Bestil catering til jeres bryllup – København og Århus

– gør den særlige dag ekstra speciel

Et bryllup er måske den største fest, du nogensinde kommer til at holde, og ved sådan en fest må alt gerne forløbe planmæssigt. Der er kæmpe stor forskel på, hvordan man vælger at holde et bryllup. Nogen har planlagt sit bryllup siden barndommen, og andre tager det hele lidt, som det kommer. Uanset hvad skal der mad til.

Anmeldelse fra trustpilot Johnny

Vores kunder siger

Fantastisk lækker mad og service lige i…
Fantastisk lækker mad og service lige i skabet Vi var 9 gutter maden var en stor oplevelse vi fik 3 retter virkeligt lækre hver især gode smagsoplevelser Vi havde også en vegetar som også var yderst tilfreds stort udvalg og lækkert. Webshoppen var vildt nem og overskuelig Helt sikkert ikke sidste gang vi gør det.

Det bedste mad ud af huset jeg har prøvet

Johnny – Anmeldelse fra trustpilot

Brunchbuffet

Fra 199 DKK

Klar til servering

Overdådig brunchbuffet med alt hvad hjertet og maven begærer først på dagen. Det spændende udvalg fungerer som det perfekte startskud til en fortsat god og festlig dag.

Charcuteri til 2 personer

110 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Charcuteri er en lækkert og let måde at forkælde sig selv og andre ved en hver anledning, vi har sammensat tapas menu til 2 personer så den kan nydes alle ugens dag. Så nu der ingen undskyldning for ikke at forkælde din partner eller en du holder kært.

Reception

Fra 75 DKK

Klar til servering

Et bredt udvalg af “fingerfood” i forskellige og lækre kombinationer, der passer perfekt til den uformelle fest eller stående reception. Du sammensætter selv din receptionsmenu ud fra de mange lækre serveringer.

Luksusfestbuffet

369 DKK

Klar til servering

Luksuriøs buffet fuld af lækre smage, teksturer og farver. Gå på opdagelse i de mange forskellige retter og specialiteter, der med garanti både vil overraske og forkæle gæsternes smagsløg. Passer perfekt til konfirmationen, hvor den gerne ”må få lidt ekstra”.

KöD Menu

Fra 250 DKK

Klar til servering

Klassisk 3-retters menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Et bryllup er måske den største fest, du nogensinde kommer til at holde, og ved sådan en fest må alt gerne forløbe planmæssigt. Der er kæmpe stor forskel på, hvordan man vælger at holde et bryllup. Nogen har planlagt sit bryllup siden barndommen, og andre tager det hele lidt, som det kommer. Uanset hvad skal der mad til.

Det kan vi hjælpe dig med hos Diningsix. Vores helt store speciale og passion er nemlig maden, som er en vigtig del af enhver fest. Stor eller lille. Vi laver catering til bryllup, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker, så I får det måltid, I allerhelst vil have på jeres store dag.

Vi tager os dog det forbehold, at vi absolut ikke går ned på kvaliteten af råvarer. God mad skabes på gode råvarer, og god mad hører sig til med bryllup catering. Det plejer vores kunder ikke at have indvendinger imod – og det er egentlig ret logisk.

Vores talentfulde kokke arbejder ihærdigt og professionelt på at skabe den menu, dit bryllup fortjener. Få catering til bryllup København, catering til bryllup Sjælland og catering til bryllup Aarhus, og overlad menuen til de professionelle.

Catering til bryllup København eller Århus – lad de professionelle klare det

Uanset om skal du holde bryllup på Sjælland eller i Århus, kan vi hjælpe dig med smagfuld bryllup catering. Diningsix sørger for, du får den fulde gastronomiske pakke. Vores kokke har mange års erfaring, og de har en solid finger plantet på gastronomipulsen.

Overlad bryllupsmenuen i trygge hænder hos os, og koncentrer dig om alt det andet, der skal ske på jeres smukke dag. Med professionel hjælp kan I sænke jeres skuldre og stole trygt på, at intet går galt.

Fortæl os blot, hvad I ønsker for jeres catering til bryllup. Måske ønsker I at overlade menuen fuldt til os, eller måske ønsker i tæt medbestemmelse – alt kan lade sig gøre. Om det er buffet, tapas eller vegetarisk menu, skal I få det.

Fordi vores kokke er dygtige, engagerede og up-to-date, ved de også, hvad der rør sig på madscenerne rundt omkring. Lad de professionelle forkæle dine gæster.

Bryllup catering – maden er klar ved ankomst

Vores madløsning kræver ingen tilberedning ved ankomst. Derfor kan du forvente en næsten hundrede procent skudsikker madoplevelse til dit bryllup. Dine gæster bliver sendt på en imponerende, gastronomisk bryllupsrejse for en aften.

Hvorfor er det så vigtigt med en gastronomisk oplevelse?

Det er vigtigt, fordi der til dit bryllup ikke skal mangle noget. En god fest er ofte en gennemført fest. Og en gennemført fest kræver en menu, der får dine gæster til at juble. Diningsix har stor erfaring med bryllup catering, og vi ved, hvordan dine gæster bliver forkælet på bedst mulig vis.

Ønsker du tilkøb?

Vi leverer selvfølgelig en gennemtænkt og veltilberedt bryllupsmenu til dit bryllup. Ofte består en sådan menu af forret, hovedret og dessert. Der er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke kan levere andet til dit bryllup.

Tilpas det, som du vil, og spar dig selv for en masse besvær med mange eksterne leverandører. Diningsix har leveret catering til bryllup et utal af gange, og derfor har vi mange muligheder for tilkøb. Vi ved, hvad et fuldendt bryllup kræver.

Bestil nytårsmenu