Skip to main content

Anna Wood

Head of Culture

MØD ANNA

Woody er DiningSix’ største humørspræder!
Man kan ikke andet end at smile, når Anna er i nærheden. Wood startede som tjener hos Basso København og er i dag Head of Culture i hele organisationen. Det har været en fornøjelse at følge Annas udvikling.

Læs om Annas rejse her

Generelt, i hele min tid hos DiningSix, er der virkelig blevet vist tillid til mig som person og som leder

Jeg fandt jobbet hos DiningSix online. Jeg havde tidligere haft et tjenerjob. Der var efter gymnasiet hvor jeg arbejdede som tjener for at spare lidt penge op til at rejse. Da jeg kom hjem fra min rejse, fandt jeg jobbet som tjener på en af DiningSix’ restauranter. Her blev jeg så – i meget længere tid end jeg egentlig havde forestillet mig. 

Allerede 4 måneder efter jeg startede i DiningSix, blev jeg restaurantchef. Generelt, i hele min tid hos DiningSix, er der virkelig blevet vist tillid til mig som person og som leder. Det gør rejsen sjovere, især når man er en person, der elsker udfordringer og udvikling. I dag har jeg titlen Head of Culture og jeg har på mange måde selv været med til at forme min stilling. I dag består mit job blandt andet af at højne arbejdsglæden gennem mange forskellige tiltag


Tjenerjobbet havde jeg tænkt skulle være midlertidigt, inden jeg fandt noget jeg gerne ville studere, men jeg lærte så meget og udviklede mig i Diningsix, så jeg besluttede mig for at gå en anden vej end “den klassiske”


Du bliver ikke målt på noget som helst, du ikke selv har kontrol over – og det er fedt!

Jeg oplever at restaurationsbranchen på mange måder er, hvad du selv gør den til, og du har virkelig meget kontrol over det. Du bliver ikke målt på noget som helst, du ikke selv har kontrol over – og det er fedt! Så hvis du gerne vil det, viser engagement og gå på mod, kan du komme sindssygt langt. Der er plads til alle, og vi lærer dig alt det du har brug for at vide! 

I DiningSix kender vi hinanden godt, især fordi det er en virksomhed hvor der er plads til at være 100% sig selv. Jeg har fået mange gode venner og bekendte, som jeg har været på ferie og lavet alle mulige andre sjove ting med – det er kollegaer, som er blevet til venner.

Se flere portrætter