Horsens, behøver du ikke være en haj i køkkenet. Vi har pakket alle elementer og retterne kræver minimal tilberedning. Der følger en nem step by step guide med, som tager dig i hånden og følger dig helt i mål. Hvis du er frisk, kan du selvfølgelig sætte dig helt eget præg på din nytårsmenu! 

Vi tilbyder en 3-retters menu, der består af forret, hovedret og dessert. Et overdådigt måltid inspireret af vores mange spændende restaurantkoncepter. Din nytårsmenu ud af huset i Horsens rummer et gastronomisk univers, der giver hele selskabet spændende, smagfulde oplevelser i løbet af aftenen, som med sikkerhed vil falde i alles smag. Bestil din nytårsmenu i Horsens hos DiningSix og glæd dig til et nytårs måltid, der er dit nytårsselskab værdigt. Værten skal have mulighed for at være en lige så stor del af selskabet, som alle andre.

DiningSix sørger for din nytårsmenu ud af huset i Horsens. Vi er med vores mange års erfaring, det foretrukne valg når I bestiller nytårsmenu i Horsens. Vores glade gæster har tendens til at vælge os, når de bestiller mad ud af huset til nytår gang på gang – og det er vi meget glade for! Vi arbejder altid hårdt for at leve op til vores kvalitetssikre standard.

Især til nytår gør menuen sig bemærket. Maden er et bærende element, på sådan en festaften. Vi leverer en kvalitetssikret nytårsmenu ud af huset, sammensat af vores dygtige og erfarne kokke. Fornem duften på den tilberedte mad som langsomt spreder sig i køkkenet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi vil gøre vores bedste for, at tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Det er helt sikkert at vores  nytårsmenu ud af huset falder i alles smag.

En nytårsaften skal fejres med manér og der skal ikke mangle noget. Skynd dig at bestille din nytårsmenu i Horsens. Vi glæder os meget til at forkæle jer med et spændende smagsunivers. Det bliver nemt, hurtigt og ikke mindst utroligt lækkert. Vores nytårsmenu ud af huset er til dig, der sætter pris på kvalitet og finesse.  I sørger for musik og nytårspynt, så står DiningSix for resten. 

Rigtig godt nytår!