Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julemad ud af huset Silkeborg

Hos DiningSix elsker vi julemad! Vi står klar til at skabe den bedste julemad ud af huset til den årlige julefrokost i Silkeborg. Slip for at bruge tid i køkkenet og brug i stedet tiden sammen med dine gæster. DiningSix står for din julefrokost ud af huset i Silkeborg. Glæd dig til at nyde et dejligt måltid sammen med dem, du holder af. Lad julefreden sænke sig og bestil julefrokost ud af huset i Silkeborg.

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Julemaden samler os igen og igen

Julen sig nærmer atter igen og det er tid til at få styr på maden, der uden tvivl er en stor del af julen. Vores julemad ud af huset er tilberedt af dygtige kokke, og de glæder sig også til at lave mad til din julefrokost i Silkeborg. Julemad er nærmest en religion og vi gør os altid umage, når vi sammensætter julefrokost menuer. Der mangler ikke noget når I sætter jer til bords og I kan godt begynde at glæde jer allerede nu. Kryds julemaden af listen og giv dig i stedet tid til andre gøremål. Dem er der nok af i juletiden!

Vi gør det så nemt som muligt for dig, når du bestiller julemad ud af huset i Silkeborg. Julemaden kræver minimal tilberedning og du kan sagtens servere den, i den service, maden kommer i. Har du mere lyst til at servere i dine egne fade og skåle, er det nemt at flytte maden over. Der følger selvfølgelig en guide med, der tager dig i hånden i køkkenet. Du behøver altså ikke være master chef, for at tilberede din julemenu ud af huset i Silkeborg. Vi har klaret det meste for dig, så du i stedet kan hygge dig med dine gæster.

Julemad ud af huset i Silkeborg kan I trygt bestille hos DiningSix. Vi har mange års erfaring med mad ud af huset til julefrokost og vi glæder os til at lave mad til dig og dine gæster. Det er altid en fornøjelse at være en del af juleglæden. Vi tager os af mad til julefrokst i Silkeborg – I tager jer af gæster, nissehuer og julesteming.

Vi ønsker jer en glædelig jul og en god appetit!