Skip to main content

DiningMix Menu

Gå på opdagelse blandt vores mest populære retter og mix din egen menu efter egen smag.

Basis

Friskbagt brød m. urtemayo

Pasta Rigatoni m. pesto, tomat, spinat & mozzarella 

Årstidens grønne salat m. kål & grovkornet sennepsvinaigrette

Kold kartoffelsalat m. safrancreme & ærteskud

110,-

Vores basispakke består af fire forskellige slags tilbehør. Vi anbefaler 3-5 tilvalg til hovedretten, f.eks. 2 x kød/fisk, 1 x sauce og 1 x varmt tilbehør. 

For den komplette madoplevelse, så anbefaler vi, at du tilvælger én af vores fristende forretter eller går ombord i én af vores søde desserter.

FORRET

  • Koldrøget laks m. citronskal, radiser, rygeost og urter
    +30
  • Tunmousse med citronskal, friske urter, rødløg & ærteskud
    +30
  • Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, citronolie & parmesan
    +30

HOVEDRET

Kød/Fisk

  • Oksecuvette
    +45
  • Oksemørbrad
    +80
  • Kyllingeoverlår m. citron
    +25
  • Langtidsbraiseret svinekæber
    +60
  • Langtidsbraiseret kalkuncuvette i tomatsauce
    +35
  • Bagt torsk m. små tomater
    +40
  • Vegetarisk trøffellasagne
    +35

Koldt tilbehør

  • Tomatsalat m. cherrytomater, mozzarella & pesto
    +25
  • Caesarsalat m. caesardressing, hjertesalat, parmesan & croutoner
    +30
  • Teriyaki-marinerede kyllingespyd m. ristet sesam
    +15

Varmt tilbehør

  • Små kartofler m. rosmarin & flagesalt
    +20
  • Flødekartofler m. knust peber & citrontimian
    +20
  • Selleri m. brunet smør, salvie, kapers & hasselnødder
    +20
  • Bagt spidskål m. hasselnødder & citronolie
    +20

Sovs

  • Bearnaisesauce
    +20
  • Bearnaisemayo
    +15
  • Portvinsglace
    +20

DESSERT

  • Chokoladekage med coulis, syltede bær og crumble
    +30
  • Cheesecake m. knas & syltede bær
    +45
  • Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær
    +30

Chokoladekage med blåbær og crumble
Cheesecake m. knas & syltede bær
Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær

Vegetarisk selskabsmenu

Opdag den perfekte blanding af smag og friskhed med vores eksklusive vegetariske menu, der bringer det bedste fra haven direkte til dit bord! Vælg vores helt grønne menu, der består af forret og hovedret, eller tilføj pescetariske alternativer for en ekstra dimension af smag.

Vegetarisk menu

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Vegansk alternativ

Vi har sammensat en alternativ version af vores menuer, der tilgodeser veganere. Menuen består af lækre veganske alternativer og er samtidig gluten- og laktosefri. På den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.

Vegansk menu (gluten- og laktosefri)

Forret
– Rødbedecarpaccio m. smoked cream, sherry vinaigrette, ærteskud & pinjekerner
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater, olivenolie & bredbladet persille
Glutenfrit brød

Hovedret
– Bønnecassoulet af 3 slags bønner, brunois af courgetter, aubergine, bagt m. nøddecrust
– Vintersalat m. grønkål, rødkål, soltørrede tranebær & blodappelsin vinaigrette
– Urtecreme m. friske krydderurter

Dessert
– Ananas & blommer syltet m. stjerneanis og lauerbærblade, luftig vanille-kokoscreme & ristede mandler

OBS! Denne menu er også gluten- og laktosefri