Nytårsmenu ud af huset Randers

Så er der ikke længe til, at vi igen går et nyt år i møde! Bestil din nytårsmenu ud af huset i Randers hos DiningSix, og sørg for, at dit selskab går det nye år smagfuldt i møde. Vi har mange års erfaring med catering til nytår, og vi glæder os til at sørge for din nytårsmenu i Randers. Smid forklædet og bliv fri for køkkentjansen. Vi tager os af forberedelserne så du ikke går glip af nytårsminderne. Vi er her for at gøre jeres aften til noget særligt. Få krydset maden af tjeklisten og bestil din nytårsmenu ud af huset i Randers allerede i dag.

DiningSix De Luxe Menu

Før 340 Nu 225 DKK

Minimal tilberedning

Juli tilbud

Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Vi elsker at laver mad til nytår!

Vores mange års erfaring gør os det foretrukne valg, når du bestiller mad til nytår i Randers. I bestiller maden online hos DiningSix – det er nemt og bekvemt. Vi tager selvfølgelig så vidt som muligt hensyn til eventuelle allergener i selskabet. Der skal ikke mangle noget på nytårsaften! Vi fejrer alle året, der er gået på godt og ondt, samtidig med at vi fejrer året, vi går i møde. Årets sidste aften skal fejres med manér.

Vi tilbyder en spændende, gastronomisk 3-retters menu, der gør sig bemærket. Maden er selvfølgelig en stor del af en festaften. Vores nytårsmenu ud af huset forkæler flere forskellige smagssanser. Det er med sikkerhed en menu, der vil falde i selskabets smag. Forret, hovedret og selvfølgelig dessert til den søde tand. 

I skal være fri for køkkentjansen! Det eneste I skal, er at, tage imod maden og følge den guide, der følger med. Din nytårsmenu ud af huset i Randers kræver minimal tilberedning inden servering. Fornem den lune duft af den færdigtilberedte mad, bevæge sig langsomt igennem køkkenet. Vores erfarne kokke står klar med en gastronomisk oplevelse, der vil gøre sig vel bemærket i selskabet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos DiningSix.  Gå ikke glip af de mindeværdige nytårs momenter, når hattene bliver sat på hovedet.

I kan stadig nå det! Bestil din nytårsmenu i Randers hos DiningSix. Sammen sørger vi for en smagfuld start på det nye år. Find proptrækkeren og nyd et glas bobler mens vi sørger for nytårsmenuen! Vi ser frem til at høre fra jer og til at levere din nytårsmenu i Randers.

Godt nytår!