Mads Østergaard

Salgschef

MØD MADS

Mads Ø var ansat hos DiningSix i fire flotte år. Mads søgte job hos DininigSix da han skulle flytte fra Jylland til København. Gennem sin tid hos DiningSix arbejdede han sig fra tjener til HR-koordinator og blev siden personalechef. En rejse, der har givet en masse kompetencer.

I dag er Mads slagschef hos Monotree, som vi i DiningSix har et godt samarbejde med. Derfor er vi heldigvis ikke sluppet helt for Mads.

Jeg kom som jyde til storbyen og landede godt hos en organisation, der virkelig gjorde noget ud af at rekruttere internt


“Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være en del af den udvikling som DiningSix gennemgik, mens jeg var ansat. Jeg kom som jyde til storbyen og landede godt hos en organisation, der virkelig gjorde noget ud af at rekruttere internt – det kan jeg virkelig godt lide ved DiningSix. Der var mulighed for at prøve forskellige ting af i organisationen og jeg fik rigtig meget indsigt i, hvad det kræver at drive en god og sund forretning.

Det var et stort ansvar jeg fik, da jeg sagde ja til at være personalechef. Branchen er jo kendt for at hvis du arbejder hårdt, så har du også mulighed for at sige hurtigt i graderne.


“Vi havde gode chefer, der altid troede på vores potentiale og belønnede vores arbejdsindsats. Der er ikke så langt mellem leddene i DiningSix – fra tjener til restaurantchef og fra restaurantchef til partner. Der er det en ret flad struktur


Jeg kom som jyde til storbyen og landede godt hos en organisation, der virkelig gjorde noget ud af at rekruttere internt

Jeg bruger rigtig mange af mine erfaringer fra DiningSix i mit nuværende arbejde. I Monotree arbejder vi primært med service- og restaurationsbranchen, og jeg er glad for, at jeg stadig har et halvt ben i den lejer. Restaurationsbranchen står mit hjerte nært – og sådan tror jeg mange, der har arbejdet i branchen har det. Man får så mange oplevelser. Der er noget specielt at arbejde sammen på den måde.

Det bedste jeg tager med mig fra branchen, er først og fremmest mit netværk. Igen – jeg kom til København og havde ikke rigtig noget netværk. Lige pludseligt, i løbet af et par måneder, så kendte jeg flere 100 nye mennesker. Nogle af dem, er i dag nogen af de tætteste venner jeg har. En anden ting jeg tager med mig, er den dynamiske hverdag. Der er mange opgaver i restauranterne og man får lov at prøve sig selv i flere forskellige situationer – og lærer hele tiden sig selv bedre at kende. Den dynamik og det drive er noget jeg også forsøger at overføre i min nye stilling.

Udover det: erhvervsmæssig erfaring skal man bestemt ikke kimse ad!

Se flere portrætter