DiningMix Menu
Gå på opdagelse blandt vores mest populære retter og mix din egen menu efter egen smag.
Basis
Friskbagt brød m. urtemayo
Pasta Rigatoni m. pesto, tomat, spinat & mozzarella
Årstidens grønne salat m. kål & grovkornet sennepsvinaigrette
Kold kartoffelsalat m. safrancreme & ærteskud
110,-
Vores basispakke består af fire forskellige slags tilbehør. Vi anbefaler 3-5 tilvalg til hovedretten, f.eks. 2 x kød/fisk, 1 x sauce og 1 x varmt tilbehør.
For den komplette madoplevelse, så anbefaler vi, at du tilvælger én af vores fristende forretter eller går ombord i én af vores søde desserter.
HOVEDRET
Kød/Fisk
-
Oksecuvette+45
-
Oksemørbrad+80
-
Kyllingeoverlår m. citron+25
-
Langtidsbraiseret svinekæber+60
-
Langtidsbraiseret kalkuncuvette i tomatsauce+35
-
Bagt torsk m. små tomater+40
-
Vegetarisk trøffellasagne+35
Koldt tilbehør
-
Tomatsalat m. cherrytomater, mozzarella & pesto+25
-
Caesarsalat m. caesardressing, hjertesalat, parmesan & croutoner+30
-
Teriyaki-marinerede kyllingespyd m. ristet sesam+15
Varmt tilbehør
-
Små kartofler m. rosmarin & flagesalt+20
-
Flødekartofler m. knust peber & citrontimian+20
-
Selleri m. brunet smør, salvie, kapers & hasselnødder+20
-
Bagt spidskål m. hasselnødder & citronolie+20
Sovs
-
Bearnaisesauce+20
-
Bearnaisemayo+15
-
Portvinsglace+20
Vegetarisk selskabsmenu
Opdag den perfekte blanding af smag og friskhed med vores eksklusive vegetariske menu, der bringer det bedste fra haven direkte til dit bord! Vælg vores helt grønne menu, der består af forret og hovedret, eller tilføj pescetariske alternativer for en ekstra dimension af smag.
Forret
– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo
Hovedret
– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner
Vegansk alternativ
Vi har sammensat en alternativ version af vores menuer, der tilgodeser veganere. Menuen består af lækre veganske alternativer og er samtidig gluten- og laktosefri. På den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.
Forret
– Rødbedecarpaccio m. smoked cream, sherry vinaigrette, ærteskud & pinjekerner
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater, olivenolie & bredbladet persille
– Glutenfrit brød
Hovedret
– Bønnecassoulet af 3 slags bønner, brunois af courgetter, aubergine, bagt m. nøddecrust
– Vintersalat m. grønkål, rødkål, soltørrede tranebær & blodappelsin vinaigrette
– Urtecreme m. friske krydderurter
Dessert
– Ananas & blommer syltet m. stjerneanis og lauerbærblade, luftig vanille-kokoscreme & ristede mandler
OBS! Denne menu er også gluten- og laktosefri