Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Mad til jeres bryllup i Midtjylland

I gang med at planlægge jeres livs bryllup? Går I med overvejelser til jeres bryllups menu? DiningSix er med vores catering erfaring, det mest foretrukne valg, og sørger for catering til bryllup i Midtjylland. Ved at bestille online på DiningSix’s hjemmeside, kommer vi og sørger for at gøre jeres dag helt særlig, med en spændende og kvalitetssikker madoplevelse. Mad til især større arrangementer gør sig bemærket og er derfor et afgørende element af enhver fest. Og kan derfor godt fylde mere end andet i den store planlægningsproces.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Få mere tid med jeres gæster med catering i Midtjylland

Lad DiningSix, som har erfaringen I har brug for, være der for jer, på jeres bryllupsdag. Vi står klar til at tage imod alle madønsker, med forbehold for hvis der skulle være allergener i selskabet. Hvad end I ønsker catering til bryllup til reception, mad til frokost eller mad til aftenmenu, sammensætter DiningSix’ en sæsonaktuel bryllupsmenu sammensat af et gastronomisk univers, skræddersyet til selskabet. Vores professionelle kokke sammensætter en uforglemmelig bryllupsmenu, tilberedt med ingredienser og råvarer af bedste kvalitet. Vi sammensætter en bryllupsmenu inspireret fra vores restaurant koncepter, som helt sikkert vil falde i alles smag. Såvidt som muligt, tages der selvfølgelig hensyn til eventuelle allergener og mad præferencer. 

Når I bestiller online hos DiningSix, leverer vi maden klar til servering, over hele Midtjylland. Brylluppet og kærligheden skal fejres med venner og familie, uden at I skulle tænke på tilberednings besværet – dette overlades til DiningSix. Vi tilbyder mange catering muligheder, og der vil være fri mulighed for både at vælge portionsanretning til forret og dessert. Alt efter hvilket set-up I ønsker til jeres bryllup, står DiningSix klar til at give jer tiden til at nyde dagen der står i kærlighedens tegn.

Bestil buffet til brylluppet!

Et bryllup er en begivenhed, hvor man uden tvivl skaber minder for livet. Derfor ønsker vi at give jeres gæster fri mulighed for at cirkulere rundt i selskabet, hvis I vælger buffet til jeres bryllup. Her vil selskabet have fri mulighed for at komme hinanden ved, og gode samtaler vil være til stede hen over bryllupsfesten. Samtidig vil buffeten gøre det nemt, når der skal holdes overblik over, hvilke fade der skal fyldes op. Kun fantasien sætter grænser og sammen skaber vi jeres bryllupsmenu, om det er en formel eller uformel stemning I sigter efter på dagen.  

På bedst mulig vis, gør vi vores bedste her hos DiningSix, for at leve op til vores standard. Vi ser frem til at yde den bedste service og kokkerer den bedste mad, på jeres uforglemmelige dag. 

Vi ønsker jer et stort tillykke med kærligheden!