Bestil catering til jeres bryllup i København

Mad til den store dag! Bestil mad til bryllup ud af huset hos DiningSix. Få mad leveret til bryllup i København. Hold fokus på hinanden og på jeres gæster, mens DiningSix tager sig af det praktiske omkring catering til brylluppet. Mad til bryllup er en essentiel del af jeres bryllupsdag.

Sommermenu

229 DKK

Klar til servering

Vi byder sommeren velkommen med tre lækkert sammensatte serveringer, der får tænderne til at løbe i vand og smagsløgene til at synge. Nyd solen og den danske sommer sammen med dine gæster alt imens, vi sørger for en smagsoplevelse, I sent vil glemme.

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Efterårsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores efteråsmenu er en lækker 2-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

DiningSix Favoritmenu

Fra 179 DKK

Klar til servering

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

KöD Menu

Fra 250 DKK

Klar til servering

Klassisk menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Anmeldelse fra trustpilot keller

Vores kunder siger

De bedste anbefalinger
Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!

Keller – Anmeldelse fra trustpilot

Få mere tid med jeres gæster med catering i København

Hos DiningSix glæder vi os til at gøre jeres dag helt uforglemmelig. Vi sørger for mad til bryllup – I sørger for kærlighed og gæster. Det er altid noget særligt at stå for catering til bryllup. Maden er en stor del af enhver fest, men mad til bryllup må gerne være lidt mere speciel. Vi glæder os til at hjælpe jer med at opfylde jeres madønsker. Mad til bryllup i København – lad DiningSix være der for dig, på din bryllupsdag. 

Er I undervejs med planlægningen af jeres bryllup? Vi ønsker at gøre det nemt og uforglemmeligt for jer på jeres særlige dag. DiningSix står klar til at hjælpe med catering til bryllup lige meget om I ønsker mad til reception, mad til frokost eller mad til aftenmenu. 

I kan selvfølgelig også bestille buffet til bryllup. Der er mange fordele ved at vælge buffet til bryllup. Når gæsterne henter mad, kommer de hinanden mere ved, end når de sidder på deres plads under hele bryllupsmiddagen. Der er plads til mange gode samtaler hen over bryllupsbuffetten.  Buffeten gør det også nemt løbende at have overblik over, hvilke fade, der skal fyldes op. Når I bestiller catering til bryllup i København hos DiningSix kan I også vælge at få forretten og desserten portionsanrettet og hovedretten som buffet. På den måde får I det bedste fra begge verdener. Lige meget hvilket setup I er til, kan I lade DiningSix stå for mad til bryllup.  

Som sagt kan I kan snildt lade DiningSix stå for mad til bryllup. Vi forsøger såvidt muligt at tage hensyn til alle jeres præferencer i forhold til menuen og selvfølgelig også til eventuelle allergener. Sammen finder vi frem til den ideelle bryllupsmenu. 

Hos DiningSix er mad vores speciale og vores passion. Vi kokkererer cateringmad med sæsonaktuelle råvarer af bedste kvalitet. Vi ønsker at skabe en uforglemmelig gastronomisk oplevelse for jer, og vi går absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kan I trygt lade os stå for catering til bryllup København! 

Et bryllup er måske den største fest, I kommer til at holde

Lige meget hvilket slags bryllup I planlægger, skal der mad til. Catering til bryllup er en af vores spidskompetencer. Vi har mange års erfaring med at levere mad til bryllup og vi leverer gerne mad til jeres bryllup i København. Hvis I ønsker det, leverer vi maden til brylluppet i København, og vores professionelle cateringhold sørger for, at I slipper for tilberedningsbesværet på dagen. I skal ikke bekymre jer om maden. I får muligheden for at være tilstede med jeres gæster –  uden bekymring. 

Med DiningSix’ cateringerfaring er vi det foretrukne valg, når I vælger catering til  bryllup i København. Vi lever altid  op til vores flotte standard, og det vil vi blive ved med at gøre.

Når bryllupsmenuen er på plads kan I slappe af og bare begynde at glæde jer!  

Tillykke med kærligheden og tillykke med hinanden. Vi glæder os til at sørge for maden til jeres kommende bryllup i København.