Skip to main content

Julemenu ud af huset i Viborg

Så banker julen på døren og julefrokostsæsonen skydes snart i gang. DiningSix står klar til at sørge for jeres julemad ud af huset i Viborg. Vi er dit oplagte valg til dette års julefrokost i Viborg 2022 – vi har nemlig mange års cateringerfaring og står hvert år for catering til store og små selskaber. Bestil din julemad ud af huset hos DiningSix, så sørger vi for det helt ”rigtige” måltid til din julefrokost i Viborg!

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet, så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere og kræver kun minimal tilberedning. Du skal blot lune retterne i ovnen og på komfuret, før der er serveret – velbekomme!

Juleaften menu

290 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 22. og 23. december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Lad DiningSix stå for jeres julemad ud af huset i Viborg

Giv dig selv lov til at slappe af i juletiden og slip for at bruge alt tiden i køkkenet – i stedet for at få sved på panden, kan du bruge tiden på din elskede familie og dine nære venner. Det er en travl tid, og vi må huske hinanden på at bruge tiden rigtigt: på nærvær og næstekærlighed. Lad DiningSix stå for maden til jeres julefrokost i Viborg 2022, så I kan fokusere på det, der er vigtigst! Man glemmer hurtigt hvor meget julefred i hjemmet betyder, og vi er her for at huske jer på det og overtage det, der kan stresse mest, nemlig julemaden. Byd din gæster velkommen med overskud og et glas i hånden – du kan endda tage æren for maden til jeres julefrokost i Viborg!

Smag den gode kvalitet i julemaden lavet med kærlighed

DiningSix huser en bred vifte af restaurantkoncepter. Koncepter, som vi nyder at hente inspiration fra, når vi sammensætter julemenuer. Der er altid mange meninger om, hvordan julefrokosten skal være, og der findes mange forskellige måder at lave den på. Her hos DiningSix gør vi vores bedste for at gøre alle glade, og vi har skabt et godt udvalg af lækre julemenuer til jeres julefrokost i Viborg. Hvert år samler vi inspiration til julemenuer, baseret på gode, lokale råvarer og udsøgte smagssammensætninger, og hvert år præsenterer vi de menuer, vi mener er allerbedst. Til jeres julefrokost i Viborg 2022, kan I derfor bestille både kolde og varme anretninger (som enten skal varmes op eller kan serveres direkte) samt kødfri julemenuer. Og i din julemenu ud af huset i Viborg vil der selvfølgelig også være sørget for den bedste ris á la mande! Er du og resten af selskabet trætte af andesteg og brun sovs, kan I også lade jer inspirere af vores andre lækre menuer og f.eks. bestille en italiensk buffet eller spansk tapas til jeres julefrokost i Viborg. Fælles for alle vores lækre menuer er, at de kræver minimal tilberedning, hvis overhovedet nogen, og du kan dermed bruge tiden på dine gæster.

Gør det nemt for dig selv og lad os stå for maden til jeres julefrokost i Viborg 2022

Julemenuen til jeres julefrokost i Viborg er tilberedt af vores dygtige og professionelle kokke, og de glæder sig til at lave mad til jeres julefrokost. Og I kan godt begynde at glæde jer! Med DiningSix sikrer du dig den nemme løsning, og du har mulighed for at få maden leveret lige til døren. Sammen med maden følger en udførlig guide til de endelige forberedelser, men  bare rolig – maden kræver minimal tilberedning! Det skal være nemt, lækkert og smagfuldt, og du skal have så meget tid som muligt til dine gæster. Og vi lover dig: Der kommer ikke til at mangle noget, når I sætter jer til bords til den årlige julefrokost i Viborg.

Vi leverer også andet end mad til jeres julefrokost i Viborg – skal vi stå for maden til juleaften?

Hos DiningSix sørger vi både for mad til jeres julefrokost i Viborg og mad til juleaften. Slip for julestress og jag, og brug din juleaftensdag på hygge med familien. Vi leverer jeres juleaftensmenu, som kræver minimal tilberedning. I stedet for at stresse over, om sovsen skiller, eller om flæskesværene bliver sprøde, så lad os stå for jeres julemad ud af huset i Viborg. 

Julen er hjerternes fest og maden til jeres julefrokost i Viborg er lavet lige fra (jule)hjertet

Vi ser frem til at lave julemad ud af huset til jeres julefrokost i Viborg. Vores dygtige og erfarne kokke laver altid maden fra bunden og fra hjertet, så den smager præcis, som julemad skal! Sæt kryds ved madlavningen i din to do liste og bestil jeres  julemenu ud af huset i Viborg – du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os for yderligere informationer, hvis du har spørgsmål. Og ellers vil vi glæde os til at levere maden til jeres julefrokost i Viborg 2022!

Glædelig jul og rigtig god appetit!