Skip to main content

Julefrokost ud af huset i Århus

Så er tiden kommet til, at der igen skal planlægges julefrokost med kold snaps og god julemad. DiningSix står for din julefrokost ud af huset i Århus! Julen har nok af stress og jag, så spring køkkentjansen over, undgå for meget koordinering og planlægning, og lad i stedet DiningSix stå for jeres julemad ud af huset i Århus. Vi leverer julefrokost ud af huset lige til døren, hvis I ønsker det. I kan også sagtens selv afhente jeres mad til jeres julefrokost i Århus. Vi er her for at gøre det nemt og lækkert for jer!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Bestil din julemad ud af huset i Århus og gør det nemt for dig selv

Når vi når til slutningen af året, banker juletiden hurtigt på døren. Julen er hjerternes fest, men det er også en tid fyldt med alverdens gøremål, gaveindkøb, familiebesøg og alt det imellem. Vi skal huske på næstekærligheden og finde tid til dem, vi elsker… og vi kan ikke nå det hele! Derfor giver det rigtig god mening at uddelegere nogle af opgaverne. DiningSix er er en erfaren organisation, der har drevet restauranter og lavet mad ud af huset i mange år. Derfor er DiningSix også det oplagte valg, når I bestiller mad til jeres julefrokost i Århus. Vores julemad ud af huset kan bestilles i mange former og med mange forskellige elementer. Vi er overbeviste om, at der er noget, som falder i jeres smag.

En julemenu i Århus der passer lige til jeres selskab

Når I bestiller en julemenu i Århus sørger vi for, at alle i selskabet kan være med. Vi har både kolde og varme anretninger, der enten skal varmes op eller er lige til at servere (og som selvfølgelig inkluderer en mandelgave). Derudover er der selvfølgelig altid kødfri alternativer til julemenuerne til dem, der ikke spiser kød. Måske du er træt af flæskesteg, brun sovs og kartofler, og i stedet vil pifte årets julefrokost i Århus op med en menu med inspiration fra Italien eller Spanien. Vi skal i hvert fald nok finde en løsning, der gør alle glade og mætte! Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige lækre julefrokostmenuer i Århus her!

Lad os stå for julemaden, så kan I stå for julehyggen

Når I bestiller julefrokost ud af huset i Århus fra DiningSix, har vi sørget for ALT. Det eneste, du skal sørge for, er et komfur, et pyntet julebord og glade gæster! Vores julefrokost ud af huset kræver minimal tilberedning. Vi har lavet forarbejdet, så du kan nyde dine gæsters selskab. Julefrokost take away i Århus er pakket i varmekasser, så den kan tåle at stå, til I skal bruge den. Vores mad ud af huset er desuden anrettet, når I modtager det. Du behøver altså ikke hive det kongelige porcelæn frem. Ønsker I alligevel at anrette I jeres egne fade og skåle, kan julemaden nemt flyttes over.

Slip for julestress og jag og bestil jeres julefrokost i Århus allerede nu

Når I har fundet en dato til julefrokosten, så bestil julemad ud af huset i Århus fra DiningSix med det samme. Vi klarer maden og leveringen af den til jeres julefrokost i Århus med et stort smil! Det flytter en stor sten fra skuldrene, når først maden er bestilt, så hellere få det klaret med det samme. Vi kan nemlig ikke komme uden om, at mad ér en stor del af julen, hvor vi år efter år samles rundt om bordet med familie og venner.

Skal vi stå for jeres juleaftensmenu i Århus? Bestil mad til juleaften hos DiningSix

Har du brug for at kunne fjerne julestressen fra madlavningen juleaften? Så bestil din juleaftensmenu i Århus hos DiningSix! Vi leverer maden til jeres juleaften – den kan både fås som klassisk julemad og som et vegansk alternativ, hvis ikke I spiser kød. Vores juleaftensmenu i Århus byder bl.a. på andesteg, kartofler, rødkål, andesovs og selvfølgelig ris á la mande! Slip for bekymringerne om, hvorvidt saucen skiller, eller om anden nu har fået nok og lad os stå for jeres juleaftensmenu i Århus!

Du må gerne selv tage æren for maden til jeres julefrokost i Århus!

Du skal ikke være en haj i køkkenet, når du bestiller mad til julefrokost ud af huset i Århus hos os. Der følger en udførlig guide med i din bestilling, som tager dig i hånden og følger dig helt i mål med julemaden. Når DiningSix står for jeres julefrokost ud af huset i Århus, må du altid gerne selv tage æren for maden. Det bliver vi bestemt ikke trætte af – og det er jo også dig, der har sat maden på bordet! 

Vi glæder os til at sørge for mad ud af huset til julefrokost, når I igen samles om bordet. Julemad ud af huset skal ikke være besværligt. Det skal være nemt og lækkert og vi glæder os til at være en del af jeres hyggelige og festlige aften. Find din julefrokostmenu ud af huset i Århus hos DiningSix allerede i dag. Skål, velbekomme og rigtig glædelig jul!