Morten Erichsen

Project Manager

MØD MORTEN

Hele firmaets fixer! Hvis der er nogen, der kender sin veje rundt om restaurationsbranchen… så er det den gode Morten E. Morten har speciale i “barteraftaler”, og forstår at arrangere en god dag for alle!

Det lå ikke altid i kortene, at Morten skulle blive hos DiningSix. Med sig har han nemlig en Bachelor of Science in Geography and Geoinformatics og han var godt på vej mod en gymnasielærerstilling. 

Men nu har han altså været her i gode 6 år… 

Jeg har prøvet meget forskelligt hos DiningSix, der har virkelig været god plads til at udvikle sig.


Jeg startede i april 2016 som køkkenmedhjælper hos KöD København og var deltid der 1,5 års tid. Jeg var virkelig glad for arbejdet og endte med at udskyde nogle fag på uni, så jeg kunne arbejde fuld tid som køkkenmedhjælper i restauranten. Jeg havde egentlig ikke planer om at blive alt for længe… 

I 2018 tog jeg jobbet som bestyrer – først på KöD København og siden på KöD Vesterbro. Jeg har har prøvet meget forskelligt hos DiningSix, der har virkelig været god plads til at udvikle sig. Jeg har været køkkenmedhjælper, bestyrer, general manager – jeg har været en del af at åbne flere ny restauranter og jeg har sågar et halvt ben i økonomi som Accountant Assistant.”


Hop ind i branchen med stor nysgerrighed! Der er masser af gode mennesker, som elsker at lære fra sig. Bliv til personaleøllen/-sodavanden efter arbejde, så lover jeg, at dit arbejde kommer til at føles som meget mere end bare et arbejde.


Jeg ville ikke være den, jeg er i dag, hvis jeg ikke var vokset op i branchen

“Hvad er det bedste ved branchen? Det er virkelig svært at svare på. Jeg har været en del at restaurationslivet i mere end 11 år – både på bar, diskotek, i restaurant og i køkkenet hos Kongehuset. 

Jeg vil fremhæve det gode sammehold og de fede oplevelser – Jeg ville ikke være den, jeg er i dag, hvis jeg ikke var vokset op i branchen”

Se flere portrætter