Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julemenu ud af huset Viborg

Så banker julen på døren og julefrokostsæsonnen skydes snart i gang. DiningSix står klar til at stå for jeres julemad ud af huset i Viborg. DiningSix er dit oplagte valg til dette års julefrokost ud af huset i Viborg. Vi har mange års catering erfaring og står hvert år for catering til store og små selskaber – vi sørger for det helt ”rigtige” måltid til din julefrokost!

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Lad DiningSix stå for julemad ud af huset i Viborg. 

Giv dig selv lov til at slappe af i juletiden og slip for at bruge alt tiden i køkkenet – i stedet for at få sved på panden, kan du bruge tiden på din elskede familie og venner. Det er en travl tid og vi må huske hinanden på at bruge tiden rigtigt – på nærvær og næstekærlighed. 

Man glemmer hurtigt hvor meget julefred i hjemmet betyder – vi er her for at huske jer på det og overtage det, der fylder meget, hvis ikke mest, nemlig maden.  Byd din gæster velkommen med overskud og glas i hånden – du kan endda tage æren for maden!

DiningSix huser en bred vifte af restaurantkoncepter. Koncepter, som vi nyder at hente inspiration fra når vi sammensætter menuer. Der er altid mange meninger om, hvordan julefrokosten skal være, og der findes mange forskellige måder at lave den på. Her hos DiningSix gør vi vores bedste for at gøre alle glade og vi har skabt et godt udvalg af menuer. Hvert år samler vi inspiration og hvert år præsenterer vi de menuer vi mener er allerbedst. I din julemenu ud af huset i Viborg vil der selvfølgelig også være sørget for den bedste ris a la mande! Din julemenu i Viborg er tilberedt af vores dygtige og professionelle kokke, og de glæder sig til at lave mad til din julefrokost. I kan godt begynde at glæde jer! Der mangler ikke noget når I sætter jer til bords til den årlige julefrokost i Viborg.

Med DiningSix sikrer du dig den nemme løsning, og du har mulighed for at få maden leveret lige til døren. Sammen med maden følger en guide til de endelige forberedelser. Maden kræver minimal tilberedning. Det skal være nemt, lækkert og smagfuldt. 

Vi ser frem til at lave julemad ud af huset til jeres julefrokost i Viborg. Sæt kryds ved madlavningen i din to do liste og bestil julemenu ud af huset i Viborg – du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os for yderligere informationer. 

Glædelig jul!