Bestil catering til jeres bryllup på Sjælland

Planlægger I bryllup? DiningSix sørger for mad ud af huset til bryllup!

Bestil din bryllups menu nu, og vær forberedt, ved nem online booking hos DiningSix. 
I skal have tid til at nyde kærligheden og hinanden på denne specielle dag – overlad køkkentjansen og tilberedningen til os. Ens bryllupsdag er noget helt særligt og en af de største, hvis ikke den største, begivenhed man kommer til at holde her i livet. Alting skal selvfølgelig spille helt optimalt – her vil jeres rolle være at holde fokus på hinanden og jeres gæster.

DiningSix De Luxe Menu

Før fra 340 Nu fra 170 DKK

Minimal tilberedning

Januar tilbud

Skal bookes inden den 26 januar. Menuen, der passer til ethvert selskab – både store og små. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Vintermenu

Fra 200 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 31 marts

Til dig, der vil løfte vinterhumøret med en lækker vintermenu! Vælg selv om I kan spise 2 eller 3 retter. Menuen er sammensat af efterårs råvarer og den smager fantastisk. Perfekt til en blæsene efterårsdag, der har brug for et lille, velsmagende løft. Velbekomme!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Forårsmenu / Konfirmationmenu

Fra 220 DKK

Klar til servering

Kan bestilles fra 1 april t.o.m 31 maj

Til dig, der gerne vil byde foråret velkommen. Vi har sammensat en dejlig forårsfrisk menu, der indeholder både surt og sødt. Inviter dine nærmeste, pynt bordet med friske blomster og lad os stå for alle forberedelserne.

Premium buffet

320 DKK

Minimal tilberedning

Den her menu kan beskrives med udtrykket: creme de la creme. Vores premium buffet er til dig, der skal bede om hele pakken… Der mangler nemlig ikke noget, når du sætter dig til bords med denne menu. Der er både forret, hovedret med flere forskellige slags kød og en lækker dessert.

Lad DiningSix trække ærmerne op. 

DiningSix har mange års erfaring indenfor catering, og vi er det mest foretrukne valg – Vi sørger for catering over hele Sjælland. Ved booking online hos DiningSix sørger vi for at skræddersy en bryllupsmenu, som lever op til jeres bryllups forventninger. Vi vil gøre vores absolut bedste for at opfylde alle madønsker og præferencer. Om det er en reception, en tapas menu eller aftenmenu I drømmer om. I så fald, vil det kun være fantasien der sætter grænser. Vores kokke står klar til at skabe en gastronomisk madoplevelse, sammensat af de bedste kvalitets ingredienser og sæsonaktuelle råvarer fyldt med smag. Husk at der ikke er behov for yderligere tilberedning efter maden bliver leveret.  

Er det en afslappet bryllupsstemning I ønsker? I så står vi inde med en succesfuld bryllupsbuffet. Vælger i buffet – hvis ikke bare til ét af måltiderne, giver det selskabet chancen for at komme rundt i lokalet og socialisere med alle. Samtidig giver buffet et klart overblik, for når fadene har brug for at blive fyldt op. Hvis man har behov for god variation af portionsanretning og buffet, kombinerer vi således at man eksempelvis vælger portionsanrettet forret og dessert, så hovedretten vil være buffeten. Som sagt, skræddersyer vi efter de præferencer I kommer med. En mulighed der giver jer det bedste af begge verdener.

Vores erfarne professionelle kokke vil skabe en menu sammensat af de bedste ingredienser og kvalitets råvarer. En bryllupsmenu inspireret af vores DiningSix restauranter, og mad der med sikkerhed vil falde i alles smag. Her vil der selvfølgelig så vidt som muligt, tages hensyn til hvis der skulle være eventuelle allergener og/ eller madpræferencer. DiningSix vil som altid opretholde den flotte standard og udvise den bedste service, og gøre vores bedste for at tilgodese alle jeres ønsker. 

Vi glæder os meget til at fejrer jeres kærlighed og være med til at gøre jeres bryllupsdag til noget helt særligt.