God tid giver god rabat – Bestil 15 dage i forvejen og få 15 % rabat – kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Bestil catering til jeres bryllup på Sjælland

Planlægger I bryllup? DiningSix sørger for mad ud af huset til bryllup!

Bestil din bryllups menu nu, og vær forberedt, ved nem online booking hos DiningSix. 
I skal have tid til at nyde kærligheden og hinanden på denne specielle dag – overlad køkkentjansen og tilberedningen til os. Ens bryllupsdag er noget helt særligt og en af de største, hvis ikke den største, begivenhed man kommer til at holde her i livet. Alting skal selvfølgelig spille helt optimalt – her vil jeres rolle være at holde fokus på hinanden og jeres gæster.

DiningSix De Luxe Menu

338DKK 169 DKK

Minimal tilberedning

Tilbudet udløber 30 april

Menuen, der passer til ethvert selskab. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

3 retter menu + øl smagning

fra 199 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Vi har sørget for en dejlig menu, der komplimenterer de spændende, danske specialøl, I skal smage. Se menuen og læs mere om arrangementet lige her

Forårsmenu

199 DKK

Minimal tilberedning

Til dig, der gerne vil byde foråret velkommen. Vi har sammensat en dejlig forårsfrisk menu, der indeholder både surt og sødt. Inviter dine nærmeste, pynt bordet med friske blomster og lad os stå for alle forberedelserne.

Fødselsdagsmenu

205 DKK DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 Personer

Til dig, der gerne vil forkæle dine gæster på din fødselsdag. Vi har sammensat en menu, der er en fødselar værdig. I menuen er der noget for alle – både store og små. Vi har undladt at lave fødselsdagskagen – du har sikkert din helt egen favorit?

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Pescetar Menu

230 DKK

Minimal tilberedning

Vi tilbyder lækre Pescetar menu, som består af 2 salgs fisk med tilbehør og dessert.

Lad DiningSix trække ærmerne op. 

DiningSix har mange års erfaring indenfor catering, og vi er det mest foretrukne valg – Vi sørger for catering over hele Sjælland. Ved booking online hos DiningSix sørger vi for at skræddersy en bryllupsmenu, som lever op til jeres bryllups forventninger. Vi vil gøre vores absolut bedste for at opfylde alle madønsker og præferencer. Om det er en reception, en tapas menu eller aftenmenu I drømmer om. I så fald, vil det kun være fantasien der sætter grænser. Vores kokke står klar til at skabe en gastronomisk madoplevelse, sammensat af de bedste kvalitets ingredienser og sæsonaktuelle råvarer fyldt med smag. Husk at der ikke er behov for yderligere tilberedning efter maden bliver leveret.  

Er det en afslappet bryllupsstemning I ønsker? I så står vi inde med en succesfuld bryllupsbuffet. Vælger i buffet – hvis ikke bare til ét af måltiderne, giver det selskabet chancen for at komme rundt i lokalet og socialisere med alle. Samtidig giver buffet et klart overblik, for når fadene har brug for at blive fyldt op. Hvis man har behov for god variation af portionsanretning og buffet, kombinerer vi således at man eksempelvis vælger portionsanrettet forret og dessert, så hovedretten vil være buffeten. Som sagt, skræddersyer vi efter de præferencer I kommer med. En mulighed der giver jer det bedste af begge verdener.

Vores erfarne professionelle kokke vil skabe en menu sammensat af de bedste ingredienser og kvalitets råvarer. En bryllupsmenu inspireret af vores DiningSix restauranter, og mad der med sikkerhed vil falde i alles smag. Her vil der selvfølgelig så vidt som muligt, tages hensyn til hvis der skulle være eventuelle allergener og/ eller madpræferencer. DiningSix vil som altid opretholde den flotte standard og udvise den bedste service, og gøre vores bedste for at tilgodese alle jeres ønsker. 

Vi glæder os meget til at fejrer jeres kærlighed og være med til at gøre jeres bryllupsdag til noget helt særligt.