Marie-Louise Manford

Bestyrer Basso København

MØD MARIE-LOUISE

Verdensbedste “ML”

Marie-Louise har været ansat hos DiningSix i snart 5 år. I starten var ML hos os deltid, mens hun studerede. Nu har vi fornøjelsen af hende på fuld tid! I dag er ML bestyrer på Basso København. Her sørger hun for, at hele huset kører rundt  og det gør hun mere end godt! Her kan du læse om Marie-Louises vej gennem restaurationsbranchen.

Hun er heldigvis ikke færdig med os endnu… 

Jeg var med til at pudse og male vægge, og klargøre alt til receptionen og første serviceaften


“Jeg blev i 2017 kontaktet af min tidligere kollega som fortalte, at han skulle åbne Basso om et par måneder.  Han spurgte om jeg ville med på rejsen. Så jeg var i sin tid med til at starte Basso Århus op – endda inden vi første gang slog dørene op. Jeg var med til at pudse og male vægge, og klargøre alt til receptionen og første serviceaften.

Jeg var på Basso Århus fra 2017- 2021, hvor jeg både har arbejdet fuldtid og deltid ved siden af studie.
I 2021 flyttede jeg til København hvor jeg startede på KöD Vesterbro som restaurantchef, hvilket jeg var i 10 måneder inden jeg rykkede til Basso Kbh hvor jeg nu er som bestyrer. Til september har jeg været en del af koncernen i 5 år “


Jeg kunne med det samme mærke, at DiningSix var et sted jeg havde lyst til at blive længe. Jeg havde regnet med at jeg ville forblive på Basso i Århus alt dem tid jeg skulle studere, men livet tog pludselig en anden drejning da jeg besluttede mig for at stoppe på studie. Her så jeg pludselig muligheden for at arbejde mig op ad, i en branche og koncern som jeg trives i og som har gjort mig glad de sidste mange år – modsat mit studie.


Jeg har mere selvtillid og mod på at udforske hvad min karriere har at byde på i fremtiden

“Branchen har givet mig fantastiske venner som jeg tror og håber på, jeg har resten af livet. Den har givet mig de sjoveste minder de sidste 5 år – både under service og efter service. 
Den har givet mig mulighed for at udvikle mig både personligt og fagligt, afprøve forskellige stillinger af og den har gjort, at jeg nu føler, at jeg har fundet mine kvaliteter og styrker. Jeg har mere selvtillid og mod på at udforske hvad min karriere har at byde på i fremtiden.

Jeg har mødt så mange fantastiske mennesker i min tid i DiningSix og alle jeg har mødt, har givet udtryk for at de har fået noget med videre. Om det så er venskaber, fællesskabet, viden omkring vin og mad eller ledelse. Det er så spændende og dynamisk en branche og der er ikke noget tidspunkt hvor der er kedeligt –det lover jeg!”

Se flere portrætter