Bestillinger til weekenden skal afgives senest onsdag kl. 12.00. Vi tager forbehold for udsolgte varer og menuer.

Julefrokost catering København

I år er året, hvor du gør det nemt og lækkert for dig selv! Slut med julestress og julejag. Bestil julefrokost catering i København hos DiningSix. Vi har stor erfaring med catering til julefrokost og vi glæder os til at levere mad til julefrokost til dig i København!

Nytårsmenu

299 DKK

Minimal tilberedning

Vores koncept er enkelt og ligetil. Hos DiningSix sammensætter vi en lækker og unik nytårsmenu, også med kødfrie alternativer, som sikrer dig noget for enhver smag på den store aften.

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

Før 215,- nu 175 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

295 DKK

Klar til servering

Tæt på udsolgt i 48 & 49

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den. Inkl. Mandelgave

Klassisk Julemenu – Luksus

325 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker det overdådige julegilde! Der mangler ikke noget når I bestiller luksusudgaven af vores klassiske julemenu. Glæd jer til 5 forskellige forretter, julesteg, andebryst og meget mere. Det eneste, der mangler er dig og dine gæster. Vi sørger for maden, I sørger for den gode stemning og måske pakker til pakkelegen?

Tapas menu

Fra 170 DKK

Klar til servering

Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse som alle holder af. Med tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Hertil kan der tilføjes ekstra serveringer efter smag så I selv kan præge festen med det I har lyst til.

Julemad ud af huset

Får du allerede sved på panden når du tænker på at handle ind til julefrokosten? Det forstår vi godt! Overlad det til os. Vi tager os glædeligt af at lave mad til din julefrokost i København. Vi lever af at lave mad og vi elsker det. Derfor kan du være helt sikker på, at vores julefrokost menu ud af huset er lavet med den samme kærlighed, som julemanden har til julemor. Vores kokke er kender deres vej rundt i køkkenet, så I kan godt glæde jer, til at sætte jer til bords.

Det ender hurtigt med at tage rigtig lang tid, når man skal lave mad til julefrokost. Der er aldrig 100% enighed om, hvad der er en del af et “rigtigt” julebord. Lad DiningSix tage beslutningerne for jer! Når du bestiller catering til julefrokost i København hos DinningSix har du mulighed for at vælge en julefrokost menu ud af huset, hvor der er noget til enhver smag. I har også rig mulighed for at vælge elementer til og I kan selvfølgelig også vælge vegetarisk og vegansk alternativ til. Med andre ord – vi har din ryg, når I skal bruge catering til julefrokost i København.

Julemad ud af huset fra DiningSix, kræver minimal tilberedning. Det betyder at du næsten ikke skal løfte en finger. Julemad ud af huset fra DiningSix kan du både bestille til levering, men du kan også vælge at hente det selv. Det er op til dig! Jeres julefrokost menu bliver leveret i varmekasser. Varmekasserne henter vi igen, hvis du har bestilt levering. Hvis du afhenter selv, skal varmekasserne leveres tilbage til os igen. Maden leveres i pæn service, så den kan sættes direkte på bordet. I kan selvfølgelig også servere julefrokost menuen i jeres egne fade og skåle. Det gør det nemmere at tage æren for maden – og det må man gerne.

Julefrokost take away i København er ideelt til både små og store selskaber. Julefrokost menuerne er alsidige og vi er sikre på, at de falder i god jord hos både store og små. Det eneste du skal sørge for er et komfur, nissehuer og glade gæster. Julefrokost mad ud af huset må gerne være nemt – det skal bare også være lækkert – og det sørger vi for hos DiningSix.  

Vi laver mad til julefrokost, men vi laver også mad ud af huset til juleaften i København. Der er ingen, der siger, at du skal stå 8 timer i køkkenet juleaftensdag. Den tid er forbi. Vores kokke forbereder glædeligt din julemad ud af huset i København, og vi er sikre på, at julemaden lever op til jeres forventninger. Juleaften står udelukkende i hyggens tegn, når I bestiller mad til juleaften i København. Der mangler selvfølgelig ikke noget, når I sætter jer til bords. 

Så hvad enten I skal bruge mad ud af huset til juleaften eller catering til julefrokost i København, står DiningSix klar til at mætte alle sultne munde. Vi kan ikke love jer en hvid jul, men vi kan lov jer et dejligt julemåltid. Vi glæder os til at være en del af jeres julefejring. 

Velbekomme og glædelig jul fra DiningSix