Skip to main content
Nytårsaften København og Aarhus

Italiensk buffet

Har er du lun på en italiensk buffet? Det forstår vi godt. Vi elsker italiensk mad! Det italienske køkken har så mange skønne og gode elementer – der er fedme, der er syre…der er pasta!

Vi har udvalgt nogle af vores yndlingselementer og sammensat dem til en dejlig italiensk buffet. En italiensk buffet, som du kan nyde ved dit helt eget spisebord, med dem du holder af. Vil du hellere have en italiensk buffet serveret på en restaurant, så har vi også et es i ærmet.


På siden her kan du læse meget mere om italiensk buffet – Både den italiensk buffet ud af huset og italiensk buffet, du kan få på vores restauranter.

Forza Italia!

Jylland & Sjælland

Italiensk buffet ud af huset

Hos DiningSix kan du få en italiensk buffet ud af huset, som du får lyst til at bestille igen. Kan man egentlig få for meget italiensk buffet? Det tror vi ikke. Vores italienske buffet ud af huset rummer flere forskellige elementer, der tilsammen udgør en ægte italiensk buffet. I vores italienske buffet ud af huset har vi gjort meget ud af at sammensætte kun de allerbedste elementer.

Vores italiensk buffet ud af huset får dig til at føle, at du sidder på en italiensk havnepromenade – ved vinden i håret og solen i ansigtet… Okay, det er måske så meget sagt, men det er en italiensk buffet ud af huset, der har alt det, den skal.

God fornøjelse!

København

Italiensk Mad København

Når du har lyst til italiensk mad i København har du flere muligheder hos DiningSix. Udvalget af italiensk mad i København er imponerende, og vi gemmer selv på en lille italiensk perle. Når du er på jagt efter italiensk mad i København skal du besøge Restaurant Basso i Dronningens Tværgade. Her får du noget af det bedste af italiensk mad i København, der er krydret med et nordisk twist. Hos restaurant Basso får du italiensk mad i København, hyggelig service og forhåbentlig en dejlig aften.

Vi glæder os til at se dig hos Basso til dejlig italiensk mad i København

Aarhus

Italiensk Restaurant Aarhus

På jagt efter en italiensk restaurant i Aarhus?

Du er landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig en italiensk restaurant i Aarhus, som du skal prøve. I skolegade ligger Restaurant Basso. Her kan du få 10 eller 13 lækre, italienske serveringer. Maden deler I ved bordet – vi kalder det social dining. Basso er en italiensk restaurant i Aarhus, der tager dig i hånden og følger dig hele vejen til Italien og tilbage.


Basso – Din italienske restaurant i Aarhus

Aarhus & København

Italiensk mad ud af huset

Hos DiningSix er vi meget stolte af vores italienske mad ud af huset! Vi håber, at siden her har fristet dig lidt.

Husk, at du kan få italiensk mad ud af huset i både Aarhus og København (og byerne omkring dem, selvfølgelig). Vi laver italiensk mad ud af huset, der passer til både store og små selskaber. Vores italienske mad ud af huset serveres som buffet, så dine gæster selv kan vælge hvilke elementer de vil sætte sammen. Du kan læse meget mere om vores italienske mad ud af huset ved at klikke på knappen her.

God fornøjelse med din italienske mad ud af huset fra DiningSix