Skip to main content

Selskaber i Købehavn hos DiningSix

De største, sjoveste, mest specielle øjeblikke fejrer vi gerne blandt de mennesker, vi holder af – gode venner, kolleger og familie. Vi kommer ikke udenom, at maden vi spiser og lokalerne, der danner rammen om selskabet, er en vigtigt del helhedsoplevelsen. Derfor har vi hos DiningSix specialiseret os i at afvikle både store og små selskaber. Hvad end I samles om, glæder vi os til at være en del af jeres særlige dag!

DiningSix driver mange forskellige restaurantkoncepter, og derfor har du mulighed for at vælge mellem en bred vifte af madoplevelser, lokationer og lokaler. Mulighederne er mange!

K
ontakt os på info@diningsix.dk eller på telefon via +45 69 15 69 82, så tager vi gerne en snak om jeres behov og ønsker. 

Nedenfor finder I en oversigt over vores restauranter og de mange muligheder for selskaber. 

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
E-mail(Påkrævet)
Nave

KöD Admiralgade

Selskabslokaler på KöD

Hos KöD i Admiralgade finder du en hyggelig og rustik restaurant. Her har I mulighed for at afholde både store og små selskaber. Lokalerne kan inddeles i mindre sektioner, så I kan sidde uforstyrret i jeres egen afdeling. 

KöD Vesterbrogade

Selskabslokaler på KöD

Tæt på Hovedbanegården, på den livlige Vesterbrogade ligger Restaurant KöD Vesterbro. Her er der plads til 150 spisende gæster, fordelt over to etager. Restauranten har private, hyggelige selskabslokaler, hvor I kan sidde uforstyrret. Restaurantens lokaler er indbydende og danner en skøn ramme om en dejlig aften.

Selskabsmenu på KöD

Hos KöD kan du glæde dig til en fantastisk middag – selvfølgelig med godt kød i fokus.

KöD tilbyder tre forskellige selskabsmenuer, der består af hhv. 2, 3 og 4 retter. Forretter og desserter samt eventuelle mellemretter serveres altid tallerkenanrettet, mens hovedretten serveres på delefade med mulighed for opfyldning. På den måde kan I nyde varm og frisk mad hele måltidet igennem.

Vil du se vores selskabsmenu, kan du se den her.

 • Køkken

  Steakhouse

 • Privat lokale

  20 – 40 personer

 • Adresse

  Vesterbrogade 1p, 1620 København V

 • Telefon
  +45 69 15 69 82

Selskab på Keyser Social

Keyser Socials indretning er en oplevelse værd i sig selv. Her spiser du i skæret fra dæmpet neonlys, mens fantastiske grønne planter pynter i loftet. 

Restauranten er inddelt i flere niveauer, hvilket giver god mulighed for at sidde privat, men samtidig være en del af stemningen i restauranten. 

Ønsker I at sidde privat har Keyser Social to separate selskabslokaler, perfekt til selskaber på hhv. 16 og 22 personer.

Selskabmenuen på Keyser Social

Vi har sammensat tre spændende selskabsmenuer, der vil sikre dig og dit selskab en fantastisk smagsrejse i det asiatiske køkken. Maden ser lige så godt ud, som den smager – Keyser Social laver mad, der både forkæler øjne og smagsløg. 

Menuerne består af hhv. 10 og 13 retter. Vil du se selskabsmenuen kan du klikke her

 • Køkken

  Fusion asiatisk

 • Privat lokale

  Fra 12 personer

 • Adresse
  Frederiksborggade 20d, 1360 København K.
 • Telefon

  +45 69 15 68 40

Selskabslokale på Feed Bistro

Du finder ikke en mere central lokation til dit selskab end hos Feed Bistro. I den smukke restaurant, der ligger i Industriens hus, kan du og dig selskab sidde i jeres eget, rummelige lokale. 

Vil I sidde helt privat lukker vi døren og trækker gardiner for. Vil i sidde uforstyrret, men stadig mærke stemningen fra restauranten, kan vi lade gardinerne være trukket fra, så I har udsigt til restauranten gennem glasvæggen. Lokalet passer perfekt til 40 gæster.

Selskabsmenu på Feed Bistro

Hos Feed Bistro kan I vælge mellem tre forskellige menuer – og I kommer ikke til at kede jer. Menuerne er sammensat af overdådige kvalitetsråvarer og i spændende og innovative kombinationer. Besøg Feed Bistros side og lad dig forføre af det fantastiske univers.

Læs mere og se selskabsmenuerne ved at klikke her.

 • Køkken

  Dansk mad

 • Privat lokale

  20 – 40 personer

 • Adresse

  Vesterbrogade 1p, 1620 København V

 • Telefon

  +45 69 15 69 87

Selskab på Basso

Basso ligger i hjertet af København. De smukke lokaler danner en fatastisk ramme om ethvert selskab. Atmosfæren er hyggelig, intim og indbydende.

Hos Basso har I mulighed for at sidde privat i restaurantens nederste etage.

Selskabsmenu hos Basso

Basso tilbyder tre forskellige selskabsmenuer, der består af hhv. 10 og 13 serveringer. Menuerne er italienskinspireret, men maden har et spændende, innovativt, nordisk twist. Et twist, der gør oplevelsen unik.

Der er ikke nogen, der går sultne fra bordet hos Basso.

Vil du se menuerne, kan du klikke her.

 • Køkken

  Italiensk

 • Privat lokale

  Fra 12 personer

 • Adresse

  Dronningens Tværgade 22, 1302 København K

 • Telefon

  +45 69 15 69 83