Bestil catering til jeres bryllup i København

Mad til den store dag! Bestil mad til bryllup ud af huset hos DiningSix. Få mad leveret til bryllup i København. Hold fokus på hinanden og på jeres gæster, mens DiningSix tager sig af det praktiske omkring catering til brylluppet. Mad til bryllup er en essentiel del af jeres bryllupsdag.

Sommermenu 2022

Fra 235 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 30 sep

Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

335 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en Italiensk buffet ud af huset så har vi dig. Vi har nemlig sammen sat en Italiensk menu som består af 3 klassisk Italienske snacks, 5 Italiensk hovedretter og vores ynglings Italiensk dessert. Italiensk buffet

Anmeldelse fra trustpilot keller

Vores kunder siger

De bedste anbefalinger
Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!

Keller – Anmeldelse fra trustpilot

Få mere tid med jeres gæster med catering i København

Hos DiningSix glæder vi os til at gøre jeres dag helt uforglemmelig. Vi sørger for mad til bryllup – I sørger for kærlighed og gæster. Det er altid noget særligt at stå for catering til bryllup. Maden er en stor del af enhver fest, men mad til bryllup må gerne være lidt mere speciel. Vi glæder os til at hjælpe jer med at opfylde jeres madønsker. Mad til bryllup i København – lad DiningSix være der for dig, på din bryllupsdag. 

Er I undervejs med planlægningen af jeres bryllup? Vi ønsker at gøre det nemt og uforglemmeligt for jer på jeres særlige dag. DiningSix står klar til at hjælpe med catering til bryllup lige meget om I ønsker mad til reception, mad til frokost eller mad til aftenmenu. 

I kan selvfølgelig også bestille buffet til bryllup. Der er mange fordele ved at vælge buffet til bryllup. Når gæsterne henter mad, kommer de hinanden mere ved, end når de sidder på deres plads under hele bryllupsmiddagen. Der er plads til mange gode samtaler hen over bryllupsbuffetten.  Buffeten gør det også nemt løbende at have overblik over, hvilke fade, der skal fyldes op. Når I bestiller catering til bryllup i København hos DiningSix kan I også vælge at få forretten og desserten portionsanrettet og hovedretten som buffet. På den måde får I det bedste fra begge verdener. Lige meget hvilket setup I er til, kan I lade DiningSix stå for mad til bryllup.  

Som sagt kan I kan snildt lade DiningSix stå for mad til bryllup. Vi forsøger såvidt muligt at tage hensyn til alle jeres præferencer i forhold til menuen og selvfølgelig også til eventuelle allergener. Sammen finder vi frem til den ideelle bryllupsmenu. 

Hos DiningSix er mad vores speciale og vores passion. Vi kokkererer cateringmad med sæsonaktuelle råvarer af bedste kvalitet. Vi ønsker at skabe en uforglemmelig gastronomisk oplevelse for jer, og vi går absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kan I trygt lade os stå for catering til bryllup København! 

Et bryllup er måske den største fest, I kommer til at holde

Lige meget hvilket slags bryllup I planlægger, skal der mad til. Catering til bryllup er en af vores spidskompetencer. Vi har mange års erfaring med at levere mad til bryllup og vi leverer gerne mad til jeres bryllup i København. Hvis I ønsker det, leverer vi maden til brylluppet i København, og vores professionelle cateringhold sørger for, at I slipper for tilberedningsbesværet på dagen. I skal ikke bekymre jer om maden. I får muligheden for at være tilstede med jeres gæster –  uden bekymring. 

Med DiningSix’ cateringerfaring er vi det foretrukne valg, når I vælger catering til  bryllup i København. Vi lever altid  op til vores flotte standard, og det vil vi blive ved med at gøre.

Når bryllupsmenuen er på plads kan I slappe af og bare begynde at glæde jer!  

Tillykke med kærligheden og tillykke med hinanden. Vi glæder os til at sørge for maden til jeres kommende bryllup i København.