Nytårsmenu ud af huset Randers

Så er der ikke længe til, at vi igen går et nyt år i møde! Bestil din nytårsmenu ud af huset i Randers hos DiningSix, og sørg for, at dit selskab går det nye år smagfuldt i møde. Vi har mange års erfaring med catering til nytår, og vi glæder os til at sørge for din nytårsmenu i Randers. Smid forklædet og bliv fri for køkkentjansen. Vi tager os af forberedelserne så du ikke går glip af nytårsminderne. Vi er her for at gøre jeres aften til noget særligt. Få krydset maden af tjeklisten og bestil din nytårsmenu ud af huset i Randers allerede i dag.

DiningSix Julemenu

215 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Vi elsker at laver mad til nytår!

Vores mange års erfaring gør os det foretrukne valg, når du bestiller mad til nytår i Randers. I bestiller maden online hos DiningSix – det er nemt og bekvemt. Vi tager selvfølgelig så vidt som muligt hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Der skal ikke mangle noget på nytårsaften! Vi fejrer alle året, der er gået på godt og ondt, samtidig med at vi fejrer året, vi går i møde. Årets sidste aften skal fejres med manér.

Vi tilbyder en spændende, gastronomisk 3-retters menu, der gør sig bemærket. Maden er selvfølgelig en stor del af en festaften. Vores nytårsmenu ud af huset forkæler flere forskellige smagssanser. Det er med sikkerhed en menu, der vil falde i selskabets smag. Forret, hovedret og selvfølgelig dessert til den søde tand. 

I skal være fri for køkkentjansen! Det eneste I skal, er at, tage imod maden og følge den guide, der følger med. Din nytårsmenu ud af huset i Randers kræver minimal tilberedning inden servering. Fornem den lune duft af den færdigtilberedte mad, bevæge sig langsomt igennem køkkenet. Vores erfarne kokke står klar med en gastronomisk oplevelse, der vil gøre sig vel bemærket i selskabet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos DiningSix.  Gå ikke glip af de mindeværdige nytårs momenter, når hattene bliver sat på hovedet.

I kan stadig nå det! Bestil din nytårsmenu i Randers hos DiningSix. Sammen sørger vi for en smagfuld start på det nye år. Find proptrækkeren og nyd et glas bobler mens vi sørger for nytårsmenuen! Vi ser frem til at høre fra jer og til at levere din nytårsmenu i Randers.

Godt nytår!