Skip to main content

Årets

Julemenuer

Årets

Julemenuer

– Enkelt, nemt & lækkert
Få maden til din julefrokost leveret lige til døren

– Enkelt, nemt & lækkert
Få maden til din julefrokost leveret lige til døren

Fantastisk mad og service ved julefrokost

Fuldkommen og enestående oplevelse. Service er fantastisk – der har været en super god dialog fra dag 1. De har været fleksible og hjælpsomme. Kommer med inputs og god vejledning. Maden er super super god – der var ikke én eneste af vores gæster som havde en negativ kommentar. Derimod var mange yderst begejstret og flere ville vide hvor maden kom fra. Levering og returnering var helt og aldeles jf aftale. Det var i helhed helt utrolig godt.

Jonas via Trustpilot

Nemt og lækkert

Det var en fornøjelse at holde julefrokost med mad fra Diningsix. Det var nemt og hurtigt at forberede, der var rigeligt af det, og det smagte lækkert! Det kan klart anbefales.

Katrine på trustpilot

Helt igennem ok!

Vi holdte julefrokost og havde bestilt julemenuen fra DiningSix, og der var ikke en finger at sætte på maden – god dansk mad til fornuftig pris! Vi ringede på dagen og fik ændret et par ting på menuen uden tøven eller mer pris.
Kristian på trustpilot

Vanvittigt lækkert mad

Vanvittigt lækkert mad – her får du virkeligt noget for pengene. kan helt klart anbefales til den kommende julefrokost sæson hvor værten også gerne vil være med til festen. 
Mads på trustpilot

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad! Giver mine varmeste anbefalinger til deres julefrokost menu. Vi var 14 personer og alt var veltillavet og klart til at blive serveret, derudover var der rigeligt mad.
Freja på trustpilot

Tips til en god julefrokost

5 gode råd til hvordan du redder årets julefrokost

I takt med at efteråret banker på døren, begynder forberedelserne til årets julefrokoster også så småt at nærme sig. Og om vi vil det eller ej, er det en stor mundfuld at stå for julefrokosten. Derfor er det et oplagt valg at benytte catering til julefrokost. Over den seneste årrække er det blevet mere og mere almindeligt at benytte catering til julefrokost. Julen er fyldt med alverdens gøremål. Læn dig tilbage og bestil catering til julefrokost. Det gør livet nemmere – og lad os bare være ærlige – det er mere lækkert, når maden er lavet af professionelle kokke. Som en bonus slipper I også for at slås om, hvem der får lov at have den nemme opgave: at tage brød med…

Når du først har fået bestilt catering til julefrokost kan du krydse en stor opgave af listen. Det betyder desværre ikke, at hele arrangementet er helt på plads. Står du og skal til at planlægge julens begivenheder, har vi derfor samlet 5 gode råd til, hvordan du sikrer, at dette års julefrokost bliver et brag af en aften.

Begræns antallet af gæster og kom hinanden mere ved

Selvfølgelig har store arrangementer, med alle kontorets medarbejdere eller samtlige af dine fætre og kusiner en helt bestemt atmosfære. Det har sin charme at være til en kæmpe fest, men til tider kan disse begivenheder også blive lidt for upersonlige. Julen er jo trods alt hjerternes fest, og hvilken bedre måde at fejre dét på end at afholde mindre julefrokoster, med personer, som du virkelig holder af. Begrænser du antallet af gæster til julefrokosten, får I virkelig mulighed for at komme hinanden ved. Har du bestilt mad ud af huset til julefrokost kræver en kæmpe fest også rigtig god plads også evt. også stor ovnplads, hvis maden skal varmes. Med catering til julefrokost fra DiningSix får du mulighed for at vælge mellem flere, lækre julemenuer. Vores julemeuer ud af huset kræver minimal eller ingen tilberedning. Du kan altså få mad til julefrokost, der er lige til at sætte på bordet.

Prioritér kvalitetspræget mad

Med færre gæster muliggøres potentialet for at kunne prioritere en julemenu, som er lidt udover det sædvanlige. Er der mange munde at mætte til en stor julefrokost, vælger arrangører ofte billigere alternativer, som måske ikke ligefrem er en kulinarisk oplevelse. Vælger du at holde en mindre og mere intim julefrokost, er der derfor rent budget og logistik mæssigt bedre mulighed for at vælge en menu, som sparker benene væk under gæsterne. Hos DiningSix tilbyder vi et udvalg af julemenuer, som egner sig perfekt til julefrokosten, hvor smagsløgene helst skal en tur i den syvende himmel. Med vores menuer sparer du også tid ellers brugt på anretning, da alle vores julemenuer kræver minimal tilberedning. Uanset om du vælger at få leveret maden fra os eller ej, er maden anrettet i pæn engangsservice, som er lige til at sætte på bordet. Du kan også sagtens flytte maden over i egne fade, hvis du ønsker det. Vores catering til julefrokost fra DiningSix gør aftenen nem og lækker for jer. Din catering til julefrokost kan serveres, som du ønsker det. Er I et mindre selskab kan vi anbefale at i sætter julemenu ud af huset direkte på bordet. Gæsterne kan sende maden rundt ved bordet. Er i et lidt større selskab kan i med fordel servere maden som buffet. På den måde får I en afslappet stemning hvor gæsterne kan gå lidt rundt og få snakket med andre end dem, de sidder ved siden af. Catering til julefrokost gør også, at du som vært kan slappe af på aftenen. Du behøver ikke stå med et ben i køkkenet det halve af aftenen for at få alt klar. Det sørger DiningSix for! 

Har du gæster i selskabet, der ikke spiser kød er catering til julefrokost igen en fordel. Skal du kun bruge en eller to kuverter uden kød, bliver det hurtigt omstændigt både at skulle handle og lave to forskellige julemenuer. DiningSix har selvfølgelig også alternative menuer til dem, der ikke spiser kød.

Dyk ned i mocktail verdenen

For mange forbindes julefrokoster måske med snaps og juleøl, men det ER nye tider, så hvorfor ikke også prikke lidt til traditionerne? Det kan man gøre ved at gøre alkoholfri cocktails (de såkaldte mocktails) til fast inventar til julefrokosten. Stort set alle favoritcocktails du kender fra baren, kan laves uden alkohol og stadig have den samme lækre, forfriskende, bitre eller søde smag. Mojito, Bloody Mary og Piña Colada er alle drinks, som er forholdsvis simple at bikse sammen helt uden alkohol. Muligheden for alkoholfrie drinks gør det muligt for alle at være med og så afhjælper det også den hovedpine, som nogen vågner med. Men når det så er sagt, så er der jo intet galt i en enkelt snaps…. Eller to… Mocktails er lækre alternativer til en aften, der som regel er propfyldt med drinks.

Gå all-in på pynten

Årets julefrokoster skal afholdes med stil. Én måde at skabe den hyggelige og festlige julestemning på, er ved at gå all-in på pynten. Julen og den danske vinter bringer meget fint pynt fra naturen med sig som blandt andet grankogler, gran og enebær. Finder du dit pynt i naturen, bringer du også en dejlig duft med indenfor, som dine gæster helt sikkert vil værdsætte. Er du mere gør-det-selv typen, som foretrækker at blive indendøre, er hjemmelavede kræmmerhuse og julehjerter også en mulighed, som kan være med til at skabe en nostalgisk følelse, der sender dine gæster tilbage til tanker om julen som barn. Nissehuer er selvfølgelig også et must. Catering til julefrokost fra DiningSix er pynt på bordet i sig selv.

Udnyt muligheden for at samles om underholdning 

Til store julefrokoster kan det være svært at samle alle gæsterne til spil, selskabslege eller underholdning. Afholder du en julefrokost for et mindre selskab, er der derimod rig mulighed for at samles om et underholdende indslag på selve aften. Dette kan selvfølgelig være gennem klassiske julelege såsom pakkeleg og pebernød, men hvad med at udfordre kreativiteten en tand mere til dette års julefrokost? En sjov idé til underholdning til julefrokosten kunne være at lave en julequiz. Der findes mange gratissider, hvor man online kan oprette en quiz, som dine gæster kan deltage i via deres smartphone. Om du enten vil lave en quiz med “julens historie”-tema eller en om julemusik, er helt op til dig, da det kun er fantasien, som sætter grænser og vi er sikre på, at dine gæster vil elske et underholdende indslag. Der er selvfølgelig også god underholdning i at lede efter mandlen i ris a la manden. I julemenu ud af huset fra DiningSix følger en mandelgave fra os – mandlen skal du selv putte i. 

Lige meget hvilken slags julefrokost, du vælger, vil vi hos DiningSix gøre vores for, at du får en fremragende aften med en julemenu i verdensklasse. 

Rigtig glædelig jul og god appetit!