Izel

Projektleder


MØD IZEL

Izel faldt over jobbet DiningSix, da hun flyttede fra hjembyen i Jylland til København. I dag arbejder hun som projektleder hos Kræftens Bekæmpelse

Izel har en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab, og mens hun studerede arbejdede hun som tjener. Under sin uddannelse var Izel desuden i praktik i vores kommunikationsafdeling.  Izel har altid været god til at opsøge de opgaver, der gjorde, at hun kunne omsætte teorien fra studiet til praksis.

Jeg ville gerne have et studiejob i restaurationsbranchen

” Jeg flyttede til København i 2015 for at studere. På det tidspunkt havde jeg allerede snuset til restaurationsbranchen og blandt andet været tjeneransvarlig på et større sted. Jeg faldt over jobbet hos DiningSix – en stilling hos KöD Vesterbro. Den søgte jeg!

Jeg ville gerne have et studiejob i restaurationsbranchen. Det var oplagt for mig, fordi jeg allerede havde arbejdet på restaurant, men jeg synes også, at jobbet passer godt sammen med studie. Arbejdstiderne på restauranten gør, at man kan studere om dagen og så arbejde om aftenen. Udover det kendte jeg ikke nogen i København, så det var vildt rart at komme ind og møde mennesker og få nogle bekendtskaber. Hos DiningSix kunne jeg tjene penge og samtidig få en masse socialt ud af jobbet “


“I starten tænkte jeg ikke, at jobbet ville være studierelevant for mig, men det blev det, fordi jeg selv tog ansvar for at udvikle mig og opsøgte de opgaver, jeg kunne koble med teorien på studiet”


Man får virkelig tryktestet sine lederegenskaber, når man står midt i service og der er fuldt drøn på

” Jeg var hos DiningSix i lidt over fire år. Jeg arbejdede på restauranterne – primært KöD, men jeg var også rundt og prøve nogen af de andre koncepter. Da jeg var lidt længere i mit studie og gerne ville i praktik, rakte jeg ud til Morten, der var direktør, og hørte ham om mulighederne for at komme op på hovedkontoret og arbejde. Jeg kom i praktik i kommunikationsafdelingen og sad primært med SoMe-opgaver.

Jeg fik mange kompetencer af at arbejde ”på gulvet” på restauranten. Jeg ville gerne jobbet og blev derfor hurtigt tjeneransvarlig. I den rolle lærte jeg rigtig meget om ledelse. Man får virkelig tryktestet sine lederegenskaber, når man står midt i service og der er fuldt drøn på. Under service skal det hele ske NU og ikke i morgen, så jeg har lært at arbejde under højt tempo, og at håndtere det pres, der kan følge med. Det er nogle erfaringer jeg bruger meget i dag, når jeg arbejder på projekter. Det er virkelig en god evne at have med sig i livet “

Se flere portrætter