Skip to main content

Nytårsmenu ud af huset Horsens

Det bedste selskab kalder på den bedste menu. Spar ikke på festlighederne nytårsaften – slut året af med manér, og  start det nye år ud på bedste vis. En nytårsmenu behøver ikke at være en vanskelig. Bestil din nytårsmenu ud af huset i Horsens hos DiningSix og få krydset maden af på checklisten. Vi sørger for hele nytårsmenuen, og vi lover, at der ikke mangler noget.

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

50% BLACK FRIDAY

160 DKK

Minimal tilberedning

Dette særlige Black Friday-tilbud gælder kun i november! Så hermed en opfordring til at invitere venner og familie hjem til middag i starten af det nye år og få styr på menuen allerede nu.

DiningSix Favoritmenu

Fra 190 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Italiensk buffet

fra 300 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en italiensk buffet ud af huset, så har vi dig. Vi har nemlig sammensat en italiensk menu, som består af tre klassiske italienske snacks, fem italienske hovedretter og mulighed for at tilkøbe vores ynglings dessert fra italien. Prøv en lækker italiensk buffet fra DiningSix!

Vi sørger for din Nytårsmenu!

Når du bestiller nytårsmenu ud af huset i Horsens, behøver du ikke være en haj i køkkenet. Vi har pakket alle elementer og retterne kræver minimal tilberedning. Der følger en nem step by step guide med, som tager dig i hånden og følger dig helt i mål. Hvis du er frisk, kan du selvfølgelig sætte dig helt eget præg på din nytårsmenu! 

Vi tilbyder en 3-retters menu, der består af forret, hovedret og dessert. Et overdådigt måltid inspireret af vores mange spændende restaurantkoncepter. Din nytårsmenu ud af huset i Horsens rummer et gastronomisk univers, der giver hele selskabet spændende, smagfulde oplevelser i løbet af aftenen, som med sikkerhed vil falde i alles smag. Bestil din nytårsmenu i Horsens hos DiningSix og glæd dig til et nytårs måltid, der er dit nytårsselskab værdigt. Værten skal have mulighed for at være en lige så stor del af selskabet, som alle andre.

DiningSix sørger for din nytårsmenu ud af huset i Horsens. Vi er med vores mange års erfaring, det foretrukne valg når I bestiller nytårsmenu i Horsens. Vores glade gæster har tendens til at vælge os, når de bestiller mad ud af huset til nytår gang på gang – og det er vi meget glade for! Vi arbejder altid hårdt for at leve op til vores kvalitetssikre standard.

Især til nytår gør menuen sig bemærket. Maden er et bærende element, på sådan en festaften. Vi leverer en kvalitetssikret nytårsmenu ud af huset, sammensat af vores dygtige og erfarne kokke. Fornem duften på den tilberedte mad som langsomt spreder sig i køkkenet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi vil gøre vores bedste for, at tage hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Det er helt sikkert at vores  nytårsmenu ud af huset falder i alles smag.

En nytårsaften skal fejres med manér og der skal ikke mangle noget. Skynd dig at bestille din nytårsmenu i Horsens. Vi glæder os meget til at forkæle jer med et spændende smagsunivers. Det bliver nemt, hurtigt og ikke mindst utroligt lækkert. Vores nytårsmenu ud af huset er til dig, der sætter pris på kvalitet og finesse.  I sørger for musik og nytårspynt, så står DiningSix for resten. 

Rigtig godt nytår!