Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Mad til jeres bryllup i Århus

I gang med planlægningen af brylluppet? Lad DiningSix stå for mad til dit bryllup! DiningSix sørger for mad til bryllup ud af huset, med leveringen i Århus. Så snart maden er på plads, er der tid til at I kan begynde at glæde jer. Vi stræber for at give jer den bedste service, samt præsterer vores spidskompetencer indenfor vores speciale og passion for mad. Vi står for alt det praktiske i køkkenet.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles

Et bryllup er en fejring af et livslangt kærligheds løfte til den, man ikke kan være foruden. En begivenhed fyldt med uforglemmelige minder, man altid vil huske tilbage på og mindes med glæde. Lige meget hvilket slags bryllup I har i støbeskeen, så skal der mad på bordet! Mad til bryllup er en stor del af aftenenen og derfor er det vigtigt, at I vælger en catering løsning, der passer til jer! Et bryllup kræver mange forberedelser, hvor maden udgør en af hovedingredienserne i et vellykket bryllup. Og som altid står DiningSix klar til at løfte opgaven og opfylde alle madønsker på den mindeværdige dag. Med vores kvalitetsstempel er vi det foretrukne valg, og I kan nemt overlade alt madlavning til os. 

Når i bestiller mad til bryllup, skal I starte med at overveje hvilken stil og stemning i går efter. Vi kan hjælpe jer med mad til bryllupsreception, mad til bryllup som buffet eller en kombination mellem portionsanretning og buffet. Der er mange muligheder når du bestiller mad til bryllup i Aarhus fra DiningSix. Med DiningSix som catering ansvarlig på dagen, sørger vores kokke for en gastronomisk kvalitets sikker mad oplevelse for hele selskabet. Sammen skræddersyr vi en bryllups menu, fyldt med smag og gode sæsonaktuelle råvarer.  Derudover er der intet behov for yderligere tilberedning af det leverede mad. 

I kan forvente levering af den færdiganrettet bryllupsmenu, klar til direkte servering – enten på vores medbragte fade eller med nem flytning af maden over på jeres personlige fade. Vores passion og speciale her hos DiningSix’s er mad, og vi gør vores absolut bedste for at leve op til vores gæsters forventninger. For at I kan nyde dagen til det fuldeste, lægges bryllupsmenuen i hænderne på vores professionelle. Med vores mange års erfaring, kan I være helt sikre på at vi lever op til DiningSix’s standard. Hos DiningSix går vi absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Maden udgør hovedingredienserne for et vellykket bryllup.  

Ved bestilling på DiningSix’s online hjemmeside, vil vi gøre vores for at lette jeres bryllupsforberedelser

Et bryllup er formentlig den største dag i jeres liv, og I skal have fri mulighed for at nyde og fejre dagen i kærlighedens tegn, med familie og venner. Det er til et bryllup man skaber minder for livet, og det skal i selvfølgelig ikke gå ned på. 

Vi tilbyder mange forskellige catering løsninger til bryllup, med levering til både reception, tapas eller aftenmenu. Vi skræddersyer bryllupsmenuen, om end I ønsker formel eller uformel servering. Såvidt som muligt tager vi bedst muligt hensyn til eventuelle allergener og/ eller mad præferencer. 

Hvis I sigter efter en mere afslappet uformel stemning, kan I til fordel vælge at bestille buffet til brylluppet. En mulighed der gør det nemt for hele selskabet at socialisere, samtidig med at man garanterer, at alle får deres ønskede mængde mad. Til et bryllup skal man ikke løbe tør for mad og smag. 

Kontakt os for den yderligere information og catering muligheder til den store dag.  

Vi glæder os til at fejrer jer og skabe en bryllupsmenu, der er med til at gøre jeres dag, til noget helt særligt! 

Tillykke med kærligheden og hinanden!!!