Skip to main content

Nytårsmenu i Randers

Så er der ikke længe til, at vi igen går et nyt år i møde, og det betyder for de fleste, at der står en nytårsfejring på højkant. Er det jer der lægger hus til årets fest, og har I allerede sved på panden ved tanken om alt den mad, der skal laves? Så fortvivl ej! Hos DiningSix er vi sat i verden for at hjælpe dig med en velsmagende nytårsmenu ud af huset i Randers. Vores nytårsmenu er inspireret af vores mange forskellige restaurantkoncepter, så I kan glæde jer til en smagfuld og gastronomisk levering lige til hoveddøren.

Nytårsmenu 2023

325 DKK

Minimal tilberedning

DiningSix sørger igen for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år. Vi har samlet de bedste smage fra vores restaurantkoncepter og sammensat en overdådig 3-retters nytårsmenu ud af huset.

Få tid til pynt og pudsning med en nytårsmenu ud af huset i Randers

Når du bestiller din nytårsmenu som take away i Randers, frigiver du automatisk en masse tid til mange af de andre nytårsforberedelser, som også melder sig, når man skal være vært for en god fest. Måske mangler du lige at hænge det sidste pynt op, eller måske trænger danseskoene lige til at blive pudset en ekstra gang på snuden. Uanset hvad, så kan du tage dig god tid til de mange forberedelser. Med nytårsmenuen som take away i Randers kan du gå en stor bue uden om køkkenet. Og hvis du endelig skal forbi køkkenet, skal det da kun være for at hente en pudseklud.

Et godt selskab kræver en god nytårsmenu i Randers

I skal være fri for køkkentjansen! Det eneste I skal gøre, er at tage imod maden og følge den guide, der følger med. Din nytårsmenu ud af huset i Randers kræver minimal tilberedning inden servering. Du skal blot fornemme den lune duft af den færdigtilberedte mad, når den langsomt bevæger sig igennem køkkenet. Vores erfarne kokke står klar med en gastronomisk oplevelse, der vil gøre sig vel bemærket i selskabet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos DiningSix. Ved at bestille årets nytårsmenu i Randers går du ikke glip af de mindeværdige nytårs momenter, når bordbomberne går eller et festligt indslag klinger på glasset.

Take away af nytårsmenu i Randers smager stadig godt

Vi tilbyder en spændende, gastronomisk 3-retters menu, der helt sikkert vil gøre sig bemærket ved middagsbordet. Vi ved fra erfaring, at maden er en stor del af en vellykket aften. Man ønsker som vært nemlig at give sine gæster en smagfuld nytårsmenu, som tilmed mætter helt frem til kransekagen og den boblende champagne.

Nytårsmenu ud af huset i Randers til alle og enhver

Vores mange års erfaring med menuer til alle lejligheder gør os til det foretrukne valg, når du bestiller en nytårsmenu i Randers. I bestiller maden online hos DiningSix – det er nemt og bekvemt. Vi tager selvfølgelig så vidt som muligt hensyn til eventuelle allergener og andre præferencer i selskabet. Derfor kan du f.eks. også bestille en vegetarisk nytårsmenu til de i selskabet, der ikke spiser kød. Der skal ikke mangle noget nytårsaften – og alle skal kunne være med! Vi fejrer alle året, der er gået på godt og ondt, samtidig med at vi fejrer året, vi går i møde.

Lad os stå for din nytårsmenu i Randers

Årets sidste aften skal fejres med manér. Bestil din nytårsmenu ud af huset i Randers hos DiningSix, og sørg for, at dit selskab går det nye år smagfuldt i møde. Vi har mange års erfaring med catering til nytår, og vi glæder os til at sørge for din nytårsmenu i Randers. Smid forklædet, og bliv fri for køkkentjansen. Vi tager os af forberedelserne, så du ikke går glip af nytårsminderne. Vi er her for at gøre jeres aften til noget særligt. Få krydset maden af tjeklisten, og bestil din nytårsmenu ud af huset i Randers allerede i dag.

Sammen sørger vi for en smagfuld start på det nye år. Find proptrækkeren, og nyd et glas bobler, mens vi sørger for nytårsmenuen! Vi ser frem til at høre fra jer og til at levere din nytårsmenu i Randers.

Godt nytår!