Skip to main content

DiningSix tilbyder Catering til konfirmationer

– Velkommen i de voksnes rækker

Den første dag i voksenlivet bør være så bekymringsfri som muligt. Derfor har vi sammensat en række menuer, der alle passer til den særligt store dag, nemlig konfirmationen. Så lad DiningSix stå for konfirmationsforberedelserne, så du kan nyde dagen i fulde drag!

Har du brug for hjælp til at koordinere konfirmationen eller mangler du de perfekte rammer? Vi hjælper gerne med både lokaler og personale. Vi har flere samarbejdspartnere i både Aarhus og København; alle med unikke lokationer samt smukke og rummelige festlokaler. Læs, mere her

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Italiensk buffet

Fra 300 DKK

Klar til servering

Er du på jagt efter en italiensk buffet ud af huset, så har vi dig. Vi har nemlig sammensat en italiensk menu, som består af tre klassiske italienske snacks, fem italienske hovedretter og mulighed for at tilkøbe vores yndlings dessert fra Italien. Prøv en lækker italiensk buffet fra DiningSix!

Sommermenu 2024

Fra 215 DKK

Klar til servering

KAN BESTILLES TIL PERIODEN
27. MAJ – 30. SEPTEMBER.
Det er en lun sommeraften, du har fri igen i morgen og om lidt sætter du dig til bords og nyder en lækker sommermenu, som du ikke selv behøvede at lave… Kan du forestille dig det? Se mere her!

Forårsmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

KAN BESTILLES TIL PERIODEN
1. MARTS – 26. MAJ
Til dig, der gerne vil byde foråret velkommen. Vi har sammensat en dejlig forårsfrisk menu, så inviter dine nærmeste, pynt bordet med friske blomster og lad os stå for alle forberedelserne.

Til enhver lejlighed

Vi har sammensat nogle unikke menuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores mad kommer hjem til dig i specialdesignede varme- og kølekasser, og er enkel og nem at anrette og servere for dine venner, kollegaer eller familie. Ergo – der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. Maden kan holde sig i kasserne i 3 timer. Vi giver jer selvfølgelig udførlige anvisninger og fif med i pakken, så I på den måde kan få en bekymringsfri og dejlig oplevelse med vores mad.

Catering til konfirmation

Når foråret nærmer sig har konfirmationsforberedelserne allerede været igang længe.  Konfirmation er en skøn tradition, hvor unge mennesker træder ind i de voksens rækker. Vi markerer dagen med sang, fest og underholdning til konfirmationen. Mens konfirmanden måske fokuserer mest på sko til konfirmationen, kjolen til konfirmationen og farven på slipset, er der helt sikkert nogle flere gøremål, der optager dig. Der går meget planlægning ind i den store dag, hvor alt gerne må være perfekt. Derfor vil vi gerne være med på dit hold og hjælpe med at gøre din og konfirmandens dag så festlig og bekymringsfri som muligt. Til enhver god konfirmation hører et godt måltid. DiningSix sørger for catering til konfirmationen! Vi har mange års erfaring med at levere konfirmationsmenu ud af huset til både større og mindre selskaber.

En stor dag

Den første dag i voksenlivet bør være så bekymringsfri som muligt. Selvfølgelig for konfirmanden, men også for dig, der står for festen. Vi kommer ikke udenom, at maden er en stor del af de fleste arrangementer. Det gælder også konfirmationen. Maden er en stor mundfuld at stå med alene. Derfor vælger flere og flere at bestille catering til konfirmation – og det forstår vi godt. Derfor har vi sammensat en række menuer, der alle passer til den særligt store dag, nemlig konfirmationen. Lad DiningSix stå for catering til konfirmationen, så du kan nyde dagen i fulde drag. Med catering til konfirmation fra DiningSix kan du krydse en stor opgave af listen og du kan trygt regne med os. Vi har stor erfaring med at afvikle catering til konfirmation.

Lokale, personale og catering til konfirmation

Har du brug for hjælp til at koordinere konfirmationen eller mangler du de perfekte rammer? Vi hjælper gerne med både lokaler og personale. Vi har flere samarbejdspartnere i både Aarhus og København; alle med unikke lokationer og smukke, rummelige festlokaler. Skal du bruge catering til konfirmation kan du glæde dig til at se vores spændende menuer. DiningSix har flere forskellige restaurantkoncepter. Dem henter vi inspiration fra, når vi sammensætter menuer, der kan bestilles som catering til konfirmation. Der er flere menuer at vælge mellem, og vi er sikre på, at der er noget, der passer til jer.

Koordinering

Det er selvfølgelig op til jer, hvordan I vil have middagen til at forløbe og hvordan i vil servere maden. Catering til konfirmation fra DiningSix leveres i pæn engangsservice, der er klar til at sætte på bordet. I kan også vælge at flytte maden over i egne fade – det er op til jer. På dagen kommer der til at være konfirmations sange, konfirmations taler og andre sjove indslag. Derfor foreslår vi at I serverer forretten og desserten portionsanrettet. På den måde får I nogle naturlige pauser i middagen, der giver plads til indslagene. Hovedretten kan serveres som buffet, så gæsterne får mulighed for at bevæge sig rundt og snakke med hinanden. Desuden får de også mulighed for selv at vælge de retter, de godt kan lide og så giver det en dejlig afslappet stemning på dagen. Buffeten er også en fordel, når tjenerne skal fylde mere mad op, da det er nemt at danne sig et overblik over, hvad der mangler. Catering til konfirmation fra DiningSix giver jer mange muligheder for selv at vælge.

Hvad skal du ellers huske?

Når du vælger catering til konfirmation har du selvfølgelig allerede krydset en stor opgave af listen. Alligevel er der stadig en række ting, der er værd at huske på. Lokalet skal selvfølgelig pyntes op. I samarbejde med konfirmanden kan I aftale, hvordan der skal pyntes op: borddug, blomster, bordkort, servietter, lys etc. Din catering til konfirmation fra DiningSix leveres i fade, der er klar til at sætte på bordet, men hvis I vil bruge jeres egne fade, skal I selvfølgelig sørge for, at have dem klar. Dertil kommer drikkevarer til både middag og dessert og måske en omgang “skrub-af” mad.

Og så skal du selvfølgelig huske at nyde dagen med din konfirmand og spise en dejlig konfirmationsmenu.

Få styr på catering til konfirmation allerede i dag! Vi glæder os til at hjælpe jer med en dejlig Konfirmationsmenu og til at være en del af den store dag. Tøv ikke med at tage fat i os, når du skal bruge en konfirmationsmenu ud af huset. 

Få styr på catering til konfirmation allerede i dag! Vi glæder os til at hjælpe jer og til at være en del af den store dag.

Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot
Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 20:00
  • Lørdag: 10:00 – 20:00
  • Søndag: 11:00 – 20:00