Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Aarhus, København, Oslo

KöD

Aarhus, København, Oslo

KöD

KöD er både navn og tema for vores fire restauranter, der er centralt beliggende i Aarhus, København og Oslo.

Konceptet er simpelt: perfekt stegte bøffer med godt tilbehør, nøje udvalgte vine af god kvalitet og sidst men ikke mindst; en atmosfære, der får dig til at komme tilbage.

 

Besøg hjemmeside

Aarhus, København, Oslo

Basso

Aarhus, København, Oslo

Basso

Velkommen til Social Dining hos Restaurant Basso, hvor den fuldendte madoplevelse er givet ved dét at være sammen om noget!

Hos Basso tager vi vores gæster gennem en længere smagsrejse med en Social Dining-oplevelse bestående af hhv. 10 og 13 serveringer.
Her får du som gæst mulighed for at opleve flere forskellige retter og få mange forskellige smagsindtryk under én samlet middag.

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist; på Basso bruger vi nemlig Nordens lækre råvarer, når vi lader os inspirere af den italienske madkultur

 

Besøg hjemmeside

Aarhus

Klokken

Aarhus

Klokken

Hos Klokken kan du glæde dig til traditionel, dansk mad baseret på godt håndværk. Her fokuserer vi på det danske køkkens klassikere ved at være tro mod vores rødder og gøre brug af de bedste råvarer.

Klokken byder indenfor til både frokost- og aftenservering. Vil du hellere nyde din mad hjemme, så tilbyder vi også vores varierede udvalg af smørrebrød som take-away.

Klokken inviterer indenfor til et klassisk dansk køkken, hvor gæsterne kan nyde traditionel, dansk mad af høj kvalitet i hyggelige og afslappende omgivelser.

 

Besøg hjemmeside

København, Aarhus

Keyser Social

København, Aarhus

Keyser Social

Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg. Således kan du glæde dig til smagene og farverne fra det asiatiske køkken kombineret med Nordens lækre og friske råvarer.

Med vores Keyser Social-menuer á 10 og 13 serveringer tager vi dig med på en længere asiatisk smagsrejse og giver dig muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det farverige køkken har at byde på.

 

Besøg hjemmeside

København

Feed Bistro

København

Feed Bistro

Lad dine smagsløg blive udfordret, når vi inviterer indenfor til et ukonventionelt og eksperimentelt køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for hvad der er muligt – og lovligt! Hos Feed Bistro er vi nemlig ikke bange for at lege med hverken smagssammensætninger eller råvarer.

Vores menu er udviklet af Jacob Jørgsholm og er enkel og nem at forstå: Jacob har udvalgt sine egne yndlingsretter og piftet dem op med råvarer, der sparker r**! Derfor kan du glæde dig til at sætte tænderne i vaskeægte klassikere, som du aldrig har smagt dem før!

Der er altså lagt i kakkelovnen til et brag af en aften, når du træder ind i Feed Bistros univers, der byder på en fandenivoldsk symfoni af luksusråvarer, kæk betjening, neonskilte og legende kokkekunst.

 

Besøg hjemmeside

Hele landet

Burger Shack

Hele landet

Burger Shack

Vores kærlighed til mad er kæmpestor, så du kan være sikker på, at vores burgere er lavet med en stor portion kærlighed og omhu og ved at benytte os af de bedste råvarer.

Hos Burger Shack flammegriller vi vores bøffer, og ved brug af åbne køkkener i alle vores restauranter, sørger vi for, at vores gæster altid kan følge med i processen.

Hos Burger Shack er vi stolte af, at vi benytter 100% dansk oksekød fra danske landmænd, og at al vores kylling er lavet af 100% dansk kylling som er krydret, paneret og friteret og lige til at spise!

Besøg hjemmeside