God tid giver god rabat – Bestil 15 dage i forvejen og få 15 % rabat – kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Bestil billig catering til alle anledninger fra DiningSix i både Aarhus og København.

Billig catering – Diningsix kan hjælpe

Kærlighed til maden, nærvær og kvalitetsprodukter kendetegner de eksklusive menuer, som har taget Danmark med storm. DiningSix er lækker og billig mad ud af huset. Der er tænkt over alle de små detaljer i sammensætningen og tilberedningen, hvilket gør maden til en uvurderlig smagsoplevelse, nem at servere for dine gæster og så endda til en fantastisk pris!Er du på udkig efter lækker mad ud af huset til en billig pris? Så gå på opdagelse i de mange forskellige cateringmenuer, særligt sammensat af de dygtige kokke fra DiningSix.

Vælg mellem overdådige buffeter og 3-retters selskabsmenuer til under 200 kroner pr. kuvert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til serveringen ved modtagelsen? Med catering fra DiningSix betyder det altså, at du ikke behøver bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster. Nemmere cateringløsning finder du ikke.DiningSix er den perfekte cateringløsning med billig mad ud af huset. DiningSix leverer billig catering til private arrangementer såvel som til firmaer. Her kan du bestille festmad til alle anledninger og få det leveret direkte til døren. DiningSix er til dig, der ønsker kvalitetsmad til rimelige priser.Du kan vælge selv at afhente din cateringmenu i enten Aarhus eller København, eller du kan få den leveret direkte til din dør.

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 179 DKK

Klar til servering

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

Anmeldelse fra trustpilot keller

Vores kunder siger

De bedste anbefalinger
Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!

Keller – Anmeldelse fra trustpilot

Brunchbuffet

Fra 199 DKK

Klar til servering

Overdådig brunchbuffet med alt hvad hjertet og maven begærer først på dagen. Det spændende udvalg fungerer som det perfekte startskud til en fortsat god og festlig dag.

Selskabsmenu

Fra 199 DKK

Klar til servering

Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

DiningSix De Luxe Menu

338 DKK

Minimal tilberedning

Menuen, der passer til ethvert selskab. Vi bruger tid i køkkenet, så du kan bruge tiden med dine gæster. DeLuxe Menuen indeholder 3 lækre retter og absolut ingen dikkedarer.

Dansk mad alá Klokken

199 DKK

Klar til servering

Et klassisk dansk frokostbord med alt hvad der hører til. Med klokken’s menu er du sikret både kvalitet og smag. Hyggen, må I selv skabe.

Super lækker festmenu i flotte fade

Super lækker festmenu i flotte fade lige til at stille på bordet. Så er det let at være vært og nyde selskabet. Vildt meget mad til overs.

Rune på trustpilot

Virkelig lækker mad i rigelige mængder

Virkelig lækker mad i rigelige mængder. Afhentede i Århus og det var nemt at finde. Maden kom i pæn service, der var lige til at sætte på bordet. Det eneste jeg selv skulle ordne var at skære stegene i skiver – og stegene var veltilberedte og holdt sig nemt varme i varmekassen indtil servering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos diningsix. Eneste anke er, at jeg nu kommer til at savne deres fantastiske chokoladekage hver eneste dag – den burde der være en abonnomentordning på (leveret til døren alle de dage man fortjener den – og det er tit ) 😉

Line på trustpilot

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot