Sissel Bjerkeset Moen

UX Copywriter

MØD SISSEL

Sissel – også kaldet “Norge” var ansat hos DiningSix i lidt mere end fire år. I den tid nåede hun at gå fra tjener til restaurantchef og var endda med til at åbne DiningSix’ første restaurant i Norge.

Sissel arbejder nu hos Planday som UX Copywriter. Hos Planday hjælper Sissel med at optimere portalens digitale løsninger, så de virker bedst muligt for dem, der er i restauranterne.

Jeg kunne ikke have fået et bedre job på det tidspunkt

” Jobbet hos DiningSix opfyldte alle mine kriterier – Jeg fik penge ind, jeg fik nye venner, et kæmpe netværk og en masse erfaring. DiningSix har åbnet så mange muligheder for mig – jeg har ikke nogen uddannelse, men efter jeg har været hos DiningSix, har jeg kunnet få jobs, som jeg nok ikke ville have fået, hvis ikke jeg havde fået den erfaring”.  


“Det bedste jeg tager med mig fra DiningSix og fra branchen generelt er min venner. Dem, jeg mødte da jeg arbejdede som tjener er stadig nogen af mine bedste venner. Det er dem jeg ses med næsten hver dag. Man får et helt magisk sammenhold – og at det kan ske på arbejde er jo genialt.”


Folk har fulgt forskellige karriereveje, og det gør jo, at man pludselig har et meget alsidigt netværk.

Jeg har fået et kæmpe netværk – både fagligt og personligt. Jeg har fået mange kontakter gennem dem, jeg arbejdede sammen med, folk har efterfølgende fulgt forskellige karriereveje, og det gør jo at man pludselig har et meget alsidigt netværk. Hos Planday i dag møder jeg tit mennesker, som jeg har fået en eller anden relation til gennem DiningSix.

… og ved du hvad – jeg savner sgu at køre en god service – hvor man ping ponger godt med sine kolleger og står tilbage med følelsen af, at det har bare været en fed aften!

Se flere portrætter