Skip to main content

VEGEGTARISK MENU

Kræver minimal tilbedredning

VEGETARISK MENU

Forret

Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan

Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille

Friskbagt brød m. urtemayo 

Hovedret

Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg

Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Fra 195,- pr. kuvert
  • Tomatsalat m. mozzarella, pesto & balsamicoglace

  • Bagt torsk med pesto samt små tomater

  • Chokoladekage med coulis, syltede bær og crumble

  • Små stegte kartofler m. pesto

  • Cheesecake m. knas og coulis af sæsonens bær

  • Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær

Mulighed for tilkøb til menuen

  • – Cremet, røget lakserilette m. urter & citronskal
    +30,-
  • – Bagt torsk med pesto samt små tomater
    +40,-
  • – Glutenfri bolle
    +15,-
  • – Små stegte kartofler m. pesto
    +20,-
  • – Tomatsalat m. mozzarella, pesto &#038…
    +30,-
  • – Bagt spidskål m. hasselnødder & citronolie
    +20,-
  • – Bagt selleri m. brunet smør, salvie, kapers & hasselnødder
    +25,-
  • – Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær
    25,-
  • – Cheesecake m. knas og coulis af sæsonens bær
    45,-
  • – Chokoladekage med coulis, syltede bær og crumble
    +30,-
  • Vegansk menu (gluten- og laktosefri)
    195,-

Vegansk alternativ

Vi har sammensat en alternativ version af vores menuer, der tilgodeser veganere. Menuen består af lækre veganske alternativer og er samtidig gluten- og laktosefri. På den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.

Vegansk menu (gluten- og laktosefri)

Forret
– Safran syltet selleri m. citruscreme & ærteskud
– Humus m. citron, hvidløg & tahin
Glutenfrit brød

Hovedret
– Pandestegt linsedeller m.kikærter, små tomater & pesto
– Bagt spidskål m. hasselnødder & citronolie
– Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
– Årstidens salat m. vinaigrette & ristede kerner

Dessert
– Syltet frugt m. lufligt kokosmælk & frysetørret hindbær

OBS! Denne menu er også gluten- og laktosefri

Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82

Praktisk information

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.


Bestil nu

Hvornår kan jeg senest bestille?

Hvis du skal bestille mad til lørdag eller søndag skal vi modtage din ordre inden onsdag kl 12.00
Alle andre dage kan maden bestilles 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.

 

Kan jeg ændre i min bestilling?

Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.

Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82

OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.

Hvordan modtager jeg min mad?

Menuen, som er klar til servering kommer anrettet på fade / i skåle alt efter bestilling. Tag blot filmen af og sæt maden på bordet. Termokasserne med varm mad er indrettet således, at de åbnes ved hjælp af en “låge” i siden. Maden trækkes ud vandret. Brød og kød skal skæres før servering.

Hvis menuen indeholder både kolde og varme retter vil disse være opdelt i kolde kasser og vores varme termokasser.

  • Undlad at åbne de varme termokasser før den umiddelbare servering
  • Maden holder sig varm og lækker i termokasserne i 2 timer efter modtagelsen.
  • Hvis du ønsker en varm menu leveret vælger du et leveringstidpunkt.Leveringstidspunktet er 1 times interval og I  kan modtage maden helt udløb af intervaltet.
    Eksempel 1: I skal spise 18.00. Vælg da levering mellem 17.00 – 18.00
    Eksempel 2: I skal spise 18.30 vælg da levering mellem 17.00 – 18.00 – Maden holder sig varm til I skal spise.
  • Ønsker I at afhente en varm menu vælger du et præcist afhentning tidpunkt. Ved afhentning af meget mad hver opmærksom på størrelsen af de varme termokasser.

Har I vegetariske alternativer?

Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.

Hvad koster levering af maden?

Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret maden?

Vi kan levere din mad mellem kl. 11.00 – 18.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

 

I hvilket tidsrum kan jeg afhente maden?

Afhentning af mad forgår mellem 11.00 – 17.30 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

Skal jeg rengøre servicen?

Hvis I har afhentning af service / Hvis I selv returnerer servicen den første hverdag efter bestillingsdatoen
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. sættes derefter direkte tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.

Hvis I først har mulighed for at returnere servicen i løbet af de førstkommende hverdage (senest 5 dage) efter bestillingsdatoen
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. kan derefter sættes tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.

Hvor tilbageleverer jeg servicen?

Tilbagelevering af service skal ske på følgende adresser:

København
Dortheavej 10 – 12 Bygning C

Aarhus
Silkeborgvej 41 D, 8000 Århus C, Baghuset

Begge lokationer har åbent alle dage på nær søndag 09.00-15.00. Tilbagelevering af termokasser og service skal således finde sted i ovennævnte tidsrum. Uden for tidsrummet kan aftales på mail du får i din bekæftelse mail eller med køkkenet ved afhentning mad.

Spørgsmål omkring min ordre eller andet?

Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk

Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82

Afhentning af servicen ved køb levering

Afhentning af servicen ved køb af levering sker dagen efter afholdte event mellem kl. 10.00-17.00.
I vil på dagen for afhentningen få en sms med et 2 timers interval, hvor vores chauffør vil ankomme. Skulle det ske, at afhentningsdagen ikke passer jer, bedes I kontakte vores kundeservice for at aftale en ny dato.

Vi vil opkræve et gebyr hvis vi køre forgæves og det ikke lykkes os at få vores service og varmekasser tilbage.

Alternativer

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Sommermenu 2024

Fra 215 DKK

Klar til servering

KAN BESTILLES TIL PERIODEN
27. MAJ – 30. SEPTEMBER.
Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

DiningMix menu

Fra 110 DKK

Klar til servering

KAN BESTILLES TIL PERIODEN
15. APRIL – 26. MAJ
Gå på opdagelse blandt vores mest populære retter og mix din egen menu efter egen smag. Vores basispakke består af fire forskellige slags tilbehør. Vi anbefaler 3-5 tilvalg til hovedretten, f.eks. 2 x kød/fisk, 1 x sauce og 1 x varmt tilbehør.
Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 20:00
  • Lørdag: 10:00 – 20:00
  • Søndag: 11:00 – 20:00