Skip to main content

Nytårsmenu ud af huset København

Har du ikke bestilt mad til nytår endnu? Bestil mad til nytår i København hos DiningSix. Der skal ikke skrues ned for festlighederne, når I er på vej ind i det nye år. Året der er gået skal fejres med manér – det er helt sikkert! Lad os være en del af fejringen og bestil catering til nytår i København hos DiningSix!

DiningSix 5 års Fødselsdag

155 DKK

Minimal tilberedning

Menuen kan bestilles t.o.m 31. oktober

I anledning af DiningSix Caterings 5-års fødselsdag har vi sammensat menu med en skarp pris og udvalgt de bedste retter fra de seneste 5 år.

Efterårsmenu

200 DKK

Klar til servering

Menuen kan bestilles t.o.m 14 november

Til dig, der vil løfte efterårshumøret med en lækker efterårsmenu! Menuen er sammensat af efterårets råvarer og den smager fantastisk. Perfekt til en blæsende efterårsdag, der har brug for et lille, velsmagende løft. Velbekomme!

DiningSix Favoritmenu

Fra 190 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Tapas menu

Fra 180 DKK

Minimal tilberedning

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

Slut året af med manér!

Når du bestiller mad ud af huset til nytår i København sørger vi hos DiningSix for al madlavning.  Med  maden, får I en udførlig guide til hvordan maden tilberedes og hvordan den anrettes eksemplarisk. Der er tale om minimal tilberedningstid. Hvis du er en haj i et køkken kan du selvfølgelig pakke vores guide langt væk og selv eksperimentere i køkkenet! Så kan du også tage al æren for måltidet. Med vores nytårsmenu ud af huset i København, får I muligheden for at læne jer tilbage og nyde hinandens selskab.

Vores dygtige kokke har mange års erfaring, og de er eksperter i at sammensætte et måltid, der er nytåret værdigt. Vores nytårsmenu inviterer jer ind i et smagfuldt univers. Vores nytårsmenu ud af huset er sammensat af de bedste ingredienser med råvarer af bedste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores spidskompetence er vores store engagement og passion for mad. Med de mange forskellige smagsoplevelser, vil maden med sikkerhed falde i selskabets smag. Vi smøger ærmerne op og går i køkkenet, så du, som vært, kun skal sørge for et festligt dækket nytårsbord og selvfølgelig jeres yndlingsmusik. Nytårsmenu ud af huset i København er til dig, der gerne vil gøre det nemt og lækkert for dig selv og dine gæster.

 Med nytårsmenu ud af huset i København fra DiningSix sikrer I jer en spændende og kvalitetssikker nytårsmenu. Nytårsmenuen overrasker gang på gang med et gastronomiske smagsunivers, som helt sikkert falder i hele selskabets smag. Til ethvert selskab, og især på nytårsaften, gør menuen sig bemærket – DiningSix sørger for et overdådigt måltid til dit nytårsselskab. 

Vi går et nyt og spændende år i møde, og der skal derfor selvfølgelig ikke mangle noget. Nytårsmenu ud af huset vil bestå af forret, hovedret og selvfølgelig tages der også højde for den søde tand til desserten. Nytårsmenuen leveres i hele København. Når I bestiller nytårsmenu ud af huset tager vi, så vidt muligt, hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Vores catering til nytår er kokkereret med inspiration fra alle vores restauranter. Med inspiration fra flere smagsuniverser sikrer vi os, at alle i selskabet er glade, når de sætter sig til bords. Hos DiningSix går vi ikke på kompromis med kvaliteten – alle råvarer er af bedste kvalitet. 

Bestil din nytårsmenu ud af huset i København hos DiningSix. Vi giver garanti for et smagfuldt farvel til året, der gik, og en god start, på året, der kommer. Nyd årets sidste aften med familie og venner. Vi står klar til at smøge ærmerne op og sørger for at din nytårsmenu ud af huset i København sidder lige i skabet.  

Vi glæder os til at være en del af årets måske fineste dag! Lad pagnen poppe og musikken spille. 
Rigtig godt nytår!

Vegetar nytårsmenu i København

Igen i år har vi selvfølgelig sørget for en vegetar nytårsmenu i København. Der er måske nogle i dit nytårsselskab, der spiser vegetar nytårsmenu, og den kan du nemt købe med hos DiningSix. Vores vegetar nytårsmenu i København består af tre lækre retter, der ligner vores ikke vegetar nytårsmenu ud af huset. Vores vegetar nytårsmenu opskrift, er udviklet i samarbejde med kokke fra flere af vores koncepter. Derfor kan du og dine gæster godt begynde at glæde sig til vegetar nytårsmenu i København! Bestil din vegetar nytårsmenu ud af huset i København hos DiningSix og kom smagfuldt ind i det nye år.