Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Mad til jeres bryllup i Nordjylland

I har styr på lokalet, I har styr på gæstelisten – har I styr på mad til bryllup i Nordjylland? DiningSix er klar til at levere maden til jeres store dag. Mad til bryllup, der falder i selskabets smag. DiningSix leverer mad til bryllup i Nordjylland, når I har brug for det. I får tiden og overskuddet til at fejre kærligheden sammen med jeres familie og venner. Vi sørger nemlig for al mad til jeres bryllup i nordjylland.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Brylluppet er en af de –  hvis ikke den største dage i jeres liv

Det er en dag, hvor I skal være til stede med jeres gæster og med hinanden. Mad til bryllup tager vi os af! Bestil mad til bryllup allerede i dag. Vi har mange forskellige catering løsninger til bryllup. Bestil catering til bryllup hos DiningSix, og glæd dig til en fantastisk bryllupsmenu.

Vi har flere forskellige catering løsninger til bryllup og vi leverer både mad til reception og mad til aftenens bryllupsmenu. Skal I bruge mad til reception, har vi et stort udvalg af mad, der er lige til at hapse med fingrene. Det giver en dejlig uformel stemning. Mad til bryllup kan arrangeres på mange forskellige måder. Kun jeres fantasi sætter grænser.

Når I skal bruge mad til bryllup i Nordjylland kan I med fordel vælge buffet. Buffet til bryllup er en dejlig løsning, der giver en afslappet stemning og gode samtaler rundt omkring i lokalet. Mad til bryllup tilfører en stor del af stemningen. DiningSix har stor erfaring med at sammensætte menuer, der gør gæsterne glade og mætte.

Vi leverer mad til bryllup i Nordjylland og maden er klar til servering, når I modtager den. Det betyder, at I ikke skal gøre andet end at sætte maden på bordet. Det er dejligt nemt og bekvemt. Vi laver mad til bryllup i Nordjylland til en fornuftig pris. Vi går lang for at imødekomme jeres ønsker på den store dag. Der skal ikke mangle noget, når I sætter jer til bords. Derfor er vores mad til bryllup sammensat af professionelle kokke, der ved hvordan en bryllupsmenu skal se ud. 

Vi glæder os til at levere mad til bryllup på jeres kærlighedsdag!