Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Nytårsmenu ud af huset København

Har du ikke bestilt mad til nytår endnu? Bestil mad til nytår i København hos DiningSix. Der skal ikke skrues ned for festlighederne, når I er på vej ind i det nye år. Året der er gået skal fejres med manér – det er helt sikkert! Lad os være en del af fejringen og bestil catering til nytår i København hos DiningSix!

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Slut året af med manér!

Når du bestiller mad ud af huset til nytår i København sørger vi hos DiningSix for al madlavning.  Med  maden, får I en udførlig guide til hvordan maden tilberedes og hvordan den anrettes eksemplarisk. Der er tale om minimal tilberedningstid. Hvis du er en haj i et køkken kan du selvfølgelig pakke vores guide langt væk og selv eksperimentere i køkkenet! Så kan du også tage al æren for måltidet. Med vores nytårsmenu ud af huset i København, får I muligheden for at læne jer tilbage og nyde hinandens selskab.

Vores dygtige kokke har mange års erfaring, og de er eksperter i at sammensætte et måltid, der er nytåret værdigt. Vores nytårsmenu inviterer jer ind i et smagfuldt univers. Vores nytårsmenu ud af huset er sammensat af de bedste ingredienser med råvarer af bedste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores spidskompetence er vores store engagement og passion for mad. Med de mange forskellige smagsoplevelser, vil maden med sikkerhed falde i selskabets smag. Vi smøger ærmerne op og går i køkkenet, så du, som vært, kun skal sørge for et festligt dækket nytårsbord og selvfølgelig jeres yndlingsmusik. Nytårsmenu ud af huset i København er til dig, der gerne vil gøre det nemt og lækkert for dig selv og dine gæster.

 Med nytårsmenu ud af huset i København fra DiningSix sikrer I jer en spændende og kvalitetssikker nytårsmenu. Nytårsmenuen overrasker gang på gang med et gastronomiske smagsunivers, som helt sikkert falder i hele selskabets smag. Til ethvert selskab, og især på nytårsaften, gør menuen sig bemærket – DiningSix sørger for et overdådigt måltid til dit nytårsselskab. 

Vi går et nyt og spændende år i møde, og der skal derfor selvfølgelig ikke mangle noget. Nytårsmenu ud af huset vil bestå af forret, hovedret og selvfølgelig tages der også højde for den søde tand til desserten. Nytårsmenuen leveres i hele København. Når I bestiller nytårsmenu ud af huset tager vi, så vidt muligt, hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Vores catering til nytår er kokkereret med inspiration fra alle vores restauranter. Med inspiration fra flere smagsuniverser sikrer vi os, at alle i selskabet er glade, når de sætter sig til bords. Hos DiningSix går vi ikke på kompromis med kvaliteten – alle råvarer er af bedste kvalitet. 

Bestil din nytårsmenu ud af huset i København hos DiningSix. Vi giver garanti for et smagfuldt farvel til året, der gik, og en god start, på året, der kommer. Nyd årets sidste aften med familie og venner. Vi står klar til at smøge ærmerne op og sørger for at din nytårsmenu ud af huset i København sidder lige i skabet.  

Vi glæder os til at være en del af årets måske fineste dag! Lad pagnen poppe og musikken spille. 
Rigtig godt nytår!

Vegetar nytårsmenu i København

Igen i år har vi selvfølgelig sørget for en vegetar nytårsmenu i København. Der er måske nogle i dit nytårsselskab, der spiser vegetar nytårsmenu, og den kan du nemt købe med hos DiningSix. Vores vegetar nytårsmenu i København består af tre lækre retter, der ligner vores ikke vegetar nytårsmenu ud af huset. Vores vegetar nytårsmenu opskrift, er udviklet i samarbejde med kokke fra flere af vores koncepter. Derfor kan du og dine gæster godt begynde at glæde sig til vegetar nytårsmenu i København! Bestil din vegetar nytårsmenu ud af huset i København hos DiningSix og kom smagfuldt ind i det nye år.