Konfirmation
– Velkommen i de voksnes rækker 

Den første dag i voksenlivet bør være så bekymringsfri som muligt. Derfor har vi sammensat en række menuer, der alle passer til den særligt store dag, nemlig konfirmationen. Så lad DiningSix stå for konfirmationsforberedelserne, så du kan nyde dagen i fulde drag!

Har du brug for hjælp til at koordinere konfirmationen eller mangler du de perfekte rammer? Vi hjælper gerne med både lokaler og personale. Vi har flere samarbejdspartnere i både Aarhus og København; alle med unikke lokationer samt smukke og rummelige festlokaler. Læs mere her

Konfirmations festbuffet

Vores festbuffet består af 9 lækre serveringer og rummer alt, hvad den store konfirmationsdag bør indeholde: fisk, fugl, okse og chokolade. Her er noget for enhver smag; Børn, voksne og næsten-voksne.

Kommer anrettet på fade klar til servering.

249,- pr. person

Konfirmations luksus festbuffet

Luksuriøs buffet fuld af lækre smage, teksturer og farver. Gå på opdagelse i de mange forskellige retter og specialiteter, der med garanti både vil overraske og forkæle gæsternes smagsløg. Passer perfekt til konfirmationen, hvor den gerne ”må få lidt ekstra”.

Kommer anrettet på fade klar til servering.

369,- pr. person

Vi fik buffet til 9 personer – jeg havde bestilt til 10, for at være sikker på at der var nok, da der kom flere som tager godt fra, men det havde ikke været nødvendigt, da der var mere end rigeligt mad!!! Kvaliteten var helt i top. Det bedste catering jeg har fået til dato, og vi vil klart bestille herfra igen, når min kæreste bliver 30 til foråret. Alle gæsterne roste maden og ville vide hvor det var fra, da de også selv kunne finde på at købe derfra til deres næste fest. TAK for dejlig mad!

Eva

Anmeldelse fra trustpilot

Tapas

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Fra 150,- pr. person

Selskabsmenu

Vores selskabsmenu er en lækker 3-retters menu, hvor hovedretten serveres som buffet, mens forret og dessert er portionsanrettet. Den perfekte løsning til dig, som gerne vil anrette lidt, men nyder at kunne være uforstyrret ved dit selskab.

Fra 199,- pr. person

Italieneren

Italieneren er det klassiske italienske køkken samlet i én menu. Det er pastaretter med hjemmelavet pasta, delikate meat balls samt diverse serveringer med forkærlighed for mozzarella. Inviter dine gæster på en bid af Italien, og lad maden tale for sig selv.

Fra 189,- pr. person

Fik mad fra Restaurant Köd gennem DiningSix og alt fungerede perfekt. Havde brug for at lave en ændring i desserten og det kunne nemt lade sig gøre – Leveret til tiden, varmt og perfekt tilberedt. Og så var der masser af mad i forhold til prisen.

Tina M.

Anmeldelse fra trustpilot

Vi holdte barnedåb med 50 gæster. Alle blev mætte, med velsmagende mad.
Aldrig har vi fået en buffet, med så meget smag.
Kvaliteten af maden er rigtig høj.

Det er ikke sidste gang, vi har fået mad fra DiningSix

Lars H.

Anmeldelse fra trustpilot

Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var godt…

Sanne R

Anmeldelse fra trustpilot

Til enhver lejlighed

Vi har sammensat nogle unikke menuer med noget for enhver smag og lejlighed. Vores mad kommer hjem til dig i specialdesignede varme- og kølekasser, og er enkel og nem at anrette og servere for dine venner, kollegaer eller familie. Ergo – der er ingenting, der skal varmes eller tilberedes. Maden kan holde sig i kasserne i 3 timer. Vi giver jer selvfølgelig udførlige anvisninger og fif med i pakken, så I på den måde kan få en bekymringsfri og dejlig oplevelse med vores mad.

KöD Menu

Klassisk 3-retters menu med kendte elementer fra KöD’s menukort. Perfekt til selskabet, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen.

Fra 250,- pr. person

Basso Menu

En italiensk smagsrejse i bedste Basso-stil med en menu bestående af simple og enkle retter med stor smag.

345,- pr. person

Klokken Menu

Menu fra Restaurant Klokken bestående af traditionel, dansk mad lavet ud fra klassiske opskrifter og med omtanke for både råvarer, smag og danske traditioner.

Fra 225,- pr. person

Den komplette løsning

Skal du holde fest?

Hos DiningSix har vi stor erfaring med planlægning og afvikling af selskaber, uafhængigt af størrelse, anledning samt ønsker og behov.

Vores kompetente og venlige personale er drevet af lysten til at give dig og dine gæster en oplevelse udover det sædvanlige. Her er både humør og serviceniveau i top!

Vi kommer med det fulde set-up. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

 

Administrations kontor

København
Nørregade 28a
DK-1165 København K

Aarhus
Fredenstorv 1
DK-8000 Aarhus C

69 15 69 82
info@diningsix.dk

www.diningsix.dk
CVR: 38342835

 

Læs vores Privatlivs- og Cookiepolitik

 

Køkken og afhentning

København
Raffinaderivej 8
DK-2300 København S

Aarhus
Silkeborgvej 41B
DK-8000 Aarhus C