Skip to main content

Mad til jeres bryllup i Midtjylland

I gang med at planlægge jeres livs bryllup? Går I med overvejelser til jeres bryllups menu? DiningSix er med vores catering erfaring, det mest foretrukne valg, og sørger for catering til bryllup i Midtjylland. Ved at bestille online på DiningSix’s hjemmeside, kommer vi og sørger for at gøre jeres dag helt særlig, med en spændende og kvalitetssikker madoplevelse. Mad til især større arrangementer gør sig bemærket og er derfor et afgørende element af enhver fest. Og kan derfor godt fylde mere end andet i den store planlægningsproces.

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

50% BLACK FRIDAY

160 DKK

Minimal tilberedning

Dette særlige Black Friday-tilbud gælder kun i november! Så hermed en opfordring til at invitere venner og familie hjem til middag i starten af det nye år og få styr på menuen allerede nu.

DiningSix Favoritmenu

Fra 190 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Italiensk buffet

fra 300 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en italiensk buffet ud af huset, så har vi dig. Vi har nemlig sammensat en italiensk menu, som består af tre klassiske italienske snacks, fem italienske hovedretter og mulighed for at tilkøbe vores ynglings dessert fra italien. Prøv en lækker italiensk buffet fra DiningSix!

Få mere tid med jeres gæster med catering i Midtjylland

Lad DiningSix, som har erfaringen I har brug for, være der for jer, på jeres bryllupsdag. Vi står klar til at tage imod alle madønsker, med forbehold for hvis der skulle være allergener i selskabet. Hvad end I ønsker catering til bryllup til reception, mad til frokost eller mad til aftenmenu, sammensætter DiningSix’ en sæsonaktuel bryllupsmenu sammensat af et gastronomisk univers, skræddersyet til selskabet. Vores professionelle kokke sammensætter en uforglemmelig bryllupsmenu, tilberedt med ingredienser og råvarer af bedste kvalitet. Vi sammensætter en bryllupsmenu inspireret fra vores restaurant koncepter, som helt sikkert vil falde i alles smag. Såvidt som muligt, tages der selvfølgelig hensyn til eventuelle allergener og mad præferencer. 

Når I bestiller online hos DiningSix, leverer vi maden klar til servering, over hele Midtjylland. Brylluppet og kærligheden skal fejres med venner og familie, uden at I skulle tænke på tilberednings besværet – dette overlades til DiningSix. Vi tilbyder mange catering muligheder, og der vil være fri mulighed for både at vælge portionsanretning til forret og dessert. Alt efter hvilket set-up I ønsker til jeres bryllup, står DiningSix klar til at give jer tiden til at nyde dagen der står i kærlighedens tegn.

Bestil buffet til brylluppet!

Et bryllup er en begivenhed, hvor man uden tvivl skaber minder for livet. Derfor ønsker vi at give jeres gæster fri mulighed for at cirkulere rundt i selskabet, hvis I vælger buffet til jeres bryllup. Her vil selskabet have fri mulighed for at komme hinanden ved, og gode samtaler vil være til stede hen over bryllupsfesten. Samtidig vil buffeten gøre det nemt, når der skal holdes overblik over, hvilke fade der skal fyldes op. Kun fantasien sætter grænser og sammen skaber vi jeres bryllupsmenu, om det er en formel eller uformel stemning I sigter efter på dagen.  

På bedst mulig vis, gør vi vores bedste her hos DiningSix, for at leve op til vores standard. Vi ser frem til at yde den bedste service og kokkerer den bedste mad, på jeres uforglemmelige dag. 

Vi ønsker jer et stort tillykke med kærligheden!