Nytårsmenu ud af huset Skanderborg

Start det nye år ud med en dejlig smagfuld nytårsmenu ud af huset i Skanderborg! Få menuen til årets sidste aften på plads allerede i dag. Bestil nytårsmenu ud af huset i Skanderborg hos DiningSix og glæd dig til en spændende 3-retters menu.. Vi sørger for, at I har mulighed for en nytårsdag i et afslappet tempo, hvor der også er tid til at tænke tilbage på det år, der er gået. Se frem til den lækre duft spreder sig langsomt rundt i køkkenet, men slip for alle forberedelserne op til. Der skal ikke være stress i køkkenet, når jeres gæster ringer på døren.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Det bedste selskab kræver den bedste menu

Fint skal det være når I skubber det nye år i gang. Der skal ikke spares når vi fejrer årets sidste aften. Om I ønsker en afslappet eller dansefest på aftenen, så har middagsmaden stor betydning. Årets sidste aften starter rundt om spisebordet. 

DiningSix byder på 3-retters gastronomisk menu, hvor I får en forret, en hovedret og en dessert. En menu sammensat af vores dygtige, professionelle kokke. Vores nytårsmenu ud af huset i Skanderborg består selvfølgelig af de bedste råvarer og ingredienser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for at skabe en dejlig smagsoplevelse for selskabet, der bevæger sig hen over hver enkeltes smagssanser. Når I bestiller nytårsmenu i Skanderborg hos DiningSix sørger vi for at I får en smagfuld snart på det nye år. Vi tager så vidt som muligt, hensyn til hvis der skulle være eventuelle allergener. Bestil nytårsmenu ud af huset i Skanderborg  nu, og kryds en stor opgave af listen med forberedelser til nytår. 

Det bedste selskab kræver den bedste menu. Nytårsmenu i Skanderborg bliver leveret på dagen, hvis I ønsker det. Alternativt kan I selv afhente nytårsmenu ud af huset hos DiningSix. Menuen leveres sammen med en nem guide, der holder dig i hånden mens du er i køkkenet.

Vores nytårsmenu ud af huset kræver minimal tilberedning og I får derfor masser af tid til at nyde momenterne og selskabet i løbet af aftenen, uden at skulle bruge det meste af aftenen. Det tager vi os af, så I kan få tid til at reflekterer tilbage på året der er gået sammen med de mennesker I holder af.  Vores kokke står klar til at skabe en gastronomisk madoplevelse, sammensat af de bedste kvalitetsråvarer fyldt med smag.

Maden er inspireret af alle vores forskellige gastronomiske madkoncepter, og I kan være sikre på at få en spændende smagfuld oplevelse, som med sikkerhed vil falde i alles smag på aftenen.

Vi glæder os til at lave din nytårsmenu ud af huset i Skanderborg og være med til at give jer en smagfuld start på året, med vores gastronomiske smagsunivers. Godt nytår og rigtig god appetit.