Julefrokost catering i København

I år er året, hvor du gør det nemt og lækkert for dig selv! Slut med julestress og julejag. Bestil julefrokost catering i København hos DiningSix. Vi har stor erfaring med catering til julefrokost, og vores dygtige og erfarne kokke har sammensat nogle vidunderlige julemenuer til jeres selskab. Vi glæder os til at levere mad til din julefrokost i København 2022!

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere fra sild til risalamande og alt derimellem. Den kolde menu kræver minimal tilberedning og kan bestilles alle ugens dage. Du skal blot lune retter i ovnen og på komfuret.

Klassisk Julemenu – Varm

325 DKK

Klar til servering

Inklusiv mandelgave

Vil du helt slippe for køkkentjansen? Vælg vores varme julemenu, hvor du kan nøjes med at pakke maden ud direkte fra varmekasser. Vi har knoklet i køkkenet så du kan tilbringe tiden med dine gæster. Så bliver det ikke nemmere.

Juleaften menu

245 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og 24 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

Vegansk julefrokost

225 DKK

Minimal tilberedning

Det er ved at være en gammel skrøne at vegansk mad er kedeligt. Det gælder hvert fald for vores veganske julemenu, som desuden er gluten og laktosefri. Glæd dig blandt andet til linsedeller med rødbedesaft og grønkålssalat med blodappelsin. Det eneste arbejde du skal lave, er at tænde ovnen på 180 grader og lune udvalgte retter.

Hverdags Julemenu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Holder du julefrokost en hverdag er der penge at spare! DiningSix lille julemenu til hverdagen byder på traditionel julemad. Vi har næsten lavet alt arbejdet for dig – du skal bare lune de varme retter. Denne lækre hverdagsmenu kan bestilles søndag til torsdag.

Lad os stå for maden til årets julefrokost i København 2022

Får du allerede sved på panden, når du tænker på at handle ind til julefrokosten? Det forstår vi godt! Overlad det til os, og brug i stedet tiden og energien på dine gæster. Vi tager os glædeligt af at lave mad til din julefrokost i København. Vi lever af at lave mad, og vi elsker det! Derfor kan du være helt sikker på, at vores julefrokostmenu ud af huset er lavet med den samme kærlighed, som julemanden har til julemor. Vores kokke kender deres vej rundt i køkkenet, så I kan godt glæde jer til at sætte jer til bords.

Lækre julemenuer lavet med (jule)hjertet!

Det ender hurtigt med at tage rigtig lang tid, når man skal lave mad til julefrokost. Der er aldrig 100% enighed om, hvad der er en del af et “rigtigt” julebord, og pludselig ender man med at stå og kokkerere både andesovs, flæskestegssovs, brune kartofler og hvide kartofler. Lad DiningSix tage beslutningerne for jer! Vores kokke har sammensat nogle vidunderlige julemenuer til jeres julefrokost i København 2022! Alle er de lavet med omhu og med fokus på gode, lokale råvarer og en kvalitet og smag ud over det sædvanlige. Hos DiningSix laver vi julemad med hjertet, og det kan smages!  Når du bestiller catering til julefrokost i København hos os, har du mulighed for at vælge en julefrokostmenu ud af huset, hvor der er noget til enhver smag. Hvis nogle i selskabet har allergener, eller har særlige ønsker til jeres julemad, har I rig mulighed for at vælge elementer til og fra. Vores store udvalg af lækre julemenuer byder på lidt af hvert: Der er både kolde og varme anretninger af med klassisk julemad, og ønsker I f.eks. kødfri julemad til jeres julefrokost i København, kan I selvfølgelig bestille det. Er I trætte af andesteg og rødkål, kan I også vælge menuer med inspiration fra Spanien eller Italien! Med andre ord – vi har din ryg, når I skal bruge catering til julefrokost i København, uanset hvilken type julemad, I ønsker!

Gør det let for jer selv med julemad i København, der kræver minimal tilberedning

Julemad ud af huset fra DiningSix, kræver minimal tilberedning. Det betyder, at du næsten ikke skal løfte en finger. Maden leveres i pæn service, så den kan sættes direkte på bordet, men I kan selvfølgelig også servere julemaden i jeres egne fade og skåle. Det gør det nemmere at tage æren for maden – og det må man gerne. Julemad ud af huset i København fra DiningSix, kan du bestille til levering, men du kan også vælge at hente det selv. Det er op til dig! Når I bestiller julefrokost i København bliver julemaden leveret i varmekasser. Varmekasserne henter vi igen, hvis du har bestilt levering, og hvis du afhenter selv, skal varmekasserne leveres tilbage til os igen. Julefrokost take away i København er ideelt til både små og store selskaber. Julemenuerne er alsidige, og vi er sikre på, at de falder i god jord hos både store og små. Det eneste, du skal sørge for, er et komfur, nissehuer, julestemning og glade gæster. Julemad ud af huset må gerne være nemt – det skal bare også være lækkert – og det sørger vi for hos DiningSix.

Ønsker I julemad ud af huset i København til jeres juleaften? Så læs med her!

Udover at lave lækker mad til jeres julefrokost i København, laver vi også meget gerne julemad ud af huset til jeres juleaften. Der er ingen, der siger, at du skal stå 8 timer i køkkenet juleaftensdag og stresse over, om sovsen skiller, eller om rødkålen har fået nok. Den tid er forbi! Vores kokke forbereder glædeligt din julemad ud af huset i København, og vi er sikre på, at den lever op til jeres forventninger. Juleaften står udelukkende i hyggens tegn, og når I bestiller mad til juleaften i København hos DiningSix mangler der selvfølgelig ikke noget, når I sætter jer til bords! Menuen til jeres juleaften kræver minimal tilberedning – vi står for maden, så kan I stå for julehyggen!

Bestil jeres julefrokost catering i København allerede i dag!

Hvad enten I skal bruge mad ud af huset til juleaften eller catering til julefrokost i København, står DiningSix klar til at mætte alle sultne munde. Vi kan ikke love jer en hvid jul, men vi kan lov jer et dejligt julemåltid. Bestil allerede i dag og få krydset maden til årets julefrokost i København 2022 af listen! Vi glæder os til at være en del af jeres julefejring.

Velbekomme og rigtig glædelig jul fra DiningSix