Skip to main content

Bestil catering til jeres bryllup på Sjælland

Planlægger I bryllup? DiningSix sørger for mad ud af huset til bryllup!

Bestil din bryllups menu nu, og vær forberedt, ved nem online booking hos DiningSix. 
I skal have tid til at nyde kærligheden og hinanden på denne specielle dag – overlad køkkentjansen og tilberedningen til os. Ens bryllupsdag er noget helt særligt og en af de største, hvis ikke den største, begivenhed man kommer til at holde her i livet. Alting skal selvfølgelig spille helt optimalt – her vil jeres rolle være at holde fokus på hinanden og jeres gæster.

DiningMix menu

Fra 110 DKK

Klar til servering

KAN BESTILLES TIL PERIODEN
15. APRIL – 30. JUNI
Gå på opdagelse blandt vores mest populære retter og mix din egen menu efter egen smag. Vores basispakke består af fire forskellige slags tilbehør. Vi anbefaler 3-5 tilvalg til hovedretten, f.eks. 2 x kød/fisk, 1 x sauce og 1 x varmt tilbehør.

Sommermenu 2024

Fra 215 DKK

Klar til servering

KAN BESTILLES TIL PERIODEN
27. MAJ – 30. SEPTEMBER.
Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

DiningSix Favoritmenu

Fra 190 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Tapas menu

Fra 180 DKK

Minimal tilberedning

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

Italiensk buffet

Fra 300 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en italiensk buffet ud af huset, så har vi dig. Vi har nemlig sammensat en italiensk menu, som består af tre klassiske italienske snacks, fem italienske hovedretter og mulighed for at tilkøbe vores yndlings dessert fra Italien. Prøv en lækker italiensk buffet fra DiningSix!

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Lad DiningSix trække ærmerne op. 

DiningSix har mange års erfaring indenfor catering, og vi er det mest foretrukne valg – Vi sørger for catering over hele Sjælland. Ved booking online hos DiningSix sørger vi for at skræddersy en bryllupsmenu, som lever op til jeres bryllups forventninger. Vi vil gøre vores absolut bedste for at opfylde alle madønsker og præferencer. Om det er en reception, en tapas menu eller aftenmenu I drømmer om. I så fald, vil det kun være fantasien der sætter grænser. Vores kokke står klar til at skabe en gastronomisk madoplevelse, sammensat af de bedste kvalitets ingredienser og sæsonaktuelle råvarer fyldt med smag. Husk at der ikke er behov for yderligere tilberedning efter maden bliver leveret.  

Er det en afslappet bryllupsstemning I ønsker? I så står vi inde med en succesfuld bryllupsbuffet. Vælger i buffet – hvis ikke bare til ét af måltiderne, giver det selskabet chancen for at komme rundt i lokalet og socialisere med alle. Samtidig giver buffet et klart overblik, for når fadene har brug for at blive fyldt op. Hvis man har behov for god variation af portionsanretning og buffet, kombinerer vi således at man eksempelvis vælger portionsanrettet forret og dessert, så hovedretten vil være buffeten. Som sagt, skræddersyer vi efter de præferencer I kommer med. En mulighed der giver jer det bedste af begge verdener.

Vores erfarne professionelle kokke vil skabe en menu sammensat af de bedste ingredienser og kvalitets råvarer. En bryllupsmenu inspireret af vores DiningSix restauranter, og mad der med sikkerhed vil falde i alles smag. Her vil der selvfølgelig så vidt som muligt, tages hensyn til hvis der skulle være eventuelle allergener og/ eller madpræferencer. DiningSix vil som altid opretholde den flotte standard og udvise den bedste service, og gøre vores bedste for at tilgodese alle jeres ønsker. 

Vi glæder os meget til at fejrer jeres kærlighed og være med til at gøre jeres bryllupsdag til noget helt særligt.