Pescetarmenu

Kræver minimal tilberedning

OBS: Enkelte retter kan skifte indhold alt efter sæson og årstid.

Det kolde / Forret
Friskbagt brød
Tatar af røget laks m. dild og citron
Hjertesalat m. mandelpesto & jordnødder.

Det varme / Hovedret
Torsk bagt med pesto samt små tomater
Spidskål med hasselnødder og citronolie
Kartoffel med rosmarin & flagesalt
Citron aioli

Dessert
Syltede frugt med kokoscreme og frysetørret hindbær

230,- pr kuvert
  • Mulighed for tilkøb til menuen

  • – Veganer Alternativ (gluten- og laktos…
    190,-

Kødfri selskabsmenu?

Vi har sammensat to alternative versioner af selskabsmenuen, der tilgodeser hhv. pescetarer samt vegetarer/veganere. De to menuer består af lækre alternativer, der bliver serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.

Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot

Praktisk information

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.


Bestil nu

Hvornår kan jeg senest bestille?

Du kan senest bestille maden 24 timer inden du ønsker afhentning eller levering.

Kan jeg ændre i min bestilling?

Ja, du kan justere din bestilling frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82

OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.

Hvordan modtager jeg min mad?

Menuen ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering eller nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.

DiningSix koldmenu med minimal tilberedening

Har I vegetariske alternativer?

Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.

Hvad koster levering af maden?

Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret maden?

Vi kan levere denne menu mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

I hvilket tidsrum kan jeg afhente maden?

Afhentning af menuen forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

Hvor tilbageleverer jeg servicen?

Du skal ikke tilbageleverer servicen, da denne menu kommer engangsemballage.

Spørgsmål omkring min ordre eller andet?

Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk

Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82

 

Opvarme / tilberede.

Menu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede. For at tilberede Menuen skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde. Menuen ankommer altid kold. Du kan se vores tilberedningsvejledninger her.

Corona og afbestilling

Værd at vide om Coronavirus – Forholdsregler og retningslinjer Hos DiningSix har vi selvfølgelig taget stilling til Coronavirus.

Alle vores informationer stammer fra Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen. Hvis du har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du bestiller mad hos os. Derfor har vi samlet lidt informationer om Corona og mad.

Corona og mad:

Smitter Coronavirus gennem mad? Fødevarestyrelsen skriver følgende om risikoen for smitte gennem mad: “Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem mad, men via dråber fra host og nys fra smittede personer.”

På verdensplan er der ingen rapporter om, at coronavirus har smittet mennesker via fødevarer eller fødevareemballager. Hvordan skal jeg forholde mig til buffetservering? Du kan stadig serverer buffet til dit selskab! Fødevarestyrelsen henviser til, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne, nys og host i ærmet.

Når I vælger buffetservering, er det en god ide at have fokus på kontaktflader. Hav en håndsprit stående ved buffeten, så gæsterne kan spritte hænderne, inden de tager mad. Risikoen for at blive smittet med Coronavirus, når man rører ved flader eller ting, er generelt lille. Det kan dog ske, hvis en smittet person nyser i hånden og herefter rører ved kontaktflader.

Sundhedsstyrelsen definerer: Kontaktsmitte: er smitte via overflader med virus, som man rører ved, og derefter rører sig i næse, øjne eller mund. Risikoen for kontaktsmitte mindskes ved god håndhygiejne og rengøring.

DiningSix Køkkener:

Hvilke ekstra forholdsregler tager I for at begrænse udbredelsen af Coronavirus i jeres virksomhed?
Vi følger vores sædvanlige, gode hygiejneprocedurer i vores køkkener. De regler vi normalt følger, beskytter allerede mod Coronavirus. Såfremt en medarbejder skulle blive syg, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 22.30
  • Lørdag: 10:00 – 22.30
  • Søndag: 11:00 – 22:30
Alternativer

Fødselsdagsmenu

205 DKK DKK

Minimal tilberedning

Til dig, der gerne vil forkæle dine gæster på din fødselsdag. Vi har sammensat en menu, der er en fødselar værdig. I menuen er der noget for alle – både store og små. Vi har undladt at lave fødselsdagskagen – du har sikkert din helt egen favorit?

Pescetar Menu

230 DKK

Minimal tilberedning

Vi tilbyder lækre Pescetar menu, som består af 2 salgs fisk med tilbehør og dessert.

Premium buffet

319 DKK

Minimal tilberedning

Fra 2 personer

Lækker 3 retters buffet med bla. Mørt rosastegt okse Ølbraisseret kalkun Nordisk coleslaw med spidskål, tranebær, creme fraiche & persille Og meget mere