POPKOP
En kop til enhver smag
Popkop
Velkommen til en ny måde at spise på.
Med Popkop serverer vi små smagseksplosioner – i en kop. Glem alt om kø ved buffeten og balancegang med tallerkener, kniv og gaffel. Pop en kop! De er skabt til at nyde stående, gående, snakkende – uden besvær. Det er lige præcis dét, Popkop kan.
Menuen består af 6 kreative småretter fulde af smag. De 6 kopper udgør en hel menu – har du lyst til lidt ekstra, kan du gå på opdagelse i vores tilvalgskopper!
Menuen er kold og klar til servering.
Laksen
Rillette af koldrøget laks m. limeskal, estragon, Szechuan peber & ærteskud
Kyllingen
Røget kylling m. safrancreme, hjertesalat & beernuts
Grisen
Coppa m. aioli, semidried tomat & rucola
Rødbeden
Langtidstilberedt rødbede m. smoked cream, sherry vinaigrette, ærteskud & pinjekerner
Oksen
Oksecuvette m. bearnaisemayo, syltet rødløg & karse
Tomaten
Tomatsalat m. cherrytomater, mozzarella & pesto
Tilhørende friskbagt sprødt focacciabrød m. havsalt & rosmarin og hjemmelavet bearnaisemayo m. frisk estragon
Mulighed for tilkøb til menuen
-
– Rejen – Tigerrejer m. spansk mojo sauce, aioli & feldsalat+28,-
-
– Cæsaren – Cæsarsalat m. cæsardressing, hjertesalat, parmesan & croutoner+28,-
-
– Skinken – Lufttørret spansk serranoskinke m. artiskok & trøffelmayo+28,-
-
– Kartoflen – Små røget kartofler m. safrancreme & karse+28,-
-
– Cuvetten – Oksecuvette m. teriyaki glace, feldsalat, hvidløgscreme & stegte bøgehatte+28,-
-
– Kikærten – Kikærtesalat m. humus, semidried tomater & bredbladet persille+28,-
-
– Osten – Dansk Vesterhavsost m. lime-rabarberkompot+28,-
-
– Chokoladen – Chokoladekage m. syltede bær & crumble+28,-
-
– Frugten – Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær+28,-
Rejen – Tigerrejer m. spansk mojo sauce, aioli & feldsalat
Cæsaren – Cæsarsalat m. cæsardressing, hjertesalat, parmesan & croutoner
Skinken – Lufttørret spansk serranoskinke m. artiskok & trøffelmayo
Kartoflen – Små røget kartofler m. safrancreme & karse
Cuvetten – Oksecuvette m. teriyaki glace, feldsalat, hvidløgscreme & stegte bøgehatte
Kikærten – Kikærtesalat m. humus, semidried tomater & bredbladet persille
Osten – Dansk Vesterhavsost m. lime-rabarberkompot
Chokoladen – Chokoladekage m. syltede bær & crumble
Frugten – Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær
Popkop: praktisk og bevidst engangsvalg
Popkop leveres i engangsemballage – helt bevidst! Selve bægeret er naturligvis godkendt til fødevarer og bør sorteres som restaffald, da det har været i kontakt med mad. Hver popkop lukkes med et klart låg fremstillet af genbrugsplast. Efter du har poppet dine kopper bør du sortere lågene som hård plast, så materialet kan genanvendes endnu en gang.
Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82
Praktisk information
Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.
Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.
Hvis du skal bestille mad til lørdag eller søndag skal vi modtage din ordre inden onsdag kl 12.00
Alle andre dage kan maden bestilles 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.
Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.
Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.
Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere op senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82
OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.
Menuen ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering eller nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.

Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.
Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.
Vi kan levere denne menu mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
Afhentning af menuen forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
Du skal ikke tilbageleverer servicen, da denne menu kommer engangsemballage.
Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk
Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82
Menu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede. For at tilberede Menuen skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde. Menuen ankommer altid kold. Du kan se vores tilberedningsvejledninger her.
Alternativer
KöD Menu
Fra 300 DKK
Klar til servering
Klar til servering
Tapas menu
Fra 180 DKK
Minimal tilberedning
Minimal tilberedning
Klassisk Julefrokost – Varm
Fra 299 DKK
Klar til servering
KAN BESTILLES TIL LEVERING/AFHENTNING
30. OKTOBER – 22. DECEMBER
Inklusiv mandelgave
Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere!
Klar til servering
Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus
Forespørgsler?
Support
- Man-fredag: 09:00 – 20:00
- Lørdag: 10:00 – 20:00
- Søndag: 11:00 – 20:00