Privatlivs- og Cookiepolitik

Når du besøger DiningSix’ hjemmesider og tilhørende undersider, accepterer du nedenstående privatlivspolitik. Under den samlede benævnelse er følgende virksomheder med tilhørende hjemmesider omfattet:

DiningSix A/S cvr-nr. 3834 2835, www.diningsix.dk

Slap Af 12.12.09 ApS cvr-nr. 3265 2549, www.slapaf.nu

Kød Aarhus ApS cvr-nr. 3601 8550, www.restaurantkoed.dk

Kød København ApS cvr-nr. 3672 5222, www.restaurantkoed.dk

Kød Vesterbro ApS cvr-nr. 3743 6704, www.restaurantkoed.dk

Basso Aarhus ApS cvr-nr. 3875 8241, www.restaurantbasso.dk

Basso København ApS cvr-nr. 3931 4533, www.restaurantbasso.dk

Klokken Aarhus ApS cvr-nr. 3926 9465, www.restaurantklokken.dk

DiningSix Events ApS cvr-nr. 3875 8225, www.diningsix.dk

Dataansvarlig er DiningSix A/S, Nørregade 28D, 1. sal, 1165 København K.

DiningSix A/S (herefter kaldt D6), håndterer alle personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Nærværende persondatapolitik er opstillet for at imødekomme behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af de persondata, vi modtager.

Hvilke persondata indsamler og behandler vi?

D6 har brug for en række personoplysninger for at kunne samarbejde med dig og/eller din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Når du som gæst bestiller og køber én eller flere af D6’ serviceydelser, og som led heri afgiver personoplysninger til D6, giver denne samtidig sit samtykke til, at gæstens personoplysninger efterfølgende kan behandles af D6.

Nedenstående persondata kan blive indsamlet og behandlet, når du vælger at modtage nyhedsbreve og artikler fra os – eller når du køber gavekort, indgår aftaler om reservationer i virksomhedens restauranter eller køber catering til levering på firma- eller privatadresse:

  • E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet) samt de eventuelle øvrige ikke-personfølsomme data, der måtte være nødvendige for at gennemføre en leverance.
  • Oplysninger om eventuelle handicap, særlige fødevarepræferencer eller allergier, som er afgivelse i forbindelse med booking eller leverance af catering.
  • Demografiske oplysninger opsamlet gennem besøg på vores hjemmesider.
  • Købshistorik.
  • Oplysninger fra kundeundersøgelser og feedback.

Som udgangspunkt vil vi kun indsamle de data, som du selv oplyser, men vi kan i nogle tilfælde skulle bruge supplerende eller oplysninger, som vi har modtaget fra 3. mand. Det kan være fra en ansat i den registrerede virksomhed, eller gennem en formidler. I disse tilfælde er den pågældende forpligtiget til at videregive informationerne om D6’ persondatapolitik. 3. mand indestår i disse tilfælde desuden for, at de pågældende oplysninger er indsamlet i overensstemmelse med persondataloven.

Hvornår indsamler og anvender D6 data om dig?

D6 indsamler oplysninger om dig, når:

  • du laver en bordreservation, køber et gavekort, eller forespørger efter tilbud på et selskab, event eller anden ydelse.
  • du tilmelder dig vores nyhedsbreve
  • der aktiveres browser-cookies på vores hjemmesider
  • der indledes dialog på sociale medier.

D6 indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser eller produkter eller behandle forespørgsler.

Hvordan beskytter vi dine data?

Vores hjemmesider scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmesider så sikre som muligt.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af få medarbejdere, der skal bruge oplysningerne i deres daglige arbejde.

Hvor længe opbevares dine persondata?

Oplysningerne gemmes i op til indeværende år + 5 år i overensstemmelse med regnskabsloven.

Hvad sker ved en eventuel datalækage?

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra D6 eller hos eksterne databehandlere iværksættes handlinger, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra D6 eller dennes eksterne databehandlere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom inden for 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra D6, bedes du til enhver tid tage kontakt til os.

Særligt om cookies:

Vores cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.

Når du besøger vores hjemmeside bliver der indsamlet en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved dit næste besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra vores hjemmeside, vil blive opbevaret i højst 26 måneder fra sidste gang du var inde på hjemmesiden. Hver gang du besøger vores hjemmeside igen, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 26 måneder fra dit seneste besøg på vores hjemmeside.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link:http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?

Vi bruger cookies for at finde ud af, hvem der besøger vores hjemmeside samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og andre brugeres interesser og ønsker.

Hvis du på nuværende tidspunkt har læst alle disse betingelser i gennem, så kan du sende en mail med ordet ”ananas” i emnefeltet til sma@diningsix.dk, så giver vi et glas bobler ved dit næste besøg på en af vores restauranter, som belønning for indsatsen. 

Cookies fra vores samarbejdspartnere

Vi bruger Google Analytics som et statistikværktøj, så vi bedre kan tilpasse indholdet af vores hjemmeside til det, der er mest relevant for dig.

For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.
Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse til det.

Google kan videregive oplysninger til andre parter, hvis loven kræver det, eller hvis en anden part skal behandle oplysninger på vegne af Google.

Generelle bestemmelser:

Vi gennemgår og opdaterer vores sikkerhedsprocedurer løbende, så den hele tiden er i tråd med den nyeste teknologiske udvikling og compliant med lovgivningen.

Hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger sker i modstrid med lovgivningen, kan du indgive en klage til Datatilsynet, BORGERGADE 28, 5, 1300 KØBENHAVN K, E-MAIL dt@datatilsynet.dk

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig, ligesom du har ret til at få dem korrigeret, hvis de ikke er korrekte. Såfremt du ønsker at komme med indsigelse eller anmodning om sletning, vil vi vurdere, om vi kan imødekomme dette, uden at komme i konflikt med lovgivningen. Al henvendelse i den forbindelse skal til vores kundeserviceafdeling på info@diningsix.dk

Hvis du har givet samtykke til behandling af visse oplysninger, kan du altid trække dette samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det alene fremadrettet virkning.

 

DiningSix A/S

Nørregade 28a
DK-1165 København K

+45 69156982
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepolitik