Med vores tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Til tapasmenuen kan I tilføje ekstra serveringer alt efter smag og behag – der er også alternativer vegetarer.
Pølsebord bestående af:
– Spansk chorizo & grignotons (små stærke chorizo)
– Lufttørret spansk serranoskinke (15 mdr.)
– Italiensk trøffelsalami
– Krydret fennikelpølse
Osteplatte bestående af:
– Dansk Vesterhavsost
– Fransk brie med druer & solbærmarmelade
– Tomme de Savoie med peberfrugt
Tilbehør bestående af:
– Pesto
– Hjemmelavet humus
– Hjemmelavet aioli & ajvar
– Sprøde grissini & mix af oliven
– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo
Ønsker du en all in tapas oplevelse kan du tilkøbe forskellige kolde anretninger. Anretninger fungere rigtigt godt til receptioner og festlige begivenheder.
OBS! Der skal som minimum købs 4 almenlige tapas menuer.
Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo + 15,-
Ristede mandler & sprøde jordskokkechips + 15,-
1 stk laks med sprødt & dildcreme + 25,-
1 stk. teriyaki-marinerede kyllingespyd med ristet sesam + 15,-
Vegetar
1 stk. timbale med spinat, soltørret tomat & salvie (Vegetar) + 25,-
1 stk. butterdejssnegle med oliventapenade (Vegetar) + 15,-
Dessert
Syltet frugtsalat med luftig kokoscreme + 25,-
Chokoladekage med crumble & coulis +29,-
Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.
Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!
Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen
Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.
Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.
Du kan senest bestille maden 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.
Tillæg til praktisk info omkring 72 timer. Bemærk, at bestillingsfristen er ændret i november og december grundet ekstraordinær travlhed: Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.
Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.
Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.
Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82
OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.
Menuen, som er klar til servering kommer anrettet på fade / i skåle alt efter bestilling. Tag blot filmen af og sæt maden på bordet. Termokasserne med varm mad er indrettet således, at de åbnes ved hjælp af en “låge” i siden. Maden trækkes ud vandret. Brød og kød skal skæres før servering.
Hvis menuen indeholder både kolde og varme retter vil disse være opdelt i kolde kasser og vores varme termokasser.
Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.
Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.
Vi kan levere din mad mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
OBS! Vores Brunch menu kan leveres mellem 09.00 – 19.00
Afhentning af mad forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
OBS! Vores Brunch menu kan afhentes mellem 09.00 – 18.00
Hvis I har afhentning af service / Hvis I selv returnerer servicen den første hverdag efter bestillingsdatoen
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. sættes derefter direkte tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.
Hvis I først har mulighed for at returnere servicen i løbet af de førstkommende hverdage (senest 5 dage) efter bestillingsdatoen
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. kan derefter sættes tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.
Tilbagelevering af service skal ske på følgende adresser:
København
Dortheavej 10 – 12 Bygning C
Aarhus
Silkeborgvej 41 D, 8000 Århus C, Baghuset
Begge lokationer har åbent alle dage på nær søndag 09.00-15.00. Tilbagelevering af termokasser og service skal således finde sted i ovennævnte tidsrum. Uden for tidsrummet kan aftales på mail du får i din bekæftelse mail eller med køkkenet ved afhentning mad.
Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk
Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82
Værd at vide om Coronavirus – Forholdsregler og retningslinjer Hos DiningSix har vi selvfølgelig taget stilling til Coronavirus.
Alle vores informationer stammer fra Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen. Hvis du har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du bestiller mad hos os. Derfor har vi samlet lidt informationer om Corona og mad.
Smitter Coronavirus gennem mad? Fødevarestyrelsen skriver følgende om risikoen for smitte gennem mad: “Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem mad, men via dråber fra host og nys fra smittede personer.”
På verdensplan er der ingen rapporter om, at coronavirus har smittet mennesker via fødevarer eller fødevareemballager. Hvordan skal jeg forholde mig til buffetservering? Du kan stadig serverer buffet til dit selskab! Fødevarestyrelsen henviser til, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne, nys og host i ærmet.
Når I vælger buffetservering, er det en god ide at have fokus på kontaktflader. Hav en håndsprit stående ved buffeten, så gæsterne kan spritte hænderne, inden de tager mad. Risikoen for at blive smittet med Coronavirus, når man rører ved flader eller ting, er generelt lille. Det kan dog ske, hvis en smittet person nyser i hånden og herefter rører ved kontaktflader.
Sundhedsstyrelsen definerer: Kontaktsmitte: er smitte via overflader med virus, som man rører ved, og derefter rører sig i næse, øjne eller mund. Risikoen for kontaktsmitte mindskes ved god håndhygiejne og rengøring.
Hvilke ekstra forholdsregler tager I for at begrænse udbredelsen af Coronavirus i jeres virksomhed?
Vi følger vores sædvanlige, gode hygiejneprocedurer i vores køkkener. De regler vi normalt følger, beskytter allerede mod Coronavirus. Såfremt en medarbejder skulle blive syg, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
230 DKK
Minimal tilberedning
200 DKK
Minimal tilberedning
205 DKK DKK
Minimal tilberedning
Vi bestilte deres tapasanretning til barnedåb og der var masser af mad og det smagte virkelig lækkert! Alle gæster roste maden til skyerne!
Bestilte tapas til forlænget bestyrelsesmøde med påhæng. Alle var imponerede over den gode og rigelige mad. I kan nok godt regne med bestillinger fra flere af dem.
Super lækker tapas! Mange gæster roste maden og spurgte til leverandør… Leveringen skete ifølge aftale… 5 velfortjente stjerner
DiningSix har sammensat en tapas menu ud af huset, der tager udgangspunkt i sydens tapas traditioner og kombinerer dem med et par nordiske elementer. Vi har alt i alt valgt de bedste tapas elementer så I får den mest optimale tapas oplevelse.
Når I bestiller tapas ud af huset, i Århus eller København, vil du opleve, at I får en tapas oplevelse, hvor I slipper for besværet og bare kan nyde jeres tapas arrangement med jeres gæster. Vores tapas ud af huset afleveres klar til servering. Alt I skal tænke over er, om I vil have leveret eller selv afhente jeres tapas i Århus eller København.
DiningSix tapas menu kan leveres helt ned til 4 kuverter, og vi har intet maximum antal på tapas kuverter. Tapas catering skal bestilles senest 72 timer inden levering- eller afhentningstidspunkt. I forbindelse med tapas ud af huset for store events eller firmafester, kan det være en god ide at være ude i god tid, og at kontakte os via telefon inden du afgiver bestillingen.
I nogle tilfælde kan vi være fleksible med menu i store bestillinger, men vi har valgt tilføje 17 tilkøbsretter og snacks, så alle kan skræddersy det tapasbord de ønsker.
Vores Tapas ud af huset kommer anrettet på fade, der kan stilles op som en tapas buffet. Alternativt kan I vælge at servere menuen som fingermad ved spisebordet. Hele tapas menuen, og tilvalgte tapas elementer, er anrettet således at de fungerer til både siddende og stående Tapas.
Reception, studenterfester og andre events hvor fingermad til festen er en nødvendighed – Vi klarer den for dig!
Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles. Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling
København
Vestergade 17
DK-1456 København K
Aarhus
Fredens Torv 1, 1. sal
DK-8000 Aarhus C
Telefontider for kundeservice og bookingafdeling:
Man-fredag: 09:00 - 22:30
Lørdag: 10:00 - 22:30
Søndag: 11:00 - 22:30
Tlf. 69 15 69 82
info@diningsix.dk
CVR: 38342835
København
Dortheavej 10 - 12 bygning C
DK-2400 København NV
Aarhus
Silkeborgvej 41D
DK-8000 Aarhus C
Praktisk infomation
Catering København & Aarhus
Handelsbetingelser
Kokkeelevplads
Samarbejdspartner
Tilberedningsvejledninger
Presse
Der kan forekomme allergener i vores fødevarer. Få mere info ved henvendelse på Tlf. 69 15 69 82 eller info@diningsix.dk