Tapas ud af huset

Få Tapas ud af huset leveret lige til døren

Tapas catering egner sig godt til receptionen, det aktive selskab eller til aftenen hvor snakken, hyggen og maden gerne må vare længe. Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig spiseoplevelse. 

Med vores tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Til tapasmenuen kan I tilføje ekstra serveringer alt efter smag og behag – der er også alternativer vegetarer. 

Tapas leveres eller afhentes anrettet og klar til servering. 

 

Anmeldelse fra trustpilot af Anders

Fremragende til selskaber

Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.

Anmeldelse fra trustpilot af Sanne

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

Anmeldelse fra trustpilot af Martin

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

  • Fingermad til fest

    Sammensæt din egen tapas buffet

Tapas catering fra DiningSix

DiningSix har sammensat en tapas menu ud af huset, der tager udgangspunkt i sydens tapas traditioner og kombinerer dem med et par nordiske elementer. Vi har alt i alt valgt de bedste tapas elementer så I får den mest optimale tapas oplevelse. 

Tapas ud af huset København og Århus

Når I bestiller tapas ud af huset, i Århus eller København, vil du opleve, at I får en tapas oplevelse, hvor I slipper for besværet og bare kan nyde jeres tapas arrangement med jeres gæster. Vores tapas ud af huset afleveres klar til servering. Alt I skal tænke over er, om I vil have leveret eller selv afhente jeres tapas i Århus eller København.

Praktiske ting om vores Tapas menu

DiningSix tapas menu kan leveres helt ned til 4 kuverter, og vi har intet maximum antal på tapas kuverter. Tapas catering skal bestilles senest 72 timer inden levering- eller afhentningstidspunkt. I forbindelse med tapas ud af huset for store events eller firmafester, kan det være en god ide at være ude i god tid, og at kontakte os via telefon inden du afgiver bestillingen. 

I nogle tilfælde kan vi være fleksible med menu i store bestillinger, men vi har valgt tilføje 17 tilkøbsretter og snacks, så alle kan skræddersy det tapasbord de ønsker. 

Kan tapas menuen fungere som Tapas buffet?

Vores Tapas ud af huset kommer anrettet på fade, der kan stilles op som en tapas buffet. Alternativt kan I vælge at servere menuen som fingermad ved spisebordet. Hele tapas menuen, og tilvalgte tapas elementer, er anrettet således at de fungerer til både siddende og stående Tapas.

Reception, studenterfester og andre events hvor fingermad til festen er en nødvendighed – Vi klarer den for dig! 

Har du spørgsmål?

Praktisk infomation

Hvordan leveres maden?
Hvordan med rengøring af fade og skåle?
Hvor meget fylder det?

 

 

Se sæson menuer

DiningSix Julemenu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

249 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.

Klassisk Julemenu – Luksus

289 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?
Bestil nytårsmenu