Skip to main content

Julefrokost ud af huset i Køge

Skynd dig at få bestilt julemad ud af huset til din julefrokost! Lad DiningSix stå for din julemenu i Køge. Vi har julemaden, der passer til dit selskab – du har gæsterne og den gode stemning. 

Gør det nemt og lækkert for dig selv, når året igen byder på juletidens julefrokoster! Undgå julestress og julejag, og bestil julefrokost ud af huset i Køge hos DiningSix. Vi har efterhånden mange års erfaring med catering, og vi står igen i år klar til at tilbyde julefrokost catering til hele landet. Vi vil i hvert fald glæde os til at levere mad til din julefrokost i Køge!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Er I klar med datoen til jeres julefrokost i Køge?

Står du og er i gang med hvad, der ligner den længste indkøbsliste i verden til den kommende julefrokost, og får du allerede nu sved på panden ved tanken? Så er du ikke den eneste! Brug den den nemmere løsning i år – overlad indkøb og madlavning til DiningSix! Vi står med glæde klar til også at sørge for din julefrokost i Køge. Så kan du i stedet bruge tiden sammen med dine gæster. Når du bestiller din julefrokost i Køge gennem DiningSix, får du en julemenu, som er ekstremt nem at tilberede – hvis den overhovedet behøver at blive tilberedt. Vores store udvalg af lækre julemenuer er nemlig vidt og bredt, og flere af dem, kan du blot servere direkte fra fadet.

Din julebuffet i Køge er lavet af de bedst råvarer

Maden er vores speciale og passion! Vores køkken holder skansen med de bedste råvarer af bedste kvalitet, som sammensættes til smagfulde gastronomiske menuer af vores dygtige professionelle kokke. Vi laver mad til alle, så hver enkelt gæst i selskabet får glæde af jeres julefrokost i Køge! Vi tilbyder både kold og varm julebuffet i Køge, i form af julemenuer, der enten skal varmes op eller som er klar til servering med det samme. Derudover tager vi selvfølgelig også hensyn til, hvis der skulle være veganere eller vegetarer i selskabet. Er der nogle med eventuelle allergener, tager vi også højde for dette! Fælles for alle julemenuer er, at de kræver minimal tilberedning, hvis overhovedet nogen. For os er det vigtigt at alle får glæde af vores mad. Måske du er træt af flæskesteg og brun sovs, og hellere vil have en julefrokost i Køge, der smager af sydens sol? Så kan du f.eks. bestille menuer fra Spanien eller Italien. Én ting er i hvert fald sikker: vi vil gøre alt for, at vores julefrokost ud af huset i Køge falder i din (og resten af selskabets) smag!

Spar tid og lad os stå for jeres julefrokost i Køge

Det kan hurtigt tage alt ens tid, hvis man skal stå for maden til julefrokosten. Ikke mindst kan det ofte være svært at finde ud af, hvilken mad der skal serveres på et julebord. Hos DiningSix står vi klar til at hjælpe med at tage beslutninger i forhold til maden. Når du bestiller din julebuffet i Køge fra Diningsix, vil der være nemlig noget til enhver smag. Samtidig kan du bruge tiden sammen med dine gæster, fordi du ikke skal bruge timerne i køkkenet på at kokkerere jeres julefrokost i Køge. Vi leverer julemaden lige til døren, hvis I ønsker det, og maden kræver kun minimal tilberedning. Din julemenu ud af huset leveres i service, der kan sættes direkte på bordet, og hvis I ønsker egen service til anretning, kan maden nemt flyttes til andre fade og skåle. Vores julemad ud af huset passer til både store og små selskaber. Det nemt, lækkert og lavet med kærlighed.

Vi ønsker jer en glædelig jul og en god appetit!