Skip to main content

Nytårsmenu ud af huset Skanderborg

Start det nye år ud med en dejlig smagfuld nytårsmenu ud af huset i Skanderborg! Få menuen til årets sidste aften på plads allerede i dag. Bestil nytårsmenu ud af huset i Skanderborg hos DiningSix og glæd dig til en spændende 3-retters menu.. Vi sørger for, at I har mulighed for en nytårsdag i et afslappet tempo, hvor der også er tid til at tænke tilbage på det år, der er gået. Se frem til den lækre duft spreder sig langsomt rundt i køkkenet, men slip for alle forberedelserne op til. Der skal ikke være stress i køkkenet, når jeres gæster ringer på døren.

DiningSix 5 års Fødselsdag

155 DKK

Minimal tilberedning

Menuen kan bestilles t.o.m 31. oktober

I anledning af DiningSix Caterings 5-års fødselsdag har vi sammensat menu med en skarp pris og udvalgt de bedste retter fra de seneste 5 år.

Efterårsmenu

200 DKK

Klar til servering

Menuen kan bestilles t.o.m 14 november

Til dig, der vil løfte efterårshumøret med en lækker efterårsmenu! Menuen er sammensat af efterårets råvarer og den smager fantastisk. Perfekt til en blæsende efterårsdag, der har brug for et lille, velsmagende løft. Velbekomme!

DiningSix Favoritmenu

Fra 190 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Tapas menu

Fra 180 DKK

Minimal tilberedning

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Fint skal det være når I skubber det nye år i gang. Der skal ikke spares når vi fejrer årets sidste aften. Om I ønsker en afslappet eller dansefest på aftenen, så har middagsmaden stor betydning. Årets sidste aften starter rundt om spisebordet. 

DiningSix byder på 3-retters gastronomisk menu, hvor I får en forret, en hovedret og en dessert. En menu sammensat af vores dygtige, professionelle kokke. Vores nytårsmenu ud af huset i Skanderborg består selvfølgelig af de bedste råvarer og ingredienser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for at skabe en dejlig smagsoplevelse for selskabet, der bevæger sig hen over hver enkeltes smagssanser. Når I bestiller nytårsmenu i Skanderborg hos DiningSix sørger vi for at I får en smagfuld snart på det nye år. Vi tager så vidt som muligt, hensyn til hvis der skulle være eventuelle allergener. Bestil nytårsmenu ud af huset i Skanderborg  nu, og kryds en stor opgave af listen med forberedelser til nytår. 

Det bedste selskab kræver den bedste menu. Nytårsmenu i Skanderborg bliver leveret på dagen, hvis I ønsker det. Alternativt kan I selv afhente nytårsmenu ud af huset hos DiningSix. Menuen leveres sammen med en nem guide, der holder dig i hånden mens du er i køkkenet.

Vores nytårsmenu ud af huset kræver minimal tilberedning og I får derfor masser af tid til at nyde momenterne og selskabet i løbet af aftenen, uden at skulle bruge det meste af aftenen. Det tager vi os af, så I kan få tid til at reflekterer tilbage på året der er gået sammen med de mennesker I holder af.  Vores kokke står klar til at skabe en gastronomisk madoplevelse, sammensat af de bedste kvalitetsråvarer fyldt med smag.

Maden er inspireret af alle vores forskellige gastronomiske madkoncepter, og I kan være sikre på at få en spændende smagfuld oplevelse, som med sikkerhed vil falde i alles smag på aftenen.

Vi glæder os til at lave din nytårsmenu ud af huset i Skanderborg og være med til at give jer en smagfuld start på året, med vores gastronomiske smagsunivers. Godt nytår og rigtig god appetit.