Mad til jeres bryllup i Århus

I gang med planlægningen af brylluppet? Lad DiningSix stå for mad til dit bryllup! DiningSix sørger for mad til bryllup ud af huset, med leveringen i Århus. Så snart maden er på plads, er der tid til at I kan begynde at glæde jer. Vi stræber for at give jer den bedste service, samt præsterer vores spidskompetencer indenfor vores speciale og passion for mad. Vi står for alt det praktiske i køkkenet.

Sommermenu

229 DKK

Klar til servering

Vi byder sommeren velkommen med tre lækkert sammensatte serveringer, der får tænderne til at løbe i vand og smagsløgene til at synge. Nyd solen og den danske sommer sammen med dine gæster alt imens, vi sørger for en smagsoplevelse, I sent vil glemme.

Tapas menu

Fra 169 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 179 DKK

Klar til servering

En lækker buffet, der spænder over både forretter, hovedretter samt dessert. Det nuancerede udvalg vil med garanti ramme alle i både smag og kvalitet.

KöD Menu

Fra 250 DKK

Klar til servering

Klassisk menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Anmeldelse fra trustpilot keller

Vores kunder siger

De bedste anbefalinger
Vi kendte ikke til DiningSix da vi bestilte vores nytårsmenu, så det var en chance vi tog. Hold nu op noget lækkert mad! Kødet kunne skæres med en teske og var perfekt. Al tilbehøret og ikke mindst saucen smagte vidunderligt. Desserten smagte bare himmelsk! Det bliver ikke sidste gang vi bestiller mad fra DiningSix. De bedste anbefalinger herfra!

Keller – Anmeldelse fra trustpilot

Brunchbuffet

Fra 199 DKK

Klar til servering

Overdådig brunchbuffet med alt hvad hjertet og maven begærer først på dagen. Det spændende udvalg fungerer som det perfekte startskud til en fortsat god og festlig dag.

Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles

Et bryllup er en fejring af et livslangt kærligheds løfte til den, man ikke kan være foruden. En begivenhed fyldt med uforglemmelige minder, man altid vil huske tilbage på og mindes med glæde. Lige meget hvilket slags bryllup I har i støbeskeen, så skal der mad på bordet! Mad til bryllup er en stor del af aftenenen og derfor er det vigtigt, at I vælger en catering løsning, der passer til jer! Et bryllup kræver mange forberedelser, hvor maden udgør en af hovedingredienserne i et vellykket bryllup. Og som altid står DiningSix klar til at løfte opgaven og opfylde alle madønsker på den mindeværdige dag. Med vores kvalitetsstempel er vi det foretrukne valg, og I kan nemt overlade alt madlavning til os. 

Når i bestiller mad til bryllup, skal I starte med at overveje hvilken stil og stemning i går efter. Vi kan hjælpe jer med mad til bryllupsreception, mad til bryllup som buffet eller en kombination mellem portionsanretning og buffet. Der er mange muligheder når du bestiller mad til bryllup i Aarhus fra DiningSix. Med DiningSix som catering ansvarlig på dagen, sørger vores kokke for en gastronomisk kvalitets sikker mad oplevelse for hele selskabet. Sammen skræddersyr vi en bryllups menu, fyldt med smag og gode sæsonaktuelle råvarer.  Derudover er der intet behov for yderligere tilberedning af det leverede mad. 

I kan forvente levering af den færdiganrettet bryllupsmenu, klar til direkte servering – enten på vores medbragte fade eller med nem flytning af maden over på jeres personlige fade. Vores passion og speciale her hos DiningSix’s er mad, og vi gør vores absolut bedste for at leve op til vores gæsters forventninger. For at I kan nyde dagen til det fuldeste, lægges bryllupsmenuen i hænderne på vores professionelle. Med vores mange års erfaring, kan I være helt sikre på at vi lever op til DiningSix’s standard. Hos DiningSix går vi absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Maden udgør hovedingredienserne for et vellykket bryllup.  

Ved bestilling på DiningSix’s online hjemmeside, vil vi gøre vores for at lette jeres bryllupsforberedelser

Et bryllup er formentlig den største dag i jeres liv, og I skal have fri mulighed for at nyde og fejre dagen i kærlighedens tegn, med familie og venner. Det er til et bryllup man skaber minder for livet, og det skal i selvfølgelig ikke gå ned på. 

Vi tilbyder mange forskellige catering løsninger til bryllup, med levering til både reception, tapas eller aftenmenu. Vi skræddersyer bryllupsmenuen, om end I ønsker formel eller uformel servering. Såvidt som muligt tager vi bedst muligt hensyn til eventuelle allergener og/ eller mad præferencer. 

Hvis I sigter efter en mere afslappet uformel stemning, kan I til fordel vælge at bestille buffet til brylluppet. En mulighed der gør det nemt for hele selskabet at socialisere, samtidig med at man garanterer, at alle får deres ønskede mængde mad. Til et bryllup skal man ikke løbe tør for mad og smag. 

Kontakt os for den yderligere information og catering muligheder til den store dag.  

Vi glæder os til at fejrer jer og skabe en bryllupsmenu, der er med til at gøre jeres dag, til noget helt særligt! 

Tillykke med kærligheden og hinanden!!!