Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julemad ud af huset Køge

Skynd dig at få bestilt julemad ud af huset til din julefrokost! Lad DiningSix stå for din julemenu i Køge. Vi har julemaden, der passer til dit selskab – du har gæsterne og den gode stemning. 

Gør det nemt og lækkert for dig selv, når året igen byder på juletidens julefrokoster! Undgå julestress og julejag. Bestil julefrokost ud af huset i Køge hos DiningSix. Vi har efterhånden mange års erfaring med catering og vi står igen i år klar til at tilbyde julefrokost catering til hele landet. Vi vil i hvert fald glæde os til at levere mad til din julefrokost! 

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Er I klar med datoen til jeres julefrokost?

Står du og er i gang med hvad, der ligner den længste indkøbsliste i verden til den kommende julefrokost, og får du allerede nu sved på panden ved tanken? Så er du ikke den eneste! Brug den den nemmere løsning i år – overlad indkøb og madlavning til DiningSix! Vi står med glæde klar til også at sørge for din julefrokost. Maden er vores speciale og passion! Vores køkken holder skansen med de bedste råvarer af bedste kvalitet, som sammensættes til smagfulde gastronomiske menuer af vores dygtige professionelle kokke. Vi laver mad til alle! Vi tager nemlig også hensyn til, hvis der skulle være veganere eller vegetarer i selskaber. Og/eller hvis der skulle være eventuelle allergener i selskabet. For os er det vigtigt at alle får glæde af vores mad. Det er helt sikkert at vores julemad falder i selskabets smag.

Det kan hurtig tage alt ens tid hvis man skal stå for maden til julefrokosten. Ikke mindst kan det ofte være svært at finde ud af, hvilken mad der skal serveres på et julebord. DiningSix står klar til at stå for beslutninger i forhold til maden. Når du bestiller julemenu i Køge fra Diningsix, vil der være noget til enhver smag. 

Vi levere julemaden lige til døren, hvis I ønsker det, og maden kræver kun minimal tilberedning. Din julemenu ud af huset leveret i service, der kan sættes direkte på bordet. Hvis I ønsker egen service til anretning, kan maden nemt flyttes til andre fade og skåle. Vores julemad ud af huset passer til både store og små selskaber. Det nemt, lækkert og lavet med kærlighed.

Læn dig tilbage og lad os stå for dettes års julemad til din julefrokost i Køge. Vi glæder os meget til at være en del af jeres julefejring. Bestil nu hos DiningSix og tænk ikke mere over madlavningen.
Glædelig jul!