Skip to main content

Stine Skonning Plasmann-Hansen

Chief Communications officer

MØD STINE

Stine (eller: ”Skonning”, ”Skonner”, ”Skonselademad” eller ”Stine Skåååning) har været en del af DiningSix siden før Ruder Konge var knægt. Seks gode år er det blevet til indtilvidere. Stine blev ansat som tjener og er nu hele virksomhedens højtskattede CCO. I en stærk baghånd har Stine en Cand.Merc(kom.) fra CBS.


men det hele begyndte i Sunny Beach…

Restaurantjobbet var for mig et dejligt (og nødvendigt!) afbræk fra bunkerne med bøger


“Jeg kender DiningSix-partnerne fra ”back in the days” (læs: Vi var guider i Sunny Beach), så da jeg stod og manglede et job ved siden af min specialeskrivning, rakte jeg ud til Morten P. for at høre, om jeg kunne få et job som tjener i én af restauranterne. Det kunne jeg naturligvis godt!

Mens jeg brugte dagstimerne på at nørde teori, brugte jeg aftenerne på at give gode madoplevelser til københavnerne. Restaurantjobbet var for mig et dejligt (og nødvendigt!) afbræk fra bunkerne med bøger og de mange timer foran skærmen.”


“Restaurationsbranchen gav mig muligheden, da mange andre ikke var villige til det. Jeg har fået tid, rum og plads til at udvikle mig selv og virksomheden i den retning, som jeg mener er den rigtige, ligesom jeg har fået muligheden for at forme min egen stilling”


Jeg går på arbejde med nogle af mine allerbedste venner

Min stilling, virksomheden og branchen i det hele taget har ændret sig markant over årene, og det har været enormt spændende og lærerigt at være en del af den udvikling. Man kan vel nærmest sige, at jeg har udviklet mig i takt med.

Der er uendelig mange muligheder i restaurationsbranchen – det kan godt være, at de ikke kommer dumpende, men hvis man selv tager initiativ og udviser gåpåmod samt efterspørger muligheder, så er jeg sikker på, at det er de færreste, der vil lukke døren for dig.

Derudover, så føler jeg, at går på arbejde med nogle af mine allerbedste venner hver eneste dag. Og det er en gave og et privilegie som jeg virkelig værdsætter – for hvor mange kan egentlig med ro i maven sige det?

Se flere portrætter