Skip to main content

København & Aarhus

Julefrokost Catering

OBS! Vi tager forbehold for udsolgte datoer. Bestil din menu i dag.

Julefrokost catering kommer i mange afskygninger og det kan være en sand jungle at finde rundt i. Vi har forsøgt at gøre vores julefrokost catering så ligetil som muligt – både når du leder efter den menu, du godt kunne tænke dig, og når du endelig får din julefrokost catering hjem på bordet.

Vores julefrokost catering er til for dig, der gerne vil have god tid til at hygge dig med venner og familie – både før, under og efter middagen. Derfor kræver vores julefrokost catering minimal eller slet ingen tilberedning. Vi har klaret ærterne for dig! Find din julefrokost ud af huset hos DiningSix, læn dig tilbage og spis!

OBS! Hvis du skal bestille julefrokost til lørdag eller søndag skal vi modtage din ordre inden onsdag kl 12.00 i samme uge. Alle andre dage kan maden bestilles 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.

Aarhus & København

Julemad ud af huset til Juleaften

Julemad ud af huset bliver mere og mere almindeligt. Flere og flere overlader madlavningen til dygtige kokke, der elsker at lave julemad ud af huset til alle madglade julemennesker. Der er i forvejen nok stress og jag forbundet med julen. Så få endelig uddelegeret nogle opgaver og bestil din julemad ud af huset. Vores julemad ud af huset til juleaften kan bestilles helt ned til 2 kuverter. Der er ingen grund til at stå og svede over en kæmpe middag juleaften, hvis du helst vil være fri.

Bestil din julemad ud af huset til juleaften hos DiningSix og brug juletiden med dem, du holder af.

Nytårsaften København og Aarhus

Julefrokost ud af huset 2023

Og det skete i de dage i oktober, at det igen blev tid til at bestille din julefrokost ud af huset…

For Søren hvor blev året af? For os er det fløjet afsted og nu er vi altså klar til at præsentere årets julefrokost ud af huset. Vores julefrokost ud af huset fås i to udgaver – varm julemenu eller kold julemenu. Det er simpelt, nemt og ligetil! På den måde sørger vi for, at den julefrokost ud af huset, du bestiller hos DiningSix, har alt hvad du behøver – der er ikke så meget pjat med den. Vi har som altid gjort os umage, og sammensat en dejlig julefrokost ud af huset, der falder i god jord hos både store og små.

Med det sagt, så behøver din julefrokost ud af huset selvfølgelig ikke ligne alle andre klassiske julemenuer. Derfor har vi også samlet lidt inspiration på siden her til dig, der er klar til at gå helt rouge og bestille et tapasbord som julefrokost ud af huset. Du skal bare slå dig løs!

Læs mere om vores julefrokost ud af huset på siden her og lad dig inspirere!

Vi glæder os til at levere din julefrokost ud af huset

København & Aarhus

Klassisk Julefrokost menu

Er der noget så godt som en helt klassisk julefrokost menu? Måske… men man går altså ikke galt i byen med sådan en klassisk julefrokost menu, det kan vi vidst godt blive enige om. Vi har taget alle vores (og jeres!) yndlingselementer og sammen en klassisk julefrokost menu, der kommer til at gøre sig godt som årets julefrokost ud af huset.

Vores klassiske julefrokost menu kan du bestille i to udgaver – kold julemenu og varm julemenu. Du skal altså kun tage stilling til om du selv vil varme din klassiske julefrokost menu, inden den kommer på bordet, eller om vi skal gøre det for dig. Vi håber, at vores klassisk julefrokost menu skal være din julefrokost ud af huset i år!

Hvad spiser man til julefrokost?

Det store spørgsmål: hvad spiser med til julefrokost? I hver vores hoved er det sikkert indlysende, for alle har hver deres julefavoritter. Men hvad spiser man til julefrokost, sådan at alle bliver glade – det er det helt, helt store spørgsmål. Vi forsøger altid at gøre alle glade, når vi sammensætter årets julefrokost ud af huset.

Helt traditionelt starter julefrokosten med fisk – evt. kombineret med det kolde bord. Herefter går I til de varme retter som frikadeller og steg. Til sidst kan I slutte af med en klassisk ris a la mande. 

Hvad spiser man til julefrokost spørger du – det er selvfølgelig helt op til jer! Vi synes i hvert fald at vores julefrokost ud af huset rummer alle de favoritter, der er brug for for at sikre julefreden.

Aarhus & København

Julebuffet ud af huset

Server din julefrokost som en dejlig julebuffet. Vores menu lægger op til at du sagtens kan servere den som en julebuffet. Al maden er på forhånd placeret i pæne engangsfade, der er klar til at komme på din julebuffet.

Vil du hellere have dine egne fade på din julebuffet ud af huset, kan du nemt rykke maden over i egne fade (så er det også nemmere at tage æren for din julebuffet – og det må du godt!). Sæt alle julemenuens elementer på din julebuffet med det samme, eller tag det lidt i etaper. Du bestemmer over din julebuffet ud af huset.

Aarhus

Smørrebrød til Julefrokost

Kan man spise smørrebrød til julefrokost? JA – hvorfor ikke! Hvis du er aarhusianer er du så heldig, at du kan bestille smørrebrød til julefrokost hos Restaurant Klokken. Her finder du et stort udvalg af smørrebrød til julefrokost, som du kan bestille til årets julefrokost ud af huset. Det er vi faktisk ret sikre på, vil falde i god smag hos dine gæster. Smørrebrød til julefrokost giver måske lige det twist, I har behov for til årets julebord. Hvis du er varm på at bestille smørrebrød til julefrokost kan du klikke på knappen herunder og bestille hos Klokken.

Julefrokost på restaurant – Aarhus & København

Julefrokost med et twist

Er det endelig året, hvor I skal have julefrokost med et twist?
Der er nogle, der har et helt helligt forhold til deres julefrokost ud af huset, men det betyder ikke, at du skal have det sådan. Hvis du kunne tænke dig julefrokost med et twist, kan du gøre flere forskellige ting.

Julefrokost med et twist – ide nummer 1: Bestil en klassisk julefrokost ud af huset og tilføj selv flere spændende elementer. På den måde får du lige den julefrokost med et twist, du ønsker dig!

Julefrokost med et twist – ide 2: Bestil en helt anden menu! Vi har mange forskellige menuer at vælge imellem og du behøver ikke vælge en klassisk julemenu. Bare du selv clearer med dine gæster! 

Julefrokost ud af huset i København og Århus

DiningSix tilbyder udsøgt catering i København og Århus. Vores imødekommende og dygtige kokke står klar til at skabe gastronomiske oplevelser for dig og dine gæster, når de kreerer fantastiske julefrokost menuer ud af huset. På den måde undgår du at skulle stå i køkkenet hele dagen og aftenen og bruge en masse tid på at forberede, tilberede og anrette maden, mens der bliver hygget og snakken går ved bordet. I stedet kan du bruge tiden sammen med dine gæster hele dagen og aftenen og kun tænke på at få en hyggelig aften med dem. 

Hvis du ønsker at bestille julefrokost ud af huset, kan du enten vælge at afhente maden i én af vores restauranter, eller du kan omvendt bestille levering lige til døren. Hos DiningSix sørger vi altid for, vores catering er pakket i tætte og store varme- eller kølebokse, således at din julemenu holder sig frisk og serveringsklar. Vi ønsker at være din forlængede arm til dit næste arrangement, så du får mere tid til dine gæster.

Derfor kræver vores julemenuer ud af huset heller ingen tilberedning, men blot en nem og hurtig anretning – hvis overhovedet. Indimellem skal det også blot sættes direkte på bordet.

Julefrokost menu – find jeres julefrokost ud af huset 2023

Så det nu, I skal vælge jeres foretrukne julefrokost menu. Vi har sammensat 3 lækre og velsmagende julemenuer, men finder du ikke, hvad du søger, så tøv ikke med at kontakte os – så laver vi jeres julemenu ud af huset, der passer netop til jeres julefrokost.

Vi har sammensat nogle unikke julemenuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores julemad ud af huset leveres hjem til jer i specialdesignede varme- og kølekasser, og er enkel og nem at anrette og servere for venner, kollegaer eller familie. Dermed kan I både vælge en julefrokost ud af huset, som skal varmes, eller I kan vælge en julemenu, som hverken kræver opvarmning eller tilberedning. Maden kan holde sig i kasserne i 3 timer. Vi giver jer selvfølgelig udførlige anvisninger og fif med i pakken, så I på den måde kan få en bekymringsfri og dejlig oplevelse med vores julefrokost menuer.

Julefrokost catering i København til enhver anledning

Vores mission er simpel: Vi ønsker at give dig mere tid til at kræse om dine gæster og være nærværende, mens I nyder en skøn aften med lækker mad. Den søde juletid nærmer sig, og det samme gør de årlige julefrokoster. Har I lyst til at holde jeres julefrokost derhjemme eller på en særlig lokation, er julefrokost catering den rette vej at gå. Her får I nemlig leveret jeres julefrokost ud af huset – lige til døren. 

DiningSix tilbyder naturligvis både julefrokost-catering i København og julefrokost ud af huset i Århus til alle selskaber og arrangementer. Du finder en række forskellige unikke menuer og lækre sammensætninger, som vores erfarne kokke har sammensat til lejligheden.

Catering til din julefrokost

Søger du catering til din julefrokost? Med DiningSix på sidelinjen kan du skabe en lækker og uforglemmelig aften for kollegaer, familie og venner. Hos DiningSix er vi specialiserede i god mad af høj kvalitet, og vi sætter en ære i at udvikle og skabe retter, der får både dine og gæsternes smagsløg til at danse af ren og skær begejstring. 

Bestiller du julefrokost ud af huset, kan du både få en traditionel julefrokost menu, men omvendt kan du også få en mere moderne nyfortolkning af den klassiske julemenu. Vores erfarne kokke kræser om hver enkelt detalje og julemenu, og af den grund er du sikret julefrokost-catering i København i særklasse.

Søger du julefrokost ud af huset, som ikke er en klassisk og traditionel julemenu?

Hos DiningSix sørger vi for, at der er mulighed for at få en uforglemmelig aften med lækker julefrokost ud af huset – for alle! Er du gået kold i flæskesteg og brun sovs, og vil du prøve kræfter med en anderledes julefrokost ud af huset i 2023, så fortvivl ej!

Vi har nemlig kreeret en række julemenuer, som er lidt anderledes end de traditionelle julemenuer. Måske du er vegetar eller veganer, og gerne vil have en grøn julefrokost, der stadig smager af jul? Eller måske du bare er træt af klassisk dansk julemad, og derfor hellere vil have spansk eller italiensk julemad ud af huset i år? Vores dygtige kokke har kræset for dig, der gerne vil sætte noget andet på julemenuen end flæskesteg, andesteg og frikadeller.

Bliver I mange gæster til julefrokosten i år? Bestil julefrokost som julebuffet ud af huset og gør det nemt for jer selv

Er I en stor afdeling på kontoret, der skal holde julefrokost sammen i år, eller har du inviteret både familie og svigerfamilie på julefrokost hjemme i stuerne? Så er en julebuffet ud af huset måske løsningen for jer? Vores julemenuer er den perfekte løsning, hvis I gerne vil køre med en julebuffet, hvor der skal være mad til mange mennesker. Her får I nemlig et stort udvalg af forskellige klassiske og lækre juleretter, serveret på fade, der nemt kan stilles op på et buffetbord. Det er en enkel og lækker løsning, hvor I ikke behøver at bruge en masse tid på tilberedning, men blot skal blive enige om, hvor og hvordan jeres julebuffet skal stå – og hvilken julemenu ud af huset, I vil sætte tænderne i, i 2023.

Catering eller julefrokost take away?

Hos DiningSix kan du som nævnt både vælge catering til din julefrokost, når du bestiller julemad ud af huset, og du kan vælge at bestille din julefrokost som take away og selv hente det i restauranten. Det er fuldstændig op til dig, hvad der passer dig bedst, og hvad du kan nå i løbet af dagen for årets julefrokost. Henter du selv din julefrokost som take away, undgår du at skulle betale leveringsgebyr. Dog vil vi anbefale, at I får jeres julemenu leveret, hvis I er mange mennesker, så I ikke skal slæbe på for meget mad. 

Nemt og lækkert

Det var en fornøjelse at holde julefrokost med mad fra Diningsix. Det var nemt og hurtigt at forberede, der var rigeligt af det, og det smagte lækkert! Det kan klart anbefales.

Katrine på trustpilot

Helt igennem ok!

Vi holdte julefrokost og havde bestilt julemenuen fra DiningSix, og der var ikke en finger at sætte på maden – god dansk mad til fornuftig pris! Vi ringede på dagen og fik ændret et par ting på menuen uden tøven eller mer pris.
Kristian på trustpilot

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad! Giver mine varmeste anbefalinger til deres julefrokost menu. Vi var 14 personer og alt var veltillavet og klart til at blive serveret, derudover var der rigeligt mad.
Freja på trustpilot

Vanvittigt lækkert mad

Vanvittigt lækkert mad – her får du virkeligt noget for pengene. kan helt klart anbefales til den kommende julefrokost sæson hvor værten også gerne vil være med til festen. 
Mads på trustpilot

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 20:00
  • Lørdag: 10:00 – 20:00
  • Søndag: 11:00 – 20:00

Praktisk infomation

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.