Natascha Falk Olsen

Bestyrer KöD Aarhus

MØD NATASCHA

Natascha eller “Nalle” er det man kalder en “DiningSix OG”. Nalle har været med helt fra starten og kan nu skrive otte flotte år i koncernen på CV’et. 

Natascha startede med at være værtindeansvarlig, herefter arbejdede hun deltid som tjener og køkkenmedhjælper. Da DiningSix opkøbte Burger Shack sprang Nalle til som Manager i burgerrestauranten i Frederiksgade.

I dag er hun bestyrer på KöD Aarhus og har hele huset i sin hule hånd! Natascha har sideløbende taget en uddannelse indenfor Sport- & Event Management.

Branchen er SÅ meget mere end “bare at være tjener”…

“Branchen har givet mig så meget blod på tanden. Efter jeg startede i min stilling som bestyrer, er det virkelig gået op for mig, hvor meget hårdt arbejde der bliver lagt i branchen og hvor fantastisk den er. Jeg har altid vidst, at jeg skulle være i servicebranchen, da jeg elsker at arbejde og snakke med mennesker. Branchen er SÅ meget mere end “bare at være tjener”. Her får man bl.a. et kæmpe socialt netværk som nærmest bliver en lille familie!”


“Lad vær med at se begrænsninger. Der er ikke noget “kun” i at være tjener, for man kan virkelig opnå succes og gå mange veje i branchen. Jeg er et godt eksempel på, at man sagtens kan vokse rundt i branchen. Der er masser af muligheder i branchen for at udvikle sig både professionelt, men også personligt! “


Nogle af mine bedste veninder, den dag i dag, er nogle jeg har haft som kolleger

“Jeg havde allerede et stort netværk inden jeg startede hos DiningSix, men jeg har fået MANGE flere relationer og et bredere netværk igennem DiningSix. Især på det personlige plan. Nogle af mine bedste veninder, den dag i dag, er nogle jeg har haft som kolleger.

Som tjener var det klart et personligt netværk jeg skabte, hvor jeg som bestyrer har fået et langt større fagligt netværk”

Se flere portrætter