Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Mad til jeres bryllup i Jylland

Er den store dag tæt på? Mad ud af huset til bryllup? Vi sørger for bryllupsmenuen, så I kan læne jer tilbage og nyde momentet. Med DiningSix’s mange års catering erfaring, kan I roligt overlade alt mad catering til os. 

Til et bryllup er maden en af de mange ting der skal være styr på, inden den store dag. Men for et vellykket bryllup, er maden helt essentiel. Ønsker I at vi letter tilberedning postyret? Vi står klar til at overtage alt madlavning, og de derved liggende tilberedning processer. Vi ønsker at være til stede til at maden bliver serveret på fadene – om det er vores eller egen personlige fade, er helt op til jer. 

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Det eneste I skal tænke på, er at fornøje selskabet og skaber minder for livet med familie og venner

Et bryllup er en af de største, hvis ikke den største begivenhed man kommer til at holde. Vi vil gøre vores bedste for at gøre jeres dag helt uforglemmelig. Det er vigtigt, at maden til et bryllup spiller. DiningSix står inde med et stort udvalg af catering muligheder, hvor vi vil give jer og selskabet en ekstraordinær gastronomisk oplevelse, skræddersyet til selskabets præferencer. Med mange års catering erfaring, vil vores kokke kokkerere en bryllupsmenu, sammensat af de bedste kvalitets ingredienser og råvarer. 

Hvis I bestiller bryllups catering på DiningSix’s online hjemmeside til Jylland, sørger DiningSix for levering på selve dagen, hvor yderligere tilberedning processer ikke vil være nødvendigt. Vi står for alt det praktiske i køkkenet. I får tid til at fejrer kærligheden og hinanden. Vi overtager køkkentjansen. 

Giv selskabet fri mulighed for at socialisere med buffet! 

Blandt vores catering muligheder, tilbyder vi bryllups buffet som vi har haft stor succes med igennem tiden. Vores buffet giver selskabet god mulighed for at bevæge sig rundt i festlokalet, med fri mulighed for snak. Hvis man ønsker at kombinere portionsanretning og buffet, er dette selvfølgelig også en mulighed.

Det kunne være portionsanretning af både forret og dessert, og hovedretten til buffet. Hvad end I ønsker tapas, reception eller aftenmenu, så står DiningSix klar!

I skal have tilgodeset alle jeres ønsker på bryllupsdagen, hvilket DiningSix har den bedste kapacitet og service til at tilgodese. Hos DiningSix har vi ikke et maksimum på antal kuverter. Der tages stort hensyn, om end bryllupsselskabet er stort eller småt. 

Vi ser frem til at fejrer jer og vi glæder os meget til at være med til at skabe en mindeværdig bryllupsdag for jer.