SOMMERMENU 2024
Varm menu og klar til servering
Sommermenu
Opdag en verden af smag og farver med vores sommermenu! Forkæl dine smagsløg med lækre råvarer fra vores favorit-årstid, sat sammen til uimodståelige sommerretter. Menuen er perfekt til sommerens mange fester og begivenheder og kan bestilles til perioden 27. maj – 30. september.
Snacks
– Sprøde, italienske chips m. dehydreret bøftomat
– Aioli m. hvidløg
Hovedret
– Grillet, mør okseroast m. rosmarin & flagesalt
– Citron- & timianmarineret kylling
– Sommersalat m. vandmelon, feta, ristede kerner & vinaigrette
– Pastasalat m. edamame bønner, ærter, syltede rødløg, tranebær & persille/løvstikke olie
– Tomatsalat m. mozzarella, pesto & reduceret balsamico glace
– Små, stegte kartofler m. sesam
– Kold bearnaise mayo m. frisk estragon
– Friskbagt foccaciabrød m. havsalt & rosmarin
– Humus m. tahin, citron & hvidløg
Mulighed for tilkøb til menuen
-
– Koldrøget laks m. citronskal, radiser…+30,-
-
– 1 stk. teriyaki-marineret kyllingespyd+15,-
-
– Portvinsglace+20,-
-
– Bagt torsk med pesto samt små tomater+40,-
-
– Cheesecake m. knas og coulis af sæsonens bær+45,-
-
– Chokoladekage med coulis, syltede bær…+30,-
-
– Vegetarisk Menu200,-
-
– Vegansk menu (gluten- og laktosefri)200,-
Vegetarisk selskabsmenu
Opdag den perfekte blanding af smag og friskhed med vores eksklusive vegetariske menu, der bringer det bedste fra haven direkte til dit bord! Vælg vores helt grønne menu, der består af forret og hovedret, eller tilføj pescetariske alternativer for en ekstra dimension af smag.
Forret
– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo
Hovedret
– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner
Vegansk alternativ
Vi har sammensat en alternativ version af vores menuer, der tilgodeser veganere. Menuen består af lækre veganske alternativer og er samtidig gluten- og laktosefri. På den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.
Forret
– Rødbedecarpaccio m. smoked cream, sherry vinaigrette, ærteskud & pinjekerner
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater, olivenolie & bredbladet persille
– Glutenfrit brød
Hovedret
– Bønnecassoulet af 3 slags bønner, brunois af courgetter, aubergine, bagt m. nøddecrust
– Vintersalat m. grønkål, rødkål, soltørrede tranebær & blodappelsin vinaigrette
– Urtecreme m. friske krydderurter
Dessert
– Ananas & blommer syltet m. stjerneanis og lauerbærblade, luftig vanille-kokoscreme & ristede mandler
OBS! Denne menu er også gluten- og laktosefri
Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82
Praktisk information
Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.
Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.
Hvis du skal bestille mad til lørdag eller søndag skal vi modtage din ordre inden onsdag kl 12.00
Alle andre dage kan maden bestilles 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.
Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.
Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.
Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82
OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.
Menuen, som er klar til servering kommer anrettet på fade / i skåle alt efter bestilling. Tag blot filmen af og sæt maden på bordet. Termokasserne med varm mad er indrettet således, at de åbnes ved hjælp af en “låge” i siden. Maden trækkes ud vandret. Brød og kød skal skæres før servering.
Hvis menuen indeholder både kolde og varme retter vil disse være opdelt i kolde kasser og vores varme termokasser.
- Undlad at åbne de varme termokasser før den umiddelbare servering
- Maden holder sig varm og lækker i termokasserne i 2 timer efter modtagelsen.
- Hvis du ønsker en varm menu leveret vælger du et leveringstidpunkt.Leveringstidspunktet er 1 times interval og I kan modtage maden helt udløb af intervaltet.
Eksempel 1: I skal spise 18.00. Vælg da levering mellem 17.00 – 18.00
Eksempel 2: I skal spise 18.30 vælg da levering mellem 17.00 – 18.00 – Maden holder sig varm til I skal spise.
- Ønsker I at afhente en varm menu vælger du et præcist afhentning tidpunkt. Ved afhentning af meget mad hver opmærksom på størrelsen af de varme termokasser.
Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.
Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.
Vi kan levere din mad mellem kl. 11.00 – 18.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
Afhentning af mad forgår mellem 11.00 – 17.30 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.
Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.
Hvis I har afhentning af service / Hvis I selv returnerer servicen den første hverdag efter bestillingsdatoen
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. sættes derefter direkte tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.
Hvis I først har mulighed for at returnere servicen i løbet af de førstkommende hverdage (senest 5 dage) efter bestillingsdatoen
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. kan derefter sættes tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.
Tilbagelevering af service skal ske på følgende adresser:
København
Dortheavej 10 – 12 Bygning C
Aarhus
Silkeborgvej 41 D, 8000 Århus C, Baghuset
Begge lokationer har åbent alle dage på nær søndag 09.00-15.00. Tilbagelevering af termokasser og service skal således finde sted i ovennævnte tidsrum. Uden for tidsrummet kan aftales på mail du får i din bekæftelse mail eller med køkkenet ved afhentning mad.
Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk
Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82
Afhentning af servicen ved køb af levering sker dagen efter afholdte event mellem kl. 10.00-17.00.
I vil på dagen for afhentningen få en sms med et 2 timers interval, hvor vores chauffør vil ankomme. Skulle det ske, at afhentningsdagen ikke passer jer, bedes I kontakte vores kundeservice for at aftale en ny dato.
Vi vil opkræve et gebyr hvis vi køre forgæves og det ikke lykkes os at få vores service og varmekasser tilbage.
Alternativer
Klassisk Julefrokost – Varm
290 DKK
Klar til servering
KAN BESTILLES TIL LEVERING/AFHENTNING I PERIODEN 25. OKTOBER – 22. DECEMBER
Inklusiv mandelgave
Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.DiningMix menu
Fra 110 DKK
Klar til servering
KAN BESTILLES TIL OG MED OKTOBER
Gå på opdagelse blandt vores mest populære retter og mix din egen menu efter egen smag. Vores basispakke består af fire forskellige slags tilbehør. Vi anbefaler 3-5 tilvalg til hovedretten, f.eks. 2 x kød/fisk, 1 x sauce og 1 x varmt tilbehør.KöD Menu
Fra 300 DKK
Klar til servering
Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus
Forespørgsler?
Support
- Man-fredag: 09:00 – 20:00
- Lørdag: 10:00 – 20:00
- Søndag: 11:00 – 20:00