Skip to main content
Nytårsaften København og Aarhus

Mad til Studentergilde

Er du ved at lade op til at skulle have en masse glade studenter forbi? Eller skal du fejre familiens student derhjemme?

Så vil vi først og fremmest gerne sige tillykke til og med studenten i dit liv! Nu er det endelig tid til årets studentergilder rundt omkring i det danske land. Og mens den kommende student har sit hoved begravet i bøger om oldtiden eller virksomhedsøkonomi, er du måske mere optaget af forberedelserne til studentergildet – mad til studentergilde og mad til vognturen. Det er noget helt særligt at færdiggøre en uddannelse og det skal selvfølgelig markeres med en vogntur med vennerne og måske også en hyggelig dag med familien. Bestil mad til studentergilde hos DiningSix og fejr din nyudklækkede student med masser af god smag og godt selskab. Her på siden kan du læse mere om vores mad til studentergilde. Vi glæder os til at lave mad til dit studentergilde!

Jylland & Sjælland

Studenter buffet Derhjemme

Hvis I planlægger at holde studentergildet derhjemme, kan I overveje at sætte maden op som en skøn studenterbuffet.

Vi har flere menuer, der kan fungere perfekt som en studenterbuffet. Sæt for eksempel vores sommermenu op som studenterbuffet derhjemme. Vores sommermenu er frisk og lækker. Den er lavet til en skøn sommerdag, hvor I fejrer jeres student. Menuen består af to serveringer, hvor den første er en snack-servering. Denne servering kan I tage i haven, inden I rykker videre til studenterbuffeten. Server hovedretten som en dejlig studenterbuffet. Hovedretten indeholder masser af sommerfriske elementer.


Du kan se vores studenterbuffet / sommermenu ved at klikke på knappen her

Aarhus & København

Studenterfest mad

Skal du bruge studenterfest mad til et større arrangement, kan vi også hjælpe med det.

Når vores gæster bestiller mad til studenterfest er der meget forskel på, hvor meget studenterfest mad, de skal bruge. Nogle er mest interesserede i en intim middag, mens andre vil fejre med et kæmpe brag. Uanset hvad, har I brug for en omgang studenterfest mad. Studenterfest mad kan være mange ting. I afsnittet ovenfor foreslog vi dig vores sommermenu som mad til studenterfest, men du kan selvfølgelig også vælge en af vores mange andre menuer som mad til studenterfest. Der er meget forskelligt studenterfest mad – valget er ene og alene dit. Vi har selvfølgelig også sørget for, at der er alternativer til pescetarer og vegetarer. Studenterfest mad skal være til alle ved bordet.

Du kan finde vores mange menuer, som du kan bruge som studenterfest mad, ved at klikke på knappen herunder. Vi glæder os meget til at lave studenterfest mad til jeres studentergilde. Stort tillykke med studenten!

Aarhus & København

Studentergilde mad til studenterkørsel

Studentergilde mad til Studenterkørsel – Hvad skal I finde på? Der kommer snart 30 glade studenter forbi, der nok har fået lige så huen passer. Studentergilde mad til Studenterkørsel skal være let, lækkert og let at spise. I kan være helt sikre på, at der er blevet serveret lakseroulade som studenterkørsel mad mere end ét  sted på ruten, så lad os hoppe over den! Det er sjovere at være det stop, der overrasker med studenterkørsel mad! 

Vi foreslår vores tapasmenu som mad til studenterkørsel og som studentergilde mad. Menuen er let at have med at gøre og så smager den fantastisk! Det er ikke kun studenterne på vognturen, der bliver glad for den her menu – det gør familien også! Vores tapasmenu består af et pølsebord, et ostebord og en masse lækkert tilbehør. Sådan en tapasmenu er lavet til at gøre en omgang studenter glade! Den er hverken for meget eller for lidt.

Du kan se tapasmenuen, vores forslag til din studenterkørsel mad, ved at klikke videre på knappen herunder. Vi har også samenarbejde med Burgershack der levere burgere til fester og arrangementer.

Aarhus

Smørrebrød til Studentergilde

Bor du i Aarhus kan du bestille smørrebrød som mad til studenterfest eller som mad til vogntur.

Et skønt udvalg af gode, højtbelagte stykker smørrebrød til studentergilde. Det er noget, der falder i god smag. Hos Klokken er der et stort udvalg af smørrebrød til studentergilde og du kan vælge så mange du vil, af din (eller studentens) favorit. Vi synes, at smørrebrød til studentergilde er en god løsning både som mad til studenterfest og mad til vogntur. Stykkerne er klar når du henter dem hos Klokken, så du skal ikke bruge tid i køkkenet overhovedet. Klokkens smørrebrød til studentergilde kan nemt sættes på bordet i de klassiske hvide smørrebrødsæsker. 

Smørrebrød til studentergilde er lidt svære at spise end tapas er, men så besværligt er det heller ikke og det ligger rigtig godt i maven. Se Klokkens udvalg af smørrebrød til studentergilde ved at klikke på knappen her

Aarhus & København

Fejr studenten på en af vores restauranter

Har du lyst til at holde studentergilde for studenten ude i byen, kan du besøge en af vores mange restauranter. Her har vi plads til både store og små selskaber. Vi lover god stemning, god mad og verdensklasse betjening. Du kan se et overblik over vores forskellige restaurant-koncepter på knappen `Find restaurant´. 

Har du brug for et stort eller lille, mere eller mindre privat selskabslokale kan du få et overblik over dine muligheder, i både København og Aarhus.

Vi håber at se jer!