Bare rolig, du kan trygt bestille! Du har nemlig gratis afbestilling frem til 4 dage før levering – Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Årets

Julemenuer

– Enkelt, nemt & lækkert
Få maden til din julefrokost leveret lige til døren

Fantastisk mad og service ved julefrokost

Fuldkommen og enestående oplevelse. Service er fantastisk – der har været en super god dialog fra dag 1. De har været fleksible og hjælpsomme. Kommer med inputs og god vejledning. Maden er super super god – der var ikke én eneste af vores gæster som havde en negativ kommentar. Derimod var mange yderst begejstret og flere ville vide hvor maden kom fra. Levering og returnering var helt og aldeles jf aftale. Det var i helhed helt utrolig godt.

Jonas via Trustpilot

Årets

Julemenuer

– Enkelt, nemt & lækkert
Få maden til din julefrokost leveret lige til døren

Nemt og lækkert

Det var en fornøjelse at holde julefrokost med mad fra Diningsix. Det var nemt og hurtigt at forberede, der var rigeligt af det, og det smagte lækkert! Det kan klart anbefales.

Katrine på trustpilot

Helt igennem ok!

Vi holdte julefrokost og havde bestilt julemenuen fra DiningSix, og der var ikke en finger at sætte på maden – god dansk mad til fornuftig pris! Vi ringede på dagen og fik ændret et par ting på menuen uden tøven eller mer pris.
Kristian på trustpilot

Vanvittigt lækkert mad

Vanvittigt lækkert mad – her får du virkeligt noget for pengene. kan helt klart anbefales til den kommende julefrokost sæson hvor værten også gerne vil være med til festen. 
Mads på trustpilot

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad! Giver mine varmeste anbefalinger til deres julefrokost menu. Vi var 14 personer og alt var veltillavet og klart til at blive serveret, derudover var der rigeligt mad.
Freja på trustpilot